Lista e postave elektronike të CTO CIO kanadeze

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Email-eve CIO Kanadeze CTO

Lista e postës elektronike kanadeze të CTO CIO është lista më e përditësuar e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve që ka krijuar kohët e fundit. Ekziston një listë e gatshme e të gjithë CIO-ve dhe CTO-ve në Kanada. Ata kryejnë disa detyra dhe kanë angazhime dhe ambicie të përditshme. CIO shpesh punon me drejtuesit e biznesit për të ndryshuar modelin e organizatës. Nga ana tjetër, CTO është më i shqetësuar për marrëdhëniet e kompanisë me klientët dhe tregjet.

Lista e emaileve kanadeze CTO CIO ju ofron të dhënat 100% autentike dhe të fundit të CTO-ve dhe CIO-ve. Ju mund të kontaktoni këtë grup të besueshëm të njohur për ndikimin, vendimet dhe bashkëpunimin e tij me ndihmën e këtij informacioni. Pra, kjo listë e gatshme është plot me kontakte shumë të kërkuara në botën e biznesit, ato në menaxhim. Tërhiqni informacionin kryesor të shumë menaxherëve të ndryshëm në një sërë kompanish në një direktori. Duke reduktuar këtë listë të madhe, mund të gjeni më shumë CTO dhe CIO në Kanada, të cilët janë mjaft me ndikim për të zhvilluar marrëdhënie fantastike B2B.

Lista e postës elektronike kanadeze CTO CIO përmban emrin, adresën, titullin e punës, emrin e kompanisë, adresën e emailit dhe të dhëna të tjera të rëndësishme. Megjithatë, ato janë role të rëndësishme në çdo kompani. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna kudo për të promovuar biznesin ose shërbimet tuaja për ta. Pra, bëni pagesën dhe shkarkoni atë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit! mund të blini edhe pako të vogla. Për këtë, thjesht na jepni një trokitje. Gjithashtu, ju mund t'i merrni paketat tona me një çmim më të ulët se çdo treg tjetër.

0
Email Adresa

Udhëheqësi kanadez i postimeve CTO CTO

Lista e Email-eve CIO Kanadeze CTO

Udhëheqja e postimeve të CTO-së kanadeze e bën Lidhjen me vendimmarrësit në krye të teknologjisë dhe inovacionit me kontaktet e verifikuara të CTO-ve kanadeze. Kjo listë emaili është një listë gjithëpërfshirëse e emaileve të CTO dhe CIO që ju lidh me më të mirat në teknologjinë kanadeze. Të dhënat e kontaktit janë një burim i vlefshëm për kompanitë që duan të kontaktojnë kontakte të rëndësishme në Kanada. Mund të kontaktoni drejtpërdrejt përmes kanaleve të shumta. Ju mund të blini vetëm emailet që ju nevojiten dhe t'i përdorni ato për fushatat tuaja të marketingut. Është gjithashtu e mundur të personalizoni listën tuaj duke zgjedhur industri specifike ose tituj pune për të arritur njerëzit tuaj të synuar.

Drejtuesi i postës kanadeze CTO CIO ju lejon të lidheni drejtpërdrejt me këta mendimtarë strategjikë me një objektiv kryesor për të bërë më shumë marrëveshje dhe për të siguruar drejtime shitjesh. Drejtuesit e IT në Kanada, si CTO dhe CIO, zotërojnë njohuri biznesi, aftësi udhëheqëse dhe një kuptim të fortë të teknologjisë. Ndërsa një CTO është zakonisht i ndërlikuar në krijimin e teknologjisë për t'u shitur klientëve, një CIO menaxhon strukturën e operacioneve të biznesit. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është burimi juaj i besueshëm për të blerë listën e postës elektronike kanadeze të CTO CIO.

Baza e të dhënave të postës elektronike të CIO të CTO -së Kanadeze

Baza e të dhënave të postës elektronike të CTO CTO kanadeze është një bazë të dhënash e nivelit më të lartë nga faqja e internetit Baza e të dhënave më të fundit të postimeve. ne përditësojmë bazën tonë të të dhënave çdo muaj. Prandaj, ju mund të merrni drejtime të reja dhe të reja. Për këtë arsye, ju mund të rinovoni bazën tuaj të të dhënave me listën tonë të postës elektronike kanadeze CTO CIO. Ju merrni të dhëna të sigurta sepse ne ndjekim me shumë rreptësi rregullat e GDPR.

Baza e të dhënave të emailit të CTO CIO kanadeze ofron të dhëna të besueshme të postës elektronike që marrin kthimin më të mirë të investimit (ROI). në mënyrë që të mund t'i merrni të gjitha këto të dhëna me një çmim me shumicë nga faqja jonë e internetit, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve. Sidoqoftë, nëse dëshironi të blini paketa të personalizuara, ekipi ynë i mbështetjes do t'i personalizojë ato për ju, ai opsion është gjithashtu i disponueshëm! Pra, blini atë që ju nevojitet dhe paguani një tarifë një herë për të marrë listën e emaileve kanadeze CTO CIO për jetën tuaj! Motoja jonë është të japim shërbimin më të mirë me çmimin më të lirë.

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 1,138

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: $ 150

Listat tona të postës elektronike të CIO CTO kanadeze përfshijnë:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

CTO kanadeze CIO

CTO CIO kanadeze është një pozicion i rëndësishëm në çdo kompani. Drejtuesit e IT-së në Kanada, si zyrtarët kryesorë të teknologjisë (CTO) dhe zyrtarët kryesorë të informacionit (CIOs), kanë një kuptim të fortë të teknologjisë dhe zotërojnë njohuri biznesi dhe aftësi udhëheqëse. Ndërsa një CTO zakonisht është i përfshirë në krijimin e teknologjisë për t'ua shitur konsumatorëve, një CIO menaxhon infrastrukturën për operacionet e biznesit. Lista e postës elektronike të CTO CIO kanadeze përmban një numër të madh të informacioneve elektronike, si dhe mjete të tjera komunikimi.

Të dhënat e emailit të CTO CIO kanadeze mund të përmirësojnë kontaktet tuaja të biznesit. kështu që mos e humbni kohën tuaj dhe porosisni atë. Nëse përballeni me ndonjë problem me listën tonë të postës elektronike të CTO CTO kanadeze të bazës së të dhënave më të fundit të postimeve, ekipi ynë mbështetës është gati t'ju ndihmojë 24/7.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur