Lista e themeluesve të emailit

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e themeluesve të emailit

Listat e postës elektronike të themeluesve mund të jenë një produkt i shkëlqyeshëm për ju në kohën aktuale. Nëse dëshironi të krijoni një prani të fortë marketingu, atëherë është për ju. Gjithashtu, ai mund të rrisë biznesin tuaj në çdo mënyrë të mundshme. Lista e marketingut e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve është faqja ideale për ju nga ku mund të merrni bazën e të dhënave të emailit të themeluesit. Tani ka shumë pyetje që mund të na bëni. Gjëja e parë që duhet të dini është se si dhe në çfarë mënyre mund t'ju sjellë dobi kjo bazë e të dhënave me email. Përsëri, si mund të bëni marketing me drejtorinë e postës elektronike? Epo, këtu do t'ju përgjigjemi të gjithëve për këto gjëra.

Listat e postës elektronike të themeluesit janë një koleksion kontaktesh të vërteta dhe autentike. Më e rëndësishmja, ju po merrni të gjitha lidhjet e njerëzve që hodhën themelet për një kompani. Me listën më të saktë të kontakteve, ju gjithashtu mund të ndërtoni bazat për marrëdhënie të forta B2B midis kompanive. Prandaj, ju mund të reklamoni shërbimet tuaja në të gjithë botën me bazën e të dhënave. Pasi të keni shkarkuar këtë bazë të dhënash të gjerë, filloni të zhvilloni kontakte të reja me krijuesit e biznesit dhe industrisë.

Për më tepër, lista e emailit të themeluesit nga Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një mjet i shkëlqyer për çdo person që dëshiron të bëjë ndonjë biznes serioz. Përveç kësaj, ai ofron të gjitha informacionet e kontaktit të themeluesve dhe informacione të tjera thelbësore që mund t'ju ndihmojnë. Kjo listë e-mail do t'ju ndihmojë në përpjekjen tuaj për të gjetur llojin e duhur të personit në ditët në vijim.

0
Email Adresa

Udhëheqësi i postimeve të themeluesit

Lista e themeluesve të emailit

Drejtuesi i postës së themeluesit mund të jetë zgjidhja juaj më e mirë nëse doni të bëni diçka të madhe. Po! Lista e emaileve është për ata që mendojnë shumë dhe duan të marrin një shans. Kontaktet e biznesit të themeluesve tanë janë burime të shkëlqyera për njerëz si ju. Ne e dimë që nëse jeni këtu, nuk jeni thjesht një person i thjeshtë si të tjerët. Një person si ju që dëshiron të rrisë biznesin e tij duke blerë investime të reja ka nevojë për listën. Prandaj, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit sjell listën e emailit të themeluesit në mënyrë që të përfitoni nga rasti dhe të merrni suksesin që meritoni.

Drejtimi i postimeve të themeluesit përfshin kontaktet e sipërmarrësve dhe pronarëve të bizneseve të vogla. Kush ka nevojë për zgjidhje në shumë situata, kjo listë mund t'i ndihmojë ata të promovojnë biznesin e tyre. Ai gjithashtu përfshin një ndarje të llojit të kompanisë, madhësisë, vendndodhjes dhe industrisë. Ju mund t'i arrini drejtpërdrejt këta njerëz me produktin ose shërbimin tuaj duke u fokusuar në ndërmarrje në sektorë të veçantë. Pra, ju sugjerojmë të shkoni pas drejtorisë së emailit sa më shpejt të jetë e mundur. Përsëri, ne premtojmë se askush nuk mund t'ju japë listat e emailit të themeluesit me çmimin tonë.

Baza e të dhënave për themeluesin e emailit

Baza e të dhënave të emailit të themeluesit kishte potencialin për të krijuar dhe rritur një biznes që në fillim. Ndoshta, për momentin është mënyra më e përshtatshme për të reklamuar çdo biznes përmes marketingut me postë. Duke përdorur këtë listë të fuqishme kontaktesh, mund të gjeni ata themelues që mund të mos e dinë kurrë se kush jeni dhe si mund t'i ndihmoni ata. Gjithashtu, me këtë listë emaili themeluesi, ju mund të synoni fushatën tuaj të saktë të marketingut b2b, të ndërtoni një rrjet të ri ose thjesht të komunikoni me individët në një biznes me vizionin dhe përkushtimin për t'i mundësuar një biznesi të ketë sukses.

Për shembull, blerja e kësaj baze të dhënash të email-it të themeluesit do t'ju lejojë të gjeni emailet e themeluesve, numrat e telefonit dhe detaje të tjera kontakti, ose për një listë më të personalizuar, mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë. Lista e email-it të themeluesit është një produkt i të dhënave të para-ndërtuar, i cili është i verifikuar nga njeriu dhe i gatshëm për t'u shkarkuar në çdo kohë. Blini atë dhe filloni të lidheni me shumë themelues të mëdhenj dhe çoni kompaninë ose biznesin tuaj në një pozicion ku askush nuk mund të konkurrojë me ju.

Shuma e regjistrave: 60,541

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Titulli i punës së personit të kontaktit * Emri i biznesit * Adresa
* Qyteti * Shteti * Kodi postar * Adresa e emailit * Numri i telefonit * Numri i faksit * Uebfaqja

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 1,710 dollarë

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 5.3k

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni Mostrën Falas

themelues

Themeluesit e çdo kompanie apo biznesi janë njerëzit që mund t'ju ndihmojnë në pozicionin më të lartë. Për shkak se ata janë pronarë ose themelues, kjo do të thotë se ata mbajnë pjesën më të madhe të biznesit. Pra, reklamimi i shërbimit ose produktit tuaj tek ata drejtpërdrejt mund të sjellë kaq shumë mundësi për ju. Për më tepër, saktësia e të dhënave që do t'ju ofrojë Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit është e pakrahasueshme për askënd. Prandaj, na besoni dhe blini listën e emailit të themeluesit.

Baza e të dhënave të emailit të themeluesit vjen me një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur. Ne mbledhim të dhënat nga disa prej burimeve tona të besuara dhe pasi kemi kaluar nëpër shumë kërkime, i bëjmë ato të disponueshme për klientët tanë. Megjithatë, nëse vendosni të blini drejtorinë, vizitoni faqen tonë të internetit. Pas blerjes, mund ta shkarkoni skedarin drejtpërdrejt në desktopin tuaj. Në fund, me ndihmën e listës së kontakteve, rrisni vlerën e biznesit tuaj dhe gjeneroni më shumë të ardhura.

Pyetje & Përgjigje Lista e themeluesve të emailit
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur