Lista e numrave të telefonit në Vietnam

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Vietnam

Lista e numrave të telefonit të Vietnamit është një shërbim ose produkt unik i ofruar nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Është gjithashtu shumë popullor. Në fakt, ne po ofrojmë një bazë të dhënash rreth 100% të saktë dhe autentike të numrave të kontaktit. Në botë, Vietnami është një vend i njohur. Por nëse keni listën e numrave të telefonit celular të Vietnamit. Prandaj, është e lehtë të bësh marketing me SMS, thirrje të ftohta ose telemarketing. Përfundimisht, emri dhe mbiemri i konsumatorit, adresa e shtëpisë dhe e punës, kodi postar dhe informacione të tjera janë në listë. Pra, blini tani listën e numrave të telefonit të Vietnamit dhe filloni marketingun.

Së pari, ju blini listën e numrave të telefonit të Vietnamit, por nuk dini si ta përdorni. Çfarë mendoni se do të vlejë? Në fakt, Jo, është përgjigja e saktë. Gjithashtu, asnjë kompani nuk do t'ju tregojë produktin e saj dhe do t'ju tregojë për veçoritë e tij. Prandaj, ata duan t'ju shesin diçka shpejt. Pas kësaj, ata mund të fitojnë para. Nga ana tjetër, mbështetja dhe shërbimet nuk janë të njëjta në bazën e të dhënave të fundit të postimeve. Në fakt, kur shesim një listë të numrave të telefonit celular, ne ndajmë edhe veçoritë.

Përfundimisht, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit shet listën e numrave të telefonit të Vietnamit. Sepse me të, ju mund të vini në kontakt me njerëzit e Vietnamit. Në fakt. ne gjithashtu u tregojmë klientëve tanë se si ta përdorin atë në mënyrën më të mirë të mundshme. Me pak fjalë, ne i duam punët tona, sepse mund t'i ndihmojmë klientët tanë. Edhe profesionistët tanë punojnë gjatë gjithë kohës për t'ju ofruar udhëzime.

Lista e numrave celularë në Vietnam

Lista e numrave të telefonit në Vietnam

Lista e numrave celularë të Vietnamit mund ta bëjë planin tuaj të biznesit më efektiv. Ndërkohë, Latest Mailing Database është e vetmja kompani që do t'ju shesë me një çmim me shumicë. Në fakt, produktet dhe shërbimet tona kanë çmime në një mënyrë që e bën të lehtë për klientët tanë të bëjnë biznes këtu. Kur biznesi i klientëve tanë rritet, rritet edhe i yni. Pra, blini një listë të numrave të telefonit të Vietnamit tani dhe filloni të shfaqni reklama në Vietnam për të promovuar biznesin tuaj. Sepse pa promovim dhe promovim nuk mund të prezantoni produktin tuaj tek klientët. Pas kësaj, nëse ata nuk dinë për produktet ose shërbimet tuaja. Ata nuk do të blejnë mallrat tuaja. Rënia e shitjes është një domosdoshmëri.

Tani e tutje, mendoni pozitivisht dhe merrni listën e numrave të telefonit celular të Vietnamit. Sepse pjesa më e mirë e marketingut është telefonata e ftohtë, telemarketing dhe marketing me SMS. E cila do të jetë më e lehtë se kurrë nëse zotëroni një listë të saktë të numrave të telefonit të Vietnamit. Në fakt, ne marrim kërkesa për të nga njerëz në mbarë botën. A nuk jeni vetëm disa klikime larg për të fituar sa më shumë para nga biznesi juaj? Pra, blini listën e numrave të telefonit celular të Vietnamit dhe filloni udhëtimin tuaj. Në të njëjtën mënyrë, baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një partner i besueshëm që i ndihmon klientët tanë të kontaktojnë me njëri-tjetrin.

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 2,500

Çmimi i ri

$1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosi për Paketën e Gjurmëve

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 10,000

Çmimi: $ 150

Shkarkoni Mostrën Falas

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Vietnamit

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur