Lista e postës elektronike të Office 365

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postës elektronike të Office 365

Lista e emaileve të Office 365 është një listë kontaktesh plotësisht e përditësuar për marketingun me email. Si i tillë, ne e kemi mbushur listën tonë me të dhënat më të fundit të postës elektronike për përdoruesit e Office 365. Prandaj, mund të prisni rezultate të shkëlqyera nga fushatat tuaja nëse përdorni listën tonë. Për më tepër, ne kemi shtuar vetëm klientë të mundshëm plotësisht të zgjedhur që janë gjithashtu në përputhje me GDPR. Pra, ju mund të ndani përmbajtjen tuaj me drejtuesit pa ndonjë shqetësim në lidhje me raportet e padëshiruara. Të dhënat tona të emailit janë të freskëta dhe rreptësisht me bazë leje, prandaj ju ofrojnë saktësi 95%. Përveç kësaj, ju do të merrni një kthim të ulët të postës dhe një normë më të lartë të hapjes.

Lista e emaileve të Office 365 do t'ju lejojë të drejtoni marketing efektiv për perspektivat me vlerë të lartë. Në fakt, këto perspektiva janë të gjitha në pozitat kryesore në shumë industri. Prandaj, kontaktet e tyre do të jenë të vlefshme për ju dhe biznesin tuaj. Megjithatë, nuk mund të mbledhësh rastësisht kontakte të tilla. Duhet shumë kohë dhe burime për të gjetur të dhëna të tilla dhe për t'i verifikuar ato një nga një. Kështu, ju mund të kurseni kohë dhe para nëse thjesht blini një listë të gatshme të postës elektronike.

Lista e emaileve të Office 365 tani është e disponueshme në faqen tonë të internetit. Në fakt, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit po shet listat më të mira të postës elektronike për sa i përket cilësisë. Të gjitha drejtimet tona janë të vërteta dhe të pastra. Përveç kësaj, ne jemi një nga kompanitë më të mira në këtë sektor. Pra, mund të mbështeteni tek ne për të ofruar lista të postës elektronike me cilësi të lartë. 

milion
Email Adresa

Ofron email të Office 365

Lista e postës elektronike të Office 365

Drejtuesit e postës elektronike të Office 365 janë kontakte me email plotësisht funksionale që u përkasin oficerëve kryesorë në shumë tregti. Tani mund të merrni edhe këshilla prej tyre në lidhje me biznesin tuaj. Ju gjithashtu mund t'i bindni ata të sponsorizojnë biznesin tuaj. Në fakt, nëse mund t'i bëni ata t'ju ndihmojnë, biznesi juaj do të ketë një rritje në progres. Për më tepër, ju mund të ndani ide për sipërmarrje të reja biznesi dhe të filloni të punoni së bashku. Përveç kësaj, ne gjithashtu premtojmë të ndryshojmë listën tuaj nëse mund të gjeni më shumë se 5% të kontakteve të pasakta. Pra, forconi rrjetin tuaj dhe përmirësoni biznesin tuaj me ndihmën e listës sonë autentike të emaileve.

Të dhënat e emailit të Office 365 mblidhen dhe verifikohen shumë herë për të siguruar cilësinë e tyre. Në fakt, ne i përditësojmë ato çdo muaj për të hequr të gjitha kontaktet që bëhen joaktive. Për më tepër, ne kontrollojmë dy herë pikat kryesore përpara se t'i shtojmë ato në listë nga AI dhe ekspertët tanë të të dhënave. Prandaj, mezi do të gjeni ndonjë lidhje të rreme dhe të pashfrytëzuar. Pra, nuk duhet të humbisni kohë duke u përpjekur të mbledhni vetëm të dhënat. Në vend të kësaj, lëreni tek ekspertët dhe blini listën tonë të email-eve të para-ndërtuar të Office 365.

Baza e të dhënave postare e Office 365

Baza e të dhënave postare e Office 365 është një burim i pakrahasueshëm për klientët e shitjeve. Në fakt, tani ju mund të drejtoni fushata efektive me email që mund të fitojnë fitime të mëdha të biznesit tuaj. Për më tepër, marketingu me email është një mënyrë fitimprurëse, por e lirë për të kthyer klientët e klientëve. Përveç kësaj, ju lejon të keni ndërveprim privat me drejtuesit tuaj, në mënyrë që t'u ofroni atyre marrëveshje unike dhe përmbajtje të veçantë. Prandaj, ju siguron gjithashtu një normë më të mirë konvertimi. Në përgjithësi, lista e emaileve të Office 365 do t'ju ndihmojë të drejtoni marketingun më të mirë me email me një kosto të lirë. 

Baza e të dhënave postare e Office 365 do t'i çojë emailet tuaja të ftohta tek audienca juaj e zgjedhur. Në fakt, ju mund të konvertoni më shumë drejtues dhe të promovoni markën tuaj me këtë listë. Për shembull, ju mund t'i ndani produktet tuaja dhe të ofroni oferta për shitje tek drejtuesit. Kjo do të tërheqë interesin e tyre dhe do t'i motivojë ata të blejnë shërbimet tuaja. Për më tepër, ju mund të promovoni produktet tuaja më të mira dhe të ndani ofertat e zbritjeve me drejtuesit. Ju gjithashtu mund të reklamoni faqet e internetit dhe bloget tuaja për të nxitur më shumë trafik. Pra, rrisni prezencën tuaj në treg dhe rritni shitjet tuaja me listën tonë. 

Paketa 20 Milionë

Lista e përfshirë:

Adresa totale e postës elektronike: 20 Milion

Çmimi: $ 15,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Adresa totale e postës elektronike: 5 Milion

Çmimi: $ 3,500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Adresa totale e postës elektronike: 1 Milion

Çmimi: $ 900

Lista jonë e postës elektronike Outlook:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Lista e kontakteve me email të Office 365

Lista e kontakteve me email të Office 365 ju ofron një mënyrë të shkëlqyer për të gjetur klientë të rinj dhe për t'i kthyer ato me marketing. Për më tepër, mund ta merrni listën në formatin Excel ose CSV në faqen tonë të internetit dhe ta shkarkoni menjëherë për një tarifë një herë. Përveç kësaj, ju mund t'i përdorni kontaktet për aq kohë sa dëshironi pasi të keni blerë listën dhe ne e shesim listën tonë me një çmim të lirë. Pra, ju mund të shpenzoni paratë tuaja për të ndihmuar biznesin tuaj me këtë listë. Kështu, lista jonë e emailit Office 365 do të jetë burimi ideal për marketingun tuaj me email.

Lista e kontakteve me email të Office 365 ju jep kontaktet më të mira për fushata të suksesshme. Në fakt, nëse jeni ende në dyshim për përmbajtjen e listës, mund të shkarkoni një mostër falas. Prandaj, ju mund të zgjidhni lehtësisht nëse do t'i shpenzoni paratë tuaja apo jo. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të porosisni një listë të personalizuar email nga ne. Ne do ta përgatisim atë në kohën më të shkurtër për ju. Me pak fjalë, lista jonë e kontakteve me email të Office 365 do të jetë burimi juaj më i dobishëm për marketingun me email. 

Pyetje dhe përgjigje në listën e postës elektronike të Office 365
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e postave elektronike të Office 365 është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur