Lista e ekzekutivit të nivelit C


Lista ekzekutive e nivelit C me detajet e plota të kontaktit. Nëse dëshironi të merrni një listë të kontakteve të vendimmarrësve të kompanisë, atëherë mund të shihni paketën tonë të të gjitha më poshtë. Ne kemi listën e CEO të kompanisë, ZKF, CMO, CTO, CIO, bashkëpunëtor, themelues të kompanisë, pronar biznesi, president i kompanisë, anëtarë të bordit të kompanisë, investitor, kryetar i kompanisë, partner biznesi, menaxher i përgjithshëm, etj. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithashtu ju siguroi nënkryetar i financave, rreziku i VP-së, auditimi i VP-së, IT i VP-së, softueri i VP-së, VP HR, administratori i VP, zyrtari i blerjes, zyrtari i komunikimit VP, media VP, inxhinieria e VP, prodhimi i VP, cilësia e VP, dizenjot e VP oficerët, mirëmbajtja e VP-së, menaxheri i objektit të VP-së, siguria e VP-së, siguria e VP-së, teknikja e VP-së, etj. Detajet e kontaktit të personit në nivelin e VP-së.

Gjithashtu, Baza e të dhënave më të fundit të postave ka drejtorë financash, drejtor kontabiliteti, menaxher rreziku, drejtor auditimi, drejtorë pajtueshmërie, drejtor kontrolli, menaxher drejtori IT, menaxher softuer, drejtor HR, drejtor liste page, drejtor admin, drejtor trajnimi, drejtor shitjesh, drejtor marketing, shitje drejtori i marketingut, drejtori i zhvillimit të biznesit, drejtorët e blerjeve, drejtorët e komunikimit, drejtorët e marrëdhënieve me publikun, drejtori i medias, drejtori i prodhimit, drejtori i R&D, drejtori inxhinierik, drejtori i cilësisë, drejtori i dizajnit, llogaritari, au llogaritari, fizioterapisti në Australi, shkolla e Australisë, lista e postës në spital, etj Lista e postës elektronike të nivelit të drejtorit nga baza jonë e të dhënave e listës ekzekutive të nivelit c.

Lista e postave elektronike të vendimmarrësve

Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi të gjithë listën e azhurnuar dhe të saktë të vendimmarrësve për kompaninë tuaj. Nëse dëshironi të merrni ndonjë kompani specifike ose detaje të kontaktit të personit, atëherë mund të shihni listën tonë të të gjithë vendimmarrësve me detaje të plota të kontaktit si emri i kontaktit, titulli i punës, pozicioni i punës, ndarja e punës, adresa e postës elektronike, qyteti, shteti, emri i kompanisë, kompania e plotë detaje etj informacione. Bleni listën tonë më të fundit dhe të azhurnuar të ekzekutivit të nivelit c nga më poshtë.

Lista e Ekzekutivit Email Faqet

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur