Lista e postës elektronike të CEO

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postës elektronike të CEO

Listat e postës elektronike të CEO-ve janë një ndryshim absolut i lojës në arenën e marketingut b2b. Në fakt, këto lista mund t'ju japin një avantazh ndaj konkurrentëve tuaj në treg. Si të tillë, CEO-t janë drejtuesit kryesorë të çdo kompanie. Ata kanë ndikim të madh në pothuajse të gjitha vendimet e mëdha në kompaninë e tyre. Përveç kësaj, ata janë gjithashtu përgjegjës për të mbajtur një sy në çështjet e përgjithshme të kompanive të tyre. Prandaj, kontaktet e tyre kanë një vlerë të madhe për të gjitha bizneset. Ju mund të bëni gjëra të mëdha dhe t'i arrini qëllimet tuaja të biznesit me lehtësi nëse keni favorin e tyre. Për më tepër, ju mund t'i rritni fitimet tuaja në një nivel krejtësisht të ri nëse ata vendosin të blejnë produktet tuaja.

Listat e postës elektronike të CEO-ve do të jenë një bazë të dhënash e çmuar për biznesin tuaj. Në fakt, do të jetë burimi juaj kryesor i të ardhurave nga marketingu me email. Tani mund të ndërveproni privatisht me njerëzit që janë në pozicionin e çdo kompanie. Prandaj, ju mund të reklamoni produktet tuaja tek ata dhe të promovoni gjithashtu biznesin tuaj. Biznesi juaj do të ketë një rritje me ndihmën e këtyre kontakteve të CEO.

Listat e postës elektronike të CEO-ve ju ofrojnë të dhënat më të fundit për këta shefa ekzekutivë. Për më tepër, drejtuesit në listat tona të CEO-ve janë në përputhje me ligjin dhe u përmbahen të gjitha udhëzimeve. Kështu, ju mund të drejtoni marketingun tuaj pa u shqetësuar për rrezikun e raporteve të spamit. Në përgjithësi, lista jonë do të ndryshojë mënyrën se si funksionon biznesi juaj. 

0
Email Adresa

Drejtuesi i postimeve CEO

Lista e postës elektronike të CEO

Drejtuesit e postimeve të CEO-ve janë të freskëta dhe të përshtatshme për biznesin tuaj. Për më tepër, drejtuesit e postimeve janë të zgjedhur dhe ju ofrojnë klientë me email që janë bazë e lejes. Prandaj, emailet tuaja të rëndësishme nuk do të përfundojnë në seksionin e hedhurinave të audiencës tuaj. Për më tepër, ata ju japin pothuajse 95% të rezultateve të sakta për zyrtarët e nivelit më të lartë si CEO. Drejtuesit tanë ofrojnë gjithashtu një normë të lartë hapjeje, kështu që përmbajtja juaj ka shumë të ngjarë të shihet nga audienca. Në përgjithësi, listat e postës elektronike të CEO-ve do t'ju japin drejtimet më të mira për objektivat tuaja. 

Drejtuesit e postimeve të CEO-ve do të jenë një burim i mirë i shitjeve të reja për biznesin tuaj. Ne e dimë se sa të rëndësishme mund të jenë këto drejtime për ju. Prandaj, ne kemi pasur kujdes maksimal gjatë zgjedhjes së këtyre drejtimeve. Në fakt, ne kërkuam drejtimet në të dhënat dhe burimet e besueshme. Ne gjithashtu i formatuam ato në mënyrë të tillë që të kuptoni lehtësisht renditjen e informacionit. Për më tepër, ne verifikojmë drejtimet si manualisht ashtu edhe dixhitale për t'u siguruar që vetëm ato më të mirat të zgjasin. Prandaj, mund të jeni i sigurt se po përfitoni më të mirën në treg kur blini bazën e të dhënave të emailit tonë të CEO-ve.

Baza e të dhënave të postës elektronike të CEO

Baza e të dhënave të postës elektronike të CEO-ve do t'ju japë udhëzime me email b2b për CEO të shumë kompanive. Kjo bazë të dhënash është miqësore me koston dhe ju siguron një kthim të mirë investimi (ROI) për biznesin tuaj. Përveç kësaj, ju mund të fitoni një fitim të madh nëse e përdorni atë siç duhet. Për shembull, ju mund të synoni pozicionet më të larta të çdo biznesi dhe t'u drejtoni atyre shitjet tuaja. Ju mund t'i promovoni produktet tuaja dhe t'u ofroni atyre oferta të mira për blerjet. Prandaj, ju mund të rrëmbeni interesin e tyre dhe t'i konvertoni ato. Në këtë mënyrë, listat e emailit të CEO-ve do t'i shtyjnë shitjet tuaja në një numër të lartë.

Baza e të dhënave të postës elektronike të CEO-ve do të jetë burimi juaj më i dobishëm për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër. Tani mund të kapërceni punonjësit e nivelit të mesëm dhe t'i ndani ofertat tuaja drejtpërdrejt me më të mirët. Për më tepër, ju mund të krijoni një lidhje me këto drejtime dhe t'i shtoni ato në rrjetet tuaja. Më pas, ato mund të bëhen pasuri të paçmueshme për ju në të ardhmen. Ju gjithashtu mund të kërkoni këshilla për industrinë prej tyre. Me pak fjalë, kjo bazë të dhënash mund të jetë një burim i të gjitha llojeve të përfitimeve për biznesin tuaj. 

Të gjitha të dhënat kanë

Shuma e regjistrave: 110,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 800 dollarë

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 20k

Çmimi provues: 149 dollarë

Listat tona të postës elektronike të CEO përfshijnë:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Drejtorët kryesorë ekzekutivë

Drejtorët ekzekutivë janë njerëzit më me ndikim në çdo kompani. Në fakt, është pozicioni më prestigjioz në shumicën e bizneseve. Ata janë gjithashtu zakonisht pjesë e bordit që mbikëqyr një kompani. Prandaj, ato mund të jenë kontaktet tuaja më të vlefshme. Megjithatë, arritja e tyre është shumë e vështirë. Ju mund t'ju duhet të kontaktoni sekretarët e tyre shumicën e kohës. Për më tepër, është më e vështirë të marrësh kontaktet e tyre private me email. Pra, baza e fundit e të dhënave të postimeve është këtu për të lehtësuar punën tuaj me listat tona të postës elektronike të CEO-ve! Me pak fjalë, marrja e listave tona të postës elektronike të CEO-ve do të bëjë mrekulli për biznesin tuaj!

Kontaktet me email të shefit ekzekutiv janë tani në dispozicion në faqen tonë të internetit. Ne po ju ofrojmë këto kontakte të çmuara me një çmim të ulët. Ju gjithashtu mund të porosisni një listë të synuar të kontakteve në industrinë tuaj. Nëse jeni ende në dyshim, thjesht shikoni mostrën tonë falas. Pra, mos bini pas të tjerëve, dilni përpara tyre me listën tonë të emaileve. Ju gjithashtu mund ta merrni listën në çdo format që dëshironi.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur