Lista e Numrave të Telefonit në Kanada

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Telefonit në Kanada

Lista e numrave të telefonit të Kanadasë është tani e disponueshme në bazën e të dhënave më të fundit të postimeve. Por Baza e të Dhënave të fundit të Postimeve nuk jep kurrë shërbim të keq vetëm për shkak të çmimit. Pra, ju mund të blini listën e numrave të telefonit të Kanadasë nga kudo që jetoni. Përfundimisht, nëse doni të realizoni një plan marketingu. Prandaj, Toronto, Montreal, Calgary, Otava, Edmonton, Winnipeg, Mississauga, Vancouver dhe shumë numra të tjerë telefoni që po merrni. Për më tepër, lista jonë e numrave të telefonit në Kanada është më shumë se 95% e saktë.

Në fakt, ne po ofrojmë listën e numrave të telefonit të Kanadasë me një çmim të ulët. Pas kësaj, në listë do të merrni, të dhënat e kontaktit, adresat postare, qytetet, kodet postare, etj. Telemarketing është një nga mënyrat më të mira për të tregtuar një produkt ose shërbim. Si bizneset e reja ashtu edhe ato të vjetra mund të përfitojnë prej tij. Në fakt, ju lejon të arrini një numër të madh njerëzish në një kohë të shkurtër. SMS me shumicë gjithashtu ju lejon të kontaktoni shpejt me shumë njerëz. Pra, do të kurseni kohë dhe do të jeni në gjendje të përqendroheni më shumë në marketing. Në përgjithësi, kjo listë e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mund t'ju ndihmojë të merrni shpejt rezultatet më të mira.

Për shembull, ju mund t'u tregoni njerëzve në listën e numrave të telefonit të Kanadasë. Pra, ata mund të dinë për ofertat dhe ofertat tuaja të reja. Ndërkohë, mund të përdorni SMS me shumicë për t'i njoftuar klientët potencialë për të gjitha shitjet dhe ofertat tuaja speciale. Ju gjithashtu mund ta përdorni këtë për t'u treguar kontakteve tuaja për gjëra të rëndësishme.

Lista e numrave celularë të konsumatorëve të Kanadasë

Lista e numrave celularë në Kanada

Sidoqoftë, nëse planifikoni të blini listën e numrave celularë në Kanada. Atëherë ne jemi këtu me bazën e të dhënave sipas GDPR. Nëse përdorni këtë listë të numrave të telefonit të Kanadasë, mund të merrni gjithashtu markën, produktin ose shërbimin tuaj të njohur në të gjithë Kanadanë. A do ta humbisni mundësinë për t'u rritur? Pra, ju mund të zgjidhni më mirë audiencën tuaj dhe të gjeni mënyra më të mira për të promovuar biznesin tuaj.

Për më tepër, është më e lehtë të bësh telemarketing, marketing me SMS dhe telefonata të ftohta me bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Sepse Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve i jep listën e numrave të telefonit të Kanadasë që është e saktë dhe reale më shumë se 95%. Pra, ju mund të bëni marketing me shpejtësi dhe të fitoni më shumë para. Për më tepër, ekipi ynë i ekspertëve të të dhënave dhe tregtarëve dixhitalë do t'ju japë gjithashtu këshilla. Ne mendojmë se biznesi ynë do të ecë mirë nëse i juaji shkon mirë. Ndërkohë, blerja e listës së numrave celularë në Kanada tani është e lehtë. Ju gjithashtu mund të bëni më shumë shitje duke përdorur telefonata të automatizuara. Pra, lista jonë e numrave celularë në Kanada mund ta ndihmojë kompaninë tuaj të gjejë klientë të rinj dhe të fitojë më shumë para.

Paketa 10 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 10 milionë të dhëna

Çmimi: $ 7000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 5 milionë të dhëna

Çmimi: $ 4,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 3 milionë të dhëna

Çmimi: $ 2500

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 1 milionë të dhëna

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numri i përgjithshëm i kontaktit: 100,000

Çmimi: $ 250

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Numri total i telefonit: 10,000

Çmimi provues: 100 dollarë

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Kanadasë

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur