Blini një listë të marketingut me email të biznesit

Bleni listën e postës elektronike të biznesit nga baza e të dhënave më të fundit të postave sepse do të merrni vetëm adresën e saktë të kontaktit b2b. Sidoqoftë, Ne kemi listë postare B2B nga SH.B.A., MB, Kanada, Australia, Zelanda e Re, Zvicra, Spanja, Belgjika, Austria, Tajvani, Kina, Brazili, Argjentina, Irlanda, Franca, Gjermania, Vietnami, India, Hollanda, Ekuadori, Bangladeshi , Polonia, Portugalia, Shkalla e Arabe e Bashkuara Arabe, vendi etj. Më e rëndësishmja, Baza e të dhënave më të fundit të postave do të ndërtojë listën tuaj të synuar të postave për biznesin tuaj. Për më tepër, Ne jemi kompani e madhe e bazës së të dhënave me email në botë. Për shembull, Ne do t'ju ndihmojmë të blini ose ndërtoni lista të bazuara të bazës së të dhënave të marketingut me email për fushatat e marketingut në internet për kompaninë tuaj. Si përfundim, Baza e të dhënave më të fundit të postave ka mbi 300 miliardë b2b (biznes) dhe 400 miliardë b2c (konsumator) listë postash nga vende të ndryshme të botës. Nëse mendoni të blini listën e postës elektronike, atëherë mund të shihni bazën e të dhënave tona të postës elektronike.

Lista postare në të gjithë botën

Më e rëndësishmja, Në këtë kohë fushatat e marketingut me postë janë mënyrë e mirë për promovimin e biznesit në internet. Pas kësaj, Nëse përpiqeni të merrni më shumë klientë ose të rrisni shitjet tuaja nga online, atëherë mund të përdorni teknikën e marketingut me email sepse është shumë e dobishme në këtë kohë dhe teknikë shumë e vlefshme. Me teknikën e marketingut me postë ju mund të merrni informacione të drejtpërdrejta të kontaktit të klientit në mënyrë që t'i kontaktoni me ofertat tuaja. Mund t'i telefononi ose mund t'i dërgoni me postë ose mund t'u dërgoni atyre një mesazh me tekst.

Prandaj, Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithashtu ju ofroi listat e konsumatorëve sipas kodeve postare të përdoruesve. Bleni listat e synuara të postës elektronike për ekipin tuaj të tregtarëve b2b. E gjithë lista jonë e postës elektronike të biznesit përfshinte lidhjen e profilit të medias sociale.

listat e emailit të konsumatorëve australianë
Lista e emailit në Bahrein
lista e emailit në Belgjikë
lista e adresave të postës elektronike në Kanada
lista e e-mail egjiptiane
adresa e emailit ne frengjisht
adresa e emailit gjerman de
adresa e postës elektronike në Hong Kong
blej listën e postës elektronike në Indi
lista e emailit indonezia
lista e postës elektronike në Itali
lista e emailit e Japonisë
adresa e emailit Kuvajt
baza e të dhënave nigeriane e-mail
lista e adresave të postës elektronike Filipine
lista e postës elektronike të Polonisë
Lista e emailit në Portugali
ruse adresa e emailit ru
blej listën e postës elektronike Arabinë Saudite
blej lista e postës elektronike në Singapor
korea jugore lista e emailit
lista e postës elektronike të Spanjës
adresa e postës elektronike të Tajvanit
adresa e postës elektronike të Tajlandës
lista e emailit uae
listat e postës elektronike b2c në Mbretërinë e Bashkuar
lista e emailit në SHBA
adresa e emailit në Argjentinë
adresat e emailit të bermudës
lista e emailit të Brazilit
adresat e emailit të Bullgarisë
adresa e postës elektronike të kamboxhias
Ishujt Kajman adresat e postës elektronike
Adresa e emailit e Kolumbisë
adresa e postës elektronike të Kosta Rikës
adresat e postës elektronike kroate
adresat e postës elektronike të Qipros
lista e emailit të Danimarkës
Lista e Emaileve të Hondurasit
adresa e postës elektronike të Ekuadorit
Lista e postës elektronike të estonisë
adresat e emailit fiji
Lista e emailit në Finlandë
adresat e emailit të Ganës
lista e postës elektronike në Haiti
adresa e postës elektronike në Islandë
Lista e Emaileve në Irlandë
adresat e emailit xhamajkane
adresa e e-mailit jordan
lista e postës elektronike kenia
Adresa e emailit në Letoni
Baza e të dhënave me email të Libanit
Adresa e emailit meksikan
Adresat e emailit të Namibisë
Lista e Emailve të Hollandës
Lista e Emaileve të Zelandës së Re
Lista e emailit në Norvegji
Adresa e postës elektronike në Papua Guinea e Re
bleni listën e postës elektronike Afrika e Jugut
Baza e të dhënave me email të Sri Lanka
Lista e postave elektronike të Zvicrës
Lista e postave elektronike në Malajzi
Adresa e postës elektronike të Venezuelës
Lista e adresave të postës elektronike të Vietnamit

Baza e të dhënave me email sipas titullit të punës

Përveç kësaj, lista e kontakteve ekzekutive e vendimmarrësve ka përfshirë të gjitha detajet e kontaktit të personit ekzekutiv të kompanisë. Ju mund të kontaktoni detajet e CEO, CFO, CMO, CTO, CIO, menaxherit të orëve, pronarëve të biznesit, kryetarit të kompanisë, bordit të drejtorit, listës së kontakteve të investitorëve. Gjithashtu nëse dëshironi të ndërtoni një bazë të dhënash të personave specifikë të kontaktit, ne gjithashtu mund t'ju ndihmojmë me këtë. Në mënyrë të ngjashme, Baza e të dhënave më të fundit të postave ka një ekip të mirë për ndërtimin e listës së postës elektronike dhe ato do t'ju ndihmojnë të krijoni një listë email për ju. Përveç kësaj, Nëse nuk keni kohë të mjaftueshme për të ndërtuar një listë postimesh, atëherë thjesht na tregoni që ekipi ynë do të ndërtojë një listë kontakti për ju. Si përfundim, Nëse dëshironi të blini një bazë të të dhënave me email, në mënyrë që ta merrni nga Databaza e Postave të Fundit

Për më tepër, Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithashtu ofron listën tuaj të postave nga personi juaj specifik sipas titullit të punës. Mbi të gjitha, Ne kemi mbi 200 milion lista email personash profesionistë. Në mënyrë të ngjashme, Ne kemi një bazë të dhënash të postës elektronike nga menaxheri i IT, menaxheri i shitjeve, zhvilluesi i softuerit, drejtuesi i IT, zyrtari i zhvillimit të biznesit, drejtorët e inxhinierisë, pronari, partnerët, investitori, menaxheri i burimeve njerëzore, avokati, mjekët, drejtorët menaxhues, drejtorët, kryetarët detaje

lista e emailit ceo
lista e postës elektronike
Cio cto listë emaili
Lista e emailit CMO
Lista e postave elektronike
Lista e themeluesve të emailit
Lista e postave të aksioneve të partnerit pronar
Lista e postës elektronike të Presidentit të Biznesit
Lista e postës elektronike të investitorëve

Listat profesionale të marketingut me email

Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi listën ekskluzive të marketingut me email për fushatat tuaja promovuese në internet. Për më tepër, Lista e Postave të Fundit ju ofroi vetëm listën e postave të pastruara. Ne kemi të dhëna ekskluzive si lista e kontakteve të avokatëve, lista e mjekëve, lista e postës elektronike të CPA-së, lista e stomatologëve, planifikuesit e ngjarjeve, përdoruesi i bitcoin, lista e posaçme e kontakteve me email të çojë Forex etj. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofroi një listë të postës elektronike të rastit për fushatat tuaja të marketingut në internet. Të gjitha lidhjet tona janë të verifikuara dhe të sakta.

Lista e postave automobilistike-
Lista e postës elektronike
Bleni një Lista Mailing të Pronarëve Motor
Bleni Drejtime Bitcoin Email
Lista e Emailit të Planifikuesit të Ngjarjeve
Lista e shëndetit
Lista e postës elektronike të trajnerëve të shkollave të mesme

Lista e numrave të telefonit celular

Mbi të gjitha, Ju gjithashtu mund të merrni listën e telefonave celularë nga Databaza e Postave të Fundit. Ne do t'ju ofrojmë një listë të numrave celularë nga SH.B.A., MB, Kanada, Australi, etj. Dhe që telefoni ju mund të përdorni për fushatat e ftohta të kompanisë suaj ose fushatat e marketingut me shumicë të SMS. Baza e të dhënave më të fundit të Postave ju ofron vetëm numra aktivë të telefonit, në mënyrë që t'i arrini me lehtësi me ofertat tuaja. Tani telemarketingu është i mirë efektiv për marketing në internet. Më shumë kompani e përdorin këtë teknikë për të promovuar produktet e tyre në internet. Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi listën e numrave të telefonit të biznesit ose të konsumatorit për biznesin tuaj. Nëse dëshironi të blini ose ndërtoni një bazë të të dhënave të numrave të celularëve për fushatat e marketingut të mesazheve me tekst të biznesit tuaj të biznesit, atëherë mund të shihni listën tonë të të dhënave për numrat e telefonit celular.

Baza e të dhënave për numrin e telefonit është e saktë dhe të gjithë janë me kontakt të dyfishtë, kështu që ju mund t'u dërgoni atyre një ofertë me SMS. Lista e Thirrjeve tona është vërtetuar së fundmi nga azhurnimi i bazës mujore. Lista e marketingut përmes telefonit do të ndihmojë për të arritur personin e duhur në një kohë të shpejtë. Nëse keni nevojë për një listë të personalizuar të marketingut të telefonit, atëherë mund të na kontaktoni kështu që ne do të ndërtojmë listën e kontakteve të personave tuaj në shënjestër. Baza e të dhënave më të fundit të Postave është burimi më i mirë për të marrë bazën e të dhënave për numrin e telefonit për biznesin tuaj. Do të merrni bazën e të dhënave 100% të sakta të numrit të telefonit celular me çmimet më të ulëta.

Baza e të dhënave për numrin e telefonit të konsumatorit
Lista e numrave të telefonit senegal
Lista e Numrave të Telefonit në Slloveni
Lista e Numrave të Telefonave të Afrikës së Jugut
Lista e Numrave të Telefonëve në Sri-Lanka
Lista e Numrave të Telefonit në Tajvan
Lista e Numrave të Telefonit në Tunizi
Lista e numrave të telefonit në Panama
Lista e Numrave të Telefonit në Paraguai
Lista e Numrave të Telefonit në Peru
Lista e Numrave të Telefonit në Portugali
Lista e Numrave të Telefonit të Katarit
Lista e numrave të telefonit në Rumani
Lista e Numrave të Telefonit në Kuvajt
Lista e Numrave të Telefonit në Letoni
Lista e Numrave të Telefonit në Liban
Lista e Numrave të Telefonëve në Lituani
Lista e numrave të telefonit në Luksemburg
Lista e numrave të telefonit në Maqedoni
Lista e Numrave të Telefonit në Korenë e Jugut
Lista e numrave të telefonit në Spanjë
Lista e Numrave të Telefonit në Suedi
Lista e Numrave të Telefonit në Zvicër
Lista e numrave të telefonit në Tajlandë
Lista e Numrave të Telefonit në Turqi
Lista e Numrave të Telefonit në Pakistan
Lista e Numrave të Telefonit në Filipine
Lista e Numrave të Telefonit në Poloni
Lista e Numrave të Telefonit në Rusi
Lista e Numrave të Telefonit të Arabisë Saudite
Lista e Numrave të Telefonit në Singapor
Lista e numrave të telefonit në Japoni
Lista e Numrave të Telefonit në Malajzi
Lista e numrave të telefonit në Meksikë
Lista e Numrave të Telefonëve në Hollandë
Lista e Numrave të Telefonit në Zelandën e Re
Lista e numrave të telefonit Oman
Lista e numrave të telefonit Hong-Kong
Lista e Numrave të Telefonave në Islandë
Lista e numrave të telefonit në Indi
Lista e Numrave të Telefonit në Indonezi
Lista e Numrave të Telefonit në Iran
Lista e numrave të telefonit në Itali
Lista e numrave celularë në Kanada
Lista e Numrave të Telefonit në Danimarkë
Lista e numrave të telefonit në Francë
Lista e numrave të telefonit në Kinë
Lista e numrave të telefonit në Gjermani
Lista e Numrave të Telefonit në Greqi
Baza e të dhënave të numrave celularë të Emirateve të Bashkuara Arabe
Lista e numrave të telefonit në SHBA
Baza e të dhënave të numrave të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar
Lista e numrave celularë në Australi
Lista e numrave të telefonit në Belgjikë
Lista e Numrave Mobile të Brazilit
Disa Klienti ynë thotë