Lista e drejtuesve të kontabilitetit

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e drejtuesve të kontabilitetit

Listat e postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit janë të mbushura me ekspertë të vlefshëm financiarë nga e gjithë bota. Ky drejtor kontabël duhet të përgatisë pasqyrat financiare, duke përfshirë pasqyrat e fluksit të parasë për biznesin e tyre. Pra, ata krijojnë dhe mbajnë politika dhe procedura kontabël në shumë mënyra. Ata gjithashtu duhet të kenë njohuri të mjaftueshme për parimet e pranuara përgjithësisht të kontabilitetit (GAAP). Për më tepër, ata luajnë një rol jetik në çdo kompani. Nëse keni një produkt që mund të ndihmojë kompaninë e tyre, ata janë të gatshëm t'ju dëgjojnë. 

Listat e postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit mund t'ju japin mbështetjen më të mirë për marketingun tuaj me email. Në fakt, ne e ndërtuam atë me një pasion të tillë që përfshin të dhënat më të fundit të emailit për marketingun tuaj me email. Të gjitha këto sigurojnë që të dhënat në listë janë të paktën 100% të sakta dhe ju japin më pak kthimin e emailit më pak se 5%. Pra, duhet të merrni bazën e të dhënave të emailit të drejtorëve tanë të kontabilitetit që tani. 

Listat e postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit do ta bëjnë marketingun tuaj me email më efektiv dhe fitimprurës. Për më tepër, ne përditësojmë listën tonë çdo muaj për të mbajtur të azhurnuar të dhënat. Si rezultat, mund të jetë aleati juaj i besueshëm në rritjen e shitjeve dhe fitimeve. Ne kemi shitur listat e emaileve në treg për gati dhjetë vjet, duke na bërë ekspertë në këtë fushë. Si rezultat, kur blini listën tuaj të postës elektronike nga ne, ju e dini se po merrni çmimin më të mirë për paratë tuaja. Vendosni porosinë tuaj në bazën më të fundit të të dhënave të postimeve tani!

0
Email Adresa

Drejtorët e Kontabilitetit Mailing Udhëheqës

Lista e drejtuesve të kontabilitetit

Drejtorët e kontabilitetit për postimet janë të cilësisë së lartë dhe përmbajnë kontaktet më të fundit të postës elektronike. Pra, ato mund të jenë një opsion i mirë për fushatat tuaja të marketingut me email. Listat e postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit ju ndihmojnë të arrini konsumatorët e synuar. Prandaj, përdorimi i kësaj drejtorie emaili mund të rrisë shitjet për biznesin tuaj. Gjithashtu, lista jonë është mjaft e përballueshme, duke e bërë atë të disponueshme për klientët tanë. Kontaktet në listat tona të postës elektronike janë të vështira për t'u gjetur në vende të tjera. Pra, ne duhet t'i gjejmë këto të dhëna të sakta nga shumë burime. Kjo listë e gatshme e postës elektronike do të kursejë kohën tuaj. Si rezultat, nuk keni asgjë për t'u shqetësuar. Kështu që ju mund të blini listën tonë të përgatitur paraprakisht nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve në faqen tonë të internetit.

Drejtorët e kontabilitetit që dërgojnë drejtorët e kontabilitetit mund të përmirësojnë aftësinë tuaj të marketingut. Për më tepër, ne nuk besojmë se paratë kanë shumë rëndësi për çdo investim. Pra, kthimi duhet të jetë më i vlefshëm se investimi. Pasi të keni listën, mund të bëni një sërë gjërash për të konvertuar drejtuesit. Për shembull, ju mund të promovoni produkte të reja duke shfaqur edhe të vjetra. Ju gjithashtu mund të promovoni ngjarje biznesi dhe prezantime të produkteve të reja. Për më tepër, tani mund të ndani bloget dhe gazetat tuaja me një numër të madh drejtorëve të kontabilitetit.

Baza e të dhënave të postës elektronike të Drejtorëve të Kontabilitetit

Baza e të dhënave të postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit ju ofron kontakte të besueshme me email që ju japin kthimin më të mirë të investimit (ROI). Për më tepër, ju mund t'i merrni të gjitha këto informacione me një çmim më të ulët nga faqja jonë e internetit, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit. Megjithatë, nëse doni të blini paketa më të vogla, ky është gjithashtu një opsion! Ju mund të merrni paketa të personalizuara nga faqja jonë e internetit. Në këtë mënyrë, ju mund të hiqni informacionin e padëshiruar dhe të merrni të dhëna të synuara. Pra, do t'ju ndihmojë të arrini audiencën e duhur për biznesin tuaj. 

Baza e të dhënave të postës elektronike të drejtorëve të kontabilitetit ndjek në mënyrë rigoroze rregullat e përgjithshme të mbrojtjes së të dhënave. Kështu që ju nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë çështje sigurie nga listat e postës elektronike të drejtorëve tanë të kontabilitetit. Gjithashtu, ju mund të përdorni të dhënat tona në çdo platformë CRM. Ne ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të të dhënave që mund të merrni në internet. Misioni ynë është të ofrojmë shërbimin më të mirë me tarifën më të ulët të mundshme. Si rezultat, ju mund të merrni listat tona të emailit të drejtorëve të kontabilitetit me një kosto më të ulët se listat e tjera në treg.

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 66,160

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 1,823 dollarë

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 5.4k

Çmimi provues: 150 dollarë

Përfshihet lista jonë B2B:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Drejtorët e Kontabilitetit

Drejtorët e Kontabilitetit janë një pozicion thelbësor për një kompani. Ata monitorojnë, mbikëqyrin dhe vlerësojnë të gjitha aktivitetet ditore të kontabilitetit. Ju gjithashtu do t'ju duhet të krijoni dhe zbatoni sisteme kontabiliteti për të mbledhur, analizuar, verifikuar dhe raportuar një gamë të gjerë të të dhënave financiare. Pra, me ndihmën e listave të postës elektronike të drejtorëve tanë të Kontabilitetit. Këtu mund të arrini lehtësisht te drejtorët e kontabilitetit më të vlerësuar në botë në pak sekonda. Gjithashtu, ju mund t'i promovoni produktet ose shërbimet tuaja nëpërmjet marketingut me email. 

Baza e të dhënave të Drejtorëve të Kontabilitetit mund të porositet në çdo kohë në faqen tonë të internetit. Thjesht trokitni dhe bëni porosinë tuaj. Në fakt, ju mund ta shkarkoni listën menjëherë pasi të keni kryer pagesën. Ne kemi një ekip mbështetës që do të zgjidhë çdo problem me të cilin përballeni me listën tonë 24/7. Pra, merrni atë sot dhe drejtojeni kompaninë tuaj në një rrugë përparimi.

Drejtorët e kontabilitetit Lista e postave elektronike Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur