Lista e emailit CFO

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit CFO

Lista e emaileve të CFO mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për ju për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet. Një CFO është një oficer i rangut të lartë i cili duhet të kujdeset për të gjitha çështjet financiare të një kompanie. Ata gjithashtu marrin vendime të rëndësishme për financat dhe investimet e kompanisë së tyre. Prandaj, ata kanë nevojë për shumë mjete dhe softuer që mund ta bëjnë punën e tyre më të lehtë. Përveç kësaj, ata gjithmonë kanë një fjalë për çështje të tjera të kompanisë. Pra, ju mund të shihni qartë se sa i rëndësishëm është roli i tyre. Kështu, kontaktet e CFO-ve mund të jenë me vlerë të madhe për ju dhe biznesin tuaj. Në fakt, ata mund t'i sjellin biznesit tuaj fitime të mëdha nga shitjet e mëdha.

Lista e emaileve të CFO mund të jetë gjëja e përsosur për të arritur tek drejtuesit e mëdhenj të shumë industrive. Si i tillë, ju nuk do të jeni në gjendje t'i arrini ato me dorë. Për më tepër, marrja e kontakteve të tyre me email është gjithashtu një detyrë e gjatë që kërkon përpjekje dhe durim të madh. Pra, mos e humbni kohën duke vrapuar pas tyre kur të mund të merrni një listë të gatshme me kontaktet e tyre! Tani mund t'ia dërgoni me lehtësi përmbajtjen tuaj të marketingut këtyre zyrtarëve të profilit të lartë! 

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po ju ofron listën më të mirë të postës elektronike të CFO me një çmim të ulët! Përvoja jonë flet për aftësinë tonë për t'ju shërbyer. Përveç kësaj, ne jemi mjaft të njohur për shërbimin tonë të ndershëm. Ne gjithashtu ju japim mbështetje të madhe edhe pas shitjes së listës. Pra, ju mund të merrni listën tonë CFO pa asnjë shqetësim!

0
Email Adresa

Udhëheqësi i postimeve CFO

Lista e emailit CFO

Drejtuesit e postimeve të CFO do t'ju lejojnë të ndani ofertat dhe promovimet tuaja me këta zyrtarë të nivelit të lartë. Në fakt, ne ndërmarrim shumë hapa të rreptë për t'u siguruar që të dhënat tona janë në nivelin e duhur. Është motoja jonë t'ju shërbejmë listat më të mira me çmimin më të lirë. Prandaj, ne mbledhim të dhënat tona nga burime të besueshme si në internet ashtu edhe jashtë linje. Përveç kësaj, ne kemi një AI që verifikon të dhënat menjëherë pasi ekipi ynë i të dhënave i mbledh ato. Pastaj përsëri, ekipi ynë i të dhënave verifikon manualisht të dhënat për t'u siguruar që asgjë e kotë të mos futet në listën tonë. Kështu, ju do të merrni vlerën e plotë të parave tuaja me listën tonë të postës elektronike të CFO.

Drejtuesit e postimeve të CFO janë optimizuar për të qenë burimi juaj më i madh i drejtuesve të shitjeve. Prandaj, të gjithë drejtuesit tanë të CFO janë të freskëta dhe ju japin 95% të dhëna të sakta. Për më tepër, të gjitha drejtimet janë në përputhje me udhëzimet e GDPR dhe janë tërësisht bazë leje. Pra, nuk mund të hasni në ndonjë problem ligjor nëse përdorni listën tonë të postës elektronike CFO për marketingun tuaj. Për më tepër, nëse mund të gjeni edhe 5% të klientëve të pavlefshëm në listën tonë, ne do t'i zëvendësojmë ato për ju. Pra, merrni këtë listë të mahnitshme tani! 

Baza e të dhënave të postës elektronike CFO

Baza e të dhënave të postës elektronike të CFO është një nga listat më të mira të postës elektronike me drejtues në oficerë të nivelit të parë të shumë sektorëve. Baza e të dhënave ju ofron kontaktet më të fundit dhe më të pastra të emailit për këto objektiva me vlerë të lartë. Prandaj, ju mund të arrini gjëra të mëdha me këtë listë të postës elektronike të CFO. Në fakt, është një besim popullor që sa më të mira të keni, aq më shumë shitje do të merrni. Megjithatë, nëse blini një listë nga ndonjë kompani e rastësishme, mund të merrni të dhëna të pasakta. Në këtë rast, ju mund të përfundoni duke humbur kohën tuaj pas drejtimeve të gabuara. Pra, duhet të mbështeteni gjithmonë te një kompani e besuar si ne për të marrë listat tuaja të postës elektronike të nivelit C. 

Baza e të dhënave të emailit CFO do t'ju lejojë të bëni gjëra të mrekullueshme me marketingun tuaj. Për shembull, do të jeni në gjendje të ndërveproni me drejtuesit e nivelit të lartë të shumë industrive. Kështu, ju mund të bëni të gjitha llojet e gjërave për t'i bindur ata. Ju mund të provoni të gjitha llojet e mashtrimeve të shitjes nga promovimet e produkteve te ofertat dhe zbritjet për t'i bërë ata klientët tuaj. Ju gjithashtu mund të promovoni markën tuaj për t'i bërë të ditur këta emra të mëdhenj për kompaninë tuaj. Me pak fjalë, ju mund t'i jepni biznesit tuaj një shans për të përparuar më tej me listën tonë të CFO.

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 38,654

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 1,273 dollarë

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 4k

Çmimi provues: 149 dollarë

Lista jonë e postave elektronike të CFO -së përfshihet:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Zyrtarët Kryesorë Financiarë

Zyrtarët kryesorë financiarë ose CFO janë ndër zyrtarët e nivelit të lartë të çdo biznesi. Në fakt, siç sugjeron emri i tyre, ata janë drejtuesit që vendosin çështjet kryesore financiare të kompanisë së tyre. Për më tepër, ata vendosin edhe për çështje të tjera të mëdha si investimi në kompani të vogla. Pra, nuk është çudi që kontaktet e tyre mund të jenë një pasuri për shumë kompani. Tani mund t'i merrni këto kontakte në listën tonë të postës elektronike të CFO!

Lista do t'ju ofrojë drejtimet më të mira për zyrtarët kryesorë financiarë nga shumë kompani. Përveç kësaj, mund të porosisni një listë të synuar që ka kontaktet e industrisë suaj të zgjedhur. Ju gjithashtu mund të kontrolloni listën tonë të mostrës për t'i hedhur një sy të dhënave tona. Lista jonë do ta bëjë marketingun të lehtë për ju. Pra, bëni porosinë tuaj sot për fushata efektive në CFO-të e sektorit tuaj. Lista jonë e emailit të CFO mund t'ju ndihmojë në këtë çështje. 

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur