Lista e numrave të telefonit në Itali

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Itali

Lista e numrave të telefonit të Italisë është një bazë të dhënash e rëndësishme kontakti për marketing. Ju mund të merrni shumë faqe interneti për të blerë këtë listë. Por kjo listë e numrave të telefonit nuk do të jetë e mirë si ne. Tani, ne do t'ju sugjerojmë që të vizitoni faqen e internetit më të fundit të bazës së të dhënave të postimeve. Aty do të merrni shumë mundësi nga faqja jonë. Është koha për të blerë listën e numrave të telefonit në Itali. Lista e numrave celularë në Itali luan një rol të madh në Itali për lidhjen e marketingut. Pra, nëse jeni biznesmen, atëherë mund të blini listën e numrave të telefonit celular në Itali.

Prandaj, kjo listë e numrave të telefonit të Italisë që mund t'ju nevojitet për qëllimin tuaj të biznesit. Pas mbledhjes së kësaj liste, ju mund të arrini lehtësisht njerëzit e Italisë përmes telemarketingut. Ky telemarketing mund të jetë SMS ose telefonatë direkte. Pra, duhet të komunikoni me njerëzit italianë kur bëni një telefonatë ose SMS drejtpërdrejt. Nëse dëshironi të ndani idetë e produktit tuaj përmes SMS, atëherë mundeni. Nga ana tjetër, nëse doni të ndani idetë e produktit tuaj përmes thirrjes së ftohtë, atëherë mundeni.

 Në këtë seksion, faqja e fundit e bazës së të dhënave të postimeve do t'ju ndihmojë shumë më tepër. Sa herë që do të synoni me një listë numrash telefoni në Itali, atë kohë mund ta gjeni në faqen tonë të internetit. Për këtë arsye, kur të kërkoni për ndonjë nevojë kontakti në atë kohë, faqja jonë do të dalë përpara.

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Itali

Lista e numrave të telefonit në Itali

Gjithsesi, lista e numrave celularë të Italisë po bën të lidhet njëri me tjetrin në atë vend. Ka faqe të ndryshme në internet ku mund të blini listën e numrave celularë të Italisë. Por në këtë rast, faqja e internetit për bazën e të dhënave më të fundit të postimeve do të jetë e para. Edhe pse kemi lista kontaktesh në mbarë botën. Madje, ne ruajmë gjithmonë reputacionin tonë dhe vazhdojmë të ruajmë besimin tonë. Mos mendoni dy herë për të blerë këtë listë nga ne. Për këtë arsye, faqja e fundit e bazës së të dhënave të postimeve ju ofron atë që asnjë uebsajt tjetër nuk mundet. Atje do të merrni më shumë përfitime për biznesin tuaj. Kur blini nga ne, ne do t'ju sigurojmë garanci 100%. Kjo është arsyeja pse ne do t'ju sugjerojmë të blini listën tonë të numrave celularë në Itali dhe të zgjeroni më shumë biznesin tuaj.

Si rezultat, nëse dëshironi të drejtoni një fushatë duke përdorur një listë të numrave celularë të Italisë, mund të kontaktoni menjëherë me italianët. Ne do t'ju sigurojmë se duhet të gjeni një bazë të dhënash plotësisht të freskët në faqen tonë të internetit. Pra, ne nuk japim vetëm numra telefoni, por japim edhe të gjitha informacionet e kontaktit global. Gjithashtu, ne nuk do të bëjmë kompromis me të dhënat joaktive. Në të njëjtën kohë, nga këtu do të merrni edhe më shumë avantazhe. Aktualisht, është koha për të blerë listën e numrave të telefonit celular në Itali.

Paketa 35 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 35 Milion

Çmimi: $ 30,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 4,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1000

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Shkarkoni mostrën falas të Italisë

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Italisë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur