Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit

Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit është koleksioni i adresave të postës elektronike të drejtuesve kryesorë të industrive të naftës dhe gazit. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve krijon këto të dhëna B2B që përmbajnë të dhënat e postës aktive dhe të freskëta të kontaktit. Në thelb, ai përmban informacionin e personave të rëndësishëm vendimmarrës dhe profesionistëve që punojnë në këto industri. Pra, duke përdorur të dhënat mund të arrini mijëra klientë dhe perspektivë të mundshëm brenda një kohe të shkurtër. Për më tepër, ne shërbejmë 95% të dhëna origjinale dhe të përgjegjshme dhe marrim një çmim të lirë për to. 

Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit është e përshtatshme për marketing të synuar me email, telemarketing dhe fushata të marketingut të drejtpërdrejtë si për nivelin individual ashtu edhe për ndërmarrjen. Aktualisht, marketingu përmes emailit është një taktikë efektive marketingu, kështu që kërkesa për listat e emailit po rritet dita ditës. Lista jonë e emaileve B2B do t'ju ndihmojë të krijoni një marrëdhënie të shëndoshë me perspektivat tuaja të mundshme. Kjo do t'ju lejojë të filloni produktet dhe shërbimet tuaja për ta. Kështu, ju mund t'i bindni ata të blejnë dhe të marrin produkte dhe shërbime nga ju.  

Për më tepër, lista e emailit të naftës dhe gazit të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është një bazë të dhënash autentike biznesi. Ne, përgatisim të dhënat B2B të naftës dhe gazit me kërkime të gjera dhe një proces të rreptë verifikimi. Ne kemi përvojë të mirë në këtë sektor, sepse kemi dhënë të dhëna për një kohë të gjatë. Në të vërtetë, qëllimi i shërbimit tonë është të kënaqë klientët tanë. Blini mallrat tona për naftë dhe gaz dhe rrisni të ardhurat në biznesin tuaj. 

Lista e postës elektronike

Adresa e Email-it të Kontaktit të Kompanisë së Naftës dhe Gazit

Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit

Adresa e emailit të kontaktit të kompanisë së naftës dhe gazit do të jetë një pasuri e vlefshme për biznesin tuaj nëse mund ta zbatoni siç duhet.  Njëkohësisht, kërkesa për shërbime në këtë industri është në rritje, në të cilën tregtarët shpresojnë të fokusohen. Industria e naftës dhe gazit po zgjerohet me shpejtësi në mbarë botën. Megjithatë, ata e kanë jashtëzakonisht të vështirë të kontaktojnë fuqinë punëtore më të lartë vendimmarrëse për fushatat e tyre të marketingut. Ajo që në thelb u mungon është një bazë të dhënash e aftë që mund t'i ndihmojë ata në lidhjen e drejtpërdrejtë me perspektivat e synuara duke hequr të gjithë drejtuesit e nivelit të ri nga rrjedha e komunikimit.

Adresa e emailit të kontaktit të kompanisë së naftës dhe gazit do t'ju mundësojë të ndërveproni drejtpërdrejt me drejtuesit e kompanive. Për më tepër, një adresë e-mail kompanie tejkalon kufijtë e saj të korporatës, ndërsa, përmes të dhënave të postës elektronike të kompanisë, ju mund të lidheni drejtpërdrejt me drejtuesit jashtë industrisë. Nëse e blini këtë listë emailesh të bazuara në leje për naftë dhe gaz nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit, emailet tuaja të marketingut do të arrijnë në kutitë hyrëse të vendimmarrësve kryesorë. Në fund të fundit, do t'ju ndihmojë të merrni një kthim fantastik nga investimi (ROI).

Drejtues të postimeve të drejtuesve të naftës dhe gazit

Dërgimi i naftës dhe gazit Drejtuesit e postës ekzekutive përcaktojnë suksesin në biznesin tuaj në lidhje me produktet dhe shërbimet e kompanisë së naftës dhe gazit. Është një bazë të dhënash e gjerë që do t'ju prezantojë të gjitha informacionet kryesore të kontaktit të audiencës së fokusuar të lidhur me kompanitë e naftës dhe gazit në të gjithë botën. Lista jonë e emailit të naftës dhe gazit siguron që komunikimet tuaja të marketingut të arrijnë klientët e synuar duke reduktuar mesazhet e padëshiruara, kërcimet dhe çështje të tjera. Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofron të dhënat më konkurruese pa asnjë kufizim rajonal.

Megjithatë, Udhëheqësit e postimeve ekzekutive të naftës dhe gazit do të sjellin padyshim efektivitet në biznesin tuaj. Duke përdorur të dhënat tona, ju mund të përqendroheni te këta që vijojnë, CEO, CFO, CMO, drejtorët, menaxherët, palët e interesuara dhe tregtarët dhe të gjithë vendimmarrësit e industrive botërore të naftës dhe gazit. Të dhënat që do të merrni në të janë, për shembull, emrat dhe mbiemrat e kontakteve, numrat e telefonit, profilet e LinkedIn, adresat e emailit, titujt e punës, emrat e kompanive, faqet e internetit të kompanive, adresat me emrin e qytetit, shtetin dhe kodet postare, dhe kështu me radhë.

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 145,106

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 4,308 dollarë

Përfshihet lista jonë B2B:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Blej direktorinë e postës elektronike të naftës dhe gazit

Blini drejtorinë e postës elektronike të naftës dhe gazit me një çmim të lirë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit. Është një aset afatgjatë për kompaninë tuaj që do të japë një kthim të lartë me një kosto të ulët. Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit është tani e disponueshme për shkarkim. Duke pasur parasysh se, këto të dhëna janë një fllad për t'u blerë dhe përdorur. Pra, kushdo me aftësi themelore teknike mund ta përdorë atë. Megjithatë, ne pranojmë vetëm një pagesë të vetme për të dhënat tona. Si rezultat, ju siguron që nuk do të ketë tarifa të fshehura pas posedimit.

 

Blini drejtorinë e postës elektronike të naftës dhe gazit dhe bëjeni biznesin tuaj më fitimprurës. Në thelb, ne përditësojmë të gjitha të dhënat në baza të rregullta dhe i verifikojmë ato si nga softueri ashtu edhe nga sytë e njeriut. Pra, sigurohuni që do të merrni të dhëna të sakta. Përsëri, do të keni akses në shërbimet mbështetëse 24/7. Sa herë që hasni në telashe, ju lutemi na njoftoni. Ne do t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen. Më në fund, blini të dhënat tona të emailit dhe arrini objektivat e biznesit tuaj.

Lista e Postimeve të Naftës dhe Gazit Pyetje dhe Përgjigje
Lista e postës elektronike të naftës dhe gazit Përditësuar së fundmi?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë të dhënat tona.

Koha e dorëzimit të të dhënave?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen.

Çfarë është saktësia e bazës së të dhënave të naftës dhe gazit?

Si përfundim, 95% të dhëna të sakta nga Nafta dhe Gazi.

Kush më siguron listën me email të naftës dhe gazit?

Sidoqoftë, Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofrojnë një listë të postës elektronike.

A mund të marr falas listën e postës elektronike të Naftës dhe Gazit?

Përveç kësaj, Po shikoni lidhjen tonë të listës së shembullit.

Kush janë ofruesi i besuar i adresave të postës elektronike të Naftës dhe Gazit?

Me fjalë të tjera, www.latestdatabase.com

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e regjistruar.

Cila format e postës elektronike do të jetë dorëzimi?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë formatin excel ose CSV.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, Të gjitha të dhënat zgjedhin dyfish dhe vijnë nga faqja e besuar.

A mund të marr listën e kontaktit të personave në shënjestër nga Austria?

Pas kësaj, Po kontaktoni me ekipin tonë të shitjeve.

Kjo listë e-mail b2b është e freskët?

Sidoqoftë, Të gjitha listat e postës elektronike b2b janë të freskëta dhe të pastruara.

Drejtuesit e lidhur