Lista e emailit CIO & CTO

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Listat e postës elektronike të CIO dhe CTO

Listat e postës elektronike të CIO dhe CTO mund të jenë një pasuri e çmuar për marketingun tuaj b2b. Në fakt, këto lista mund t'ju japin një avantazh në treg. CIO-të dhe CTO-të kanë një fjalë në shumë vendime të mëdha në kompaninë e tyre. Për më tepër, detyra e tyre kryesore është të mbikëqyrin të gjitha çështjet teknologjike në kompanitë e tyre. Kjo do të thotë se ata kanë gjithmonë nevojë për shumë produkte dhe shërbime Prandaj, ju mund t'i arrini qëllimet tuaja të shitjeve me lehtësi nëse keni ndihmën e tyre. Për më tepër, ju mund t'i rritni fitimet tuaja në një nivel të lartë nëse mund t'i bindni ata të jenë klientët tuaj. Shkurtimisht, listat tona të emaileve CIO dhe CTO mund ta çojnë biznesin tuaj në krye. 

Listat e postës elektronike të CIO dhe CTO janë baza të të dhënave të shkëlqyera për marketingun me email. Në fakt, këto lista mund të jenë burimi juaj më i vlefshëm për të fituar para nga marketingu me email. Ju mund të kontaktoni privatisht njerëzit që janë në gjendje të ndihmojnë shumë biznesin tuaj. Prandaj, blerja e listës sonë do të jetë një investim fitimprurës për biznesin tuaj. Biznesi juaj me siguri do të ketë sukses me ndihmën e kontakteve tona CIO dhe CTO.

Listat e emaileve të CIO dhe CTO ju ofrojnë drejtimet më të mira për këta drejtues të lartë. Për më tepër, drejtuesit në listën tonë janë të zgjedhur dhe u përmbahen të gjitha udhëzimeve. Kështu, marketingu juaj nuk do të përballet me ndonjë çështje ligjore ose raporte të padëshiruara nga klientët. Shkurtimisht, lista jonë do të ndihmojë që marketingu juaj me email të funksionojë pa probleme. 

0
Email Adresa

Drejtues i postimeve CIO dhe CTO

Lista e postës elektronike të CIO CTO

Drejtuesit e postës CIO dhe CTO janë të përshtatshëm për biznesin tuaj. Për më tepër, drejtuesit janë në përputhje me GDPR dhe ju ofrojnë klientë me email që janë bazë e lejes. Prandaj, emailet tuaja do të shmangin përfundimin në seksionin e mbeturinave të objektivit tuaj. Për më tepër, ju merrni pothuajse 95% të dhëna të sakta për zyrtarët kryesorë teknikë. Drejtuesit ofrojnë gjithashtu një normë të lartë hapjeje dhe konvertimi, kështu që përmbajtja juaj do të jetë efektive. Në përgjithësi, listat e emaileve të CIO dhe CTO do t'ju japin drejtimet më të mira për objektivat tuaja. 

Drejtuesit e postimeve të CIO dhe CTO do të kenë shumë shitje të reja për biznesin tuaj. Ne e dimë se sa më të mira të jenë drejtuesit tuaj, aq më shumë klientë do të merrni. Prandaj, ne kemi qenë të plotë gjatë zgjedhjes së kryesuesve për listën tonë. Në fakt, ne kemi mbledhur të dhëna nga regjistrime të forta në internet dhe burime jashtë linje. Ne gjithashtu i rregulluam ato në një mënyrë lehtësisht të kuptueshme. Për më tepër, ne i verifikojmë udhëzimet manualisht nga ekipi ynë i të dhënave dhe përsëri nga programi ynë i AI. Prandaj, mund të jeni i sigurt se po merrni vetëm drejtime aktive kur blini bazën e të dhënave të emailit tonë CIO dhe CTO.

Baza e të dhënave të postës elektronike të CIO dhe CTO

Baza e të dhënave të postës elektronike të CIO dhe CTO do t'ju japë udhëzime për shitjet b2b për zyrtarët kryesorë teknikë dhe të informacionit. Baza jonë e të dhënave është me kosto të ulët dhe ju ofron një kthim të madh nga investimi (ROI). Përveç kësaj, ju mund të rrisni fitimet tuaja duke bërë marketing të duhur me listën tonë. Për shembull, ju mund t'u reklamoni produktet tuaja këtyre oficerëve që kanë më shumë gjasa të blejnë. Përveç kësaj, ju mund të jepni oferta për shërbimet tuaja për të kapur interesin e tyre. Ju gjithashtu mund të promovoni biznesin tuaj dhe të bëheni të njohur për drejtuesit e industrisë tuaj. Ju mund t'i hapni shitjet tuaja dhe t'i konvertoni ato me oferta më të mira. 

Baza e të dhënave të emailit CIO dhe CTO do të jetë burimi juaj më i dobishëm për ta çuar biznesin tuaj në krye. Tani mund të ndaloni së humburi kohën tuaj për punonjësit e nivelit të mesëm dhe të ndani ofertat tuaja drejtpërdrejt me drejtuesit e kompanisë. Për më tepër, ju mund t'i shtoni ato në rrjetet tuaja në mënyrë që t'i përdorni ato në të ardhmen. Ato gjithashtu mund të jenë perspektiva të shkëlqyera shitjesh për një kohë të mëvonshme. Me pak fjalë, listat e emaileve të CIO dhe CTO mund të jenë një burim i të gjitha llojeve të përfitimeve për biznesin tuaj. 

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 21,931

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 897 dollarë

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 3.5k

Çmimi provues: 149 dollarë

Lista jonë e postave elektronike të CIO & CTO të përfshira:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Zyrtarët kryesorë të informacionit dhe zyrtarët kryesorë teknikë

CIO dhe CTO janë dy nga pozicionet më me ndikim në një kompani. Drejtuesit e divizioneve të tyre janë zyrtarët kryesorë të informacionit ose zyrtarët kryesorë teknikë. Për më tepër, ata duhet ta bëjnë punën e tyre në mënyrë të përsosur për t'u siguruar që kompanitë e tyre të funksionojnë pa probleme. Megjithatë, ata kanë nevojë për shumë mjete dhe produkte për arsye të dukshme. Pra, nëse mund t'i ktheni ata në klientët tuaj, do të merrni një emër të madh në listën tuaj të klientëve. Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të përdorni emrin e tyre për të promovuar markën tuaj. 

CIO dhe CTO janë zyrtarë të mëdhenj që mund ta kthejnë biznesin tuaj. Ju gjithashtu mund të merrni këshilla për industrinë prej tyre. Pra, porosisni listën e emaileve të CIO dhe CTO nga faqja jonë e internetit. Ju mund të bëni porosinë tuaj në çdo kohë. Për më tepër, nëse dëshironi, mund t'i hidhni një sy edhe listës sonë të provës falas. Ju mund të merrni vlerën e plotë të parave tuaja nëse blini bazën e të dhënave tona të emaileve CTO dhe CIO.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur