Lista e Numrave të Telefonit në Kuvajt


Lista e Numrave të Telefonit në Kuvajt

Lista e numrave të telefonit të Kuvajtit është shumë e njohur. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve nuk po shet vetëm listën e numrave të telefonit celular. Prandaj, do të merrni informacione më thelbësore për një klient të mundshëm. Pra, blini listën e numrave të telefonit celular. Ne japim numrin e telefonit të personit, adresën e emailit, emrin, mbiemrin, gjininë, moshën, vendin ku jeton dhe shumë më tepër. Por nëse doni të personalizoni listën e numrave të telefonit të Kuvajtit, mund të shtoni filtrat tuaj. Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në fakt, lista e numrave të telefonit të Kuvajtit mund t'ju ndihmojë të rriteni në vend. Pra, bazat e të dhënave kanë gjithashtu listën e numrave të telefonit celular për qytetet më të rëndësishme të Kuvajtit. Për shembull, mund të merrni një listë të numrave të kontaktit për Al Ahmadi, Hawalli, Al Farwaniyah, Al Fahahil, Kuvajti dhe qytete të tjera. Njerëzit blejnë shumë lista të numrave të telefonit me porosi nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ky artikull është në shitje që nga viti 2012. Megjithatë, ne kemi një çmim me shumicë për një listë të numrave celularë të Kuvajtit.

Ju gjithashtu mund të përdorni listën e numrave të telefonit të Kuvajtit për të thirrur njerëzit për të shitur gjëra. Në fakt, marketingu me SMS dhe telefonatat e ftohta mund t'ju japin rezultatet më të mira. Sepse më shumë se 95% e informacionit në bazën e fundit të të dhënave të postimeve është e saktë. Nga ana tjetër, lista e numrave të telefonit celular të Kuvajtit është e arsyeshme për t'u blerë. Pra, nëse blini një listë të numrave celularë të Kuvajtit, mund të arrini klientë të vërtetë.

Lista e listës së numrave celularë të konsumatorëve të Kuvajtit

Lista e Numrave të Telefonit në Kuvajt

Lista e numrave celularë të Kuvajtit ne përgatisim nga burime të besueshme. Edhe të gjitha informacionet janë të përditësuara. Në fakt, baza e fundit e të dhënave të postimeve ndjek GDPR në mënyrë rigoroze. Pra, kur mbledhim listën e numrave të telefonit të Kuvajtit. Akti CAN-Spam madje i ka dhënë OK të dhënave tona. Pra, blerja e një liste numrash të telefonit celular mund të bëjë lehtësisht punë marketingu. Gjithashtu, në bazën e fundit të të dhënave të postimeve, njerëzit që punojnë me të dhëna janë aktivë gjatë gjithë kohës. Ju mund të flisni me ta se si të përmirësoni planin tuaj të marketingut.

Gjithashtu, mund të përdorni listën e numrave celularë të Kuvajtit për çdo gjë që dëshironi. Shumica e njerëzve që përdorin bazën e fundit të të dhënave të postimeve e bëjnë këtë për drejtimet b2c. Më e rëndësishmja, pa drejtime nga B2C. Një plan i mirë për marketing që nuk mund ta vini në veprim. Në këtë rast, ju mund të kurseni para dhe kohë duke përdorur bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Pra, blini një listë të numrave të telefonit celular në Kuvajt dhe filloni t'i telefononi njerëzit për të shitur gjëra. Në fund, marketingu me SMS dhe lista jonë e numrave të telefonit në Kuvajt funksionuan shumë mirë. Ju lutemi na informoni përmes mbështetjes live. Prandaj, ne jemi online për klientët 24/7.

Paketa 7 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 7 Milion

Çmimi: $ 7,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Emri i personit të kontaktit
adresa e kontaktit
Numri i telefonit
Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 500,000

Çmimi: $ 1,000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 150 dollarë

Merrni Shembullin tuaj Falas Këtu

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Kuvajtit

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur