Lista e postave elektronike të CMO

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike të CMO

Listat e emaileve CMO janë shërbimi më i standardit në të gjithë botën. Aktualisht, baza e fundit e të dhënave të postimeve është një industri e njohur. Megjithatë, ne mbledhim të gjitha listat e postës elektronike CMO nga Shtetet e Bashkuara. Ne ju ofrojmë adresat e emailit të shefit të marketingut me këtë paketë. Kjo listë email përfshin vetëm emrin, adresën, numrin e telefonit dhe detajet e biznesit të shefit të marketingut. Gjithashtu, ju mund të merrni një bazë të dhënash emaili 95% të saktë. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit mund t'ju japë një përgjigje të menjëhershme.

Prandaj, ne mund t'ju ofrojmë shërbime të shkëlqyera të disponueshme në faqen tonë. Pra, ju mund të merrni informacione unike të kontaktit të CMO nga kompanitë amerikane. Listat tona të emaileve CMO janë produkte unike për biznesin tuaj. Pra, nëse doni të zgjeroni biznesin tuaj, blini klientët tanë të postimeve. Këtu, ju mund të merrni një listë të vërtetë, të freskët dhe autentike të postës elektronike. Rrjedhimisht, ne do t'ju ndihmojmë të zhvilloni biznesin tuaj. Pra, ekipi ynë i ekspertëve do ta bëjë biznesin tuaj më fitimprurës.

Gjithashtu, listat e emailit CMO janë këtu për t'ju dhënë bazën e të dhënave më autentike të emailit. Pra, ne mund t'ju japim informacione postare me cilësi të lartë, të cilat janë shumë efektive. Ka kaq shumë informacione të shefit të marketingut në dispozicion në këtë e-mail. Sidoqoftë, kjo listë e-mail e bën të thjeshtë lidhjen me një shef marketingu. Megjithatë, nëse doni adresën e emailit të shefit të marketingut, na trokasni tani. Ne jemi gjithmonë aktivë dhe të gatshëm t'ju ndihmojmë për çdo lloj problemi.

0
Email Adresa

Udhëheqësi i postimeve CMO

Lista e postave elektronike të CMO

Drejtimi i postës CMO është 100% real, i freskët dhe aktiv. Gjithashtu, ne do të drejtojmë një fushatë të suksesshme marketingu me email. Pra, ne do t'ju ofrojmë më shumë informacion rreth produkteve tuaja. Pra, blini bazën tonë të të dhënave dhe merrni shtrirjen më të mirë. Sa më shpejt që të jetë e mundur vizitoni faqen tonë të internetit sot për shërbimin më të mirë. Këtu, ju mund të merrni shërbimin më të mirë me një çmim të përballueshëm. Prandaj, databaza jonë e emailit është shumë e rëndësishme për biznesin tuaj. Për më tepër, ne po ju ofrojmë shërbime të shkëlqyera për fitime të mëdha.

Gjithashtu, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është zgjidhja më e mirë për ju dhe biznesin tuaj. Megjithatë, listat e emailit CMO mund të ndryshojnë politikën tuaj të biznesit. Mund t'ju sigurojmë se kjo listë emaili është një ndihmë e madhe për biznesin tuaj. Gjithashtu, ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni reklamat e fushatës me email. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit mund t'ju japë një bazë të dhënash të pastër, të freskët dhe të përditësuar të email-it. Sidoqoftë, mund të ndihmojë fushatën tuaj të marketingut me email. Pra, blerja e këtij postimi CMO është efektive për ju.

Baza e të dhënave të postës elektronike të CMO

Baza e të dhënave të emailit CMO është një mënyrë e shkëlqyer për të ndihmuar biznesin tuaj të postës elektronike. Nëse dëshironi të arrini nivelin tuaj të synuar, atëherë mund të provoni drejtimin tonë të postimeve. Megjithatë, ne mbledhim të dhëna nga burime të shumta të besuara. Këtu do të merrni të gjitha informacionet e sakta dhe autentike. Këtu mund të merrni informacione unike të kontaktit të shefit të marketingut. Ne sigurohemi që kjo të jetë shumë efektive për kompaninë tuaj. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një mënyrë e shkëlqyer për të kontaktuar me njerëzit e duhur.

Prandaj, baza e të dhënave e emailit CMO është një nga shërbimet më të mira në këtë botë. Sidoqoftë, është shumë thelbësore për biznesin tuaj të listës së postës elektronike. Ekipi ynë i ekspertëve është gjithmonë i gatshëm t'ju ofrojë shërbimin më autentik. Më e rëndësishmja, ju mund të merrni këtu një bazë të dhënash të duhur dhe të vërtetë të emailit që është e dobishme për ju. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është përgjigjja më e mirë për ju. Prandaj, blini listat tona të emailit CMO dhe merrni shtrirjen më të mirë.

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 3,112

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 209 dollarë

Lista jonë e postave elektronike të CMO të përfshira:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Zyrtari kryesor i marketingut

Listat e postës elektronike të shefit të marketingut mund t'ju japin shumë kontakte që janë shumë të rëndësishme. Përsëri, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ofron këtë shërbim me një çmim të përballueshëm. Ju mund ta gjeni lehtësisht shefin e marketingut në këtë drejtim postimi. Nëse doni të krijoni ndonjë të dhënë specifike të emailit, atëherë na trokasni tani. Rrjedhimisht, ne do ta bëjmë atë për ju shumë lehtë. Aktualisht, baza e fundit e të dhënave të postimeve ka shumë detaje kontakti. Megjithatë, kjo është një mundësi e mirë për biznesin tuaj. Mund të kontaktoni shumë shpejt me shefin e marketingut.

Zyrtarët kryesorë të marketingut janë thelbësorë për çdo kompani. Prandaj, ne e ofrojmë këtë shërbim me një vlerë të lirë. Ne do t'ju ndihmojmë të zgjeroni fushatën tuaj të marketingut me email. Megjithatë, do t'ju ndihmojë gjithashtu të vini në kontakt me njerëzit e duhur. Pra, blini listat tona të emailit CMO dhe merrni shtrirjen më të mirë. Ekipi ynë i ekspertëve të shitjeve mund të rrisë shitjet tuaja brenda një kohe të shkurtër. Gjithashtu, një fushatë marketingu me email është një mënyrë shumë efektive për CMO-në tuaj.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur