+8801723283638

24 / 7 Mbështetja e klientit

Whatsapp + 8801758300772

Lista e postave elektronike të SHBA

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

Lista e postave elektronike të SHBA

Para së gjithash lista e postës elektronike e SHBA-së e azhurnuar gjithashtu e postës së shtuar kohët e fundit. Baza e të dhënave më të fundit të postave është një nga kompanitë më të rëndësishme të listës së marketingut të postave në internet. Baza e të dhënave më të fundit të postave do t'ju ndihmojë të siguroni një listë postimesh gati të gatshme të vendit. Ne kemi miliona lista të postës elektronike në SHBA, të cilat janë shumë të kualifikuara, të azhurnuara së fundmi. Kështu që mund të bëni një fitim të mirë nga sektori i marketingut në internet në qoftë se merrni listën e postave. Ne mund t'ju sigurojmë se mund të merrni shërbimin më të mirë nga baza e të dhënave më të fundit të postave pa bërë asnjë problem.

Baza e të dhënave e fundit e postimeve e cila është shfaqur si një nga kompanitë më premtuese të marketingut në internet të kësaj bote në asnjë kohë - tani duke ju shitur konsumatorin (B2C), banesat dhe listat e të dhënave të biznesit (B2B) nga SH.B.A. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ka databazën e postës elektronike të biznesit në SHBA dhe databazën e emailit të konsumatorëve në SHBA.

ADRESA EMAIL SH.B.A.

Lista e postës elektronike në SHBA do t'ju ndihmojë të kontaktoni me njerëzit e biznesit në SHBA. Gjithashtu ju kursen kohë dhe para. Nëse dëshironi të ndërtoni një listë të postës elektronike në SHBA, ju merr më shumë kohë për arsyen që ju kursejmë kohën tuaj edhe para. Ne gjithashtu kemi një listë të postës elektronike të biznesit në SHBA me 90% të dhëna të sakta. Një mënyrë tjetër për të krijuar listën tuaj të postës elektronike sepse ne do t'ju ofrojmë ekipin e ndërtuesit të listës së postës elektronike. Ju thjesht na tregoni biznesin tuaj të synuar. Pothuajse kemi mbi 100 milion të dhëna nga Shteti i Bashkuar.

Baza e të dhënave të fundit të postimeve gjithashtu ju ndihmon të ndërtoni drejtimin e shitjeve direkte nga SH.B.A. Ekipi ynë do t'ju sigurojë udhëheqje të shitjeve direkte për biznesin tuaj. Ju thjesht na tregoni për kategoritë e klientit tuaj dhe produktet tuaja, atëherë ekipi ynë do të ndërtojë epërsinë tuaj të synuar të shitjeve. Në ditët e sotme, fushatat e marketingut me postë janë një mënyrë e mirë për të promovuar biznesin tuaj në internet, por nëse doni të krijoni një fushatë postare në fillim duhet të merrni një listë postare që ne do t'ju ndihmojmë të siguroni listën tuaj të postave.

Baza e të dhënave të emailit të biznesit të SHBA

0 milion
Adresa Email B2B e SHBA
Lista e postave elektronike të SHBA

Para së gjithash, bazat e të dhënave të postave elektronike të biznesit në SHBA janë azhurnuar së fundmi me të gjitha informacionet e biznesit vendor të Shteteve të Bashkuara. Ju do të merrni të gjithë biznesin gjithashtu listën e postave të konsumatorit nga këtu. Gjithashtu, ne kemi të dhëna biznesi nga shteti. Pothuajse kemi të gjitha të dhënat shtetërore nga SH.B.A. Do t'i merrni të dhënat tuaja në një sekondë. Kështu që ju mund ta përdorni këtë listë emaili në çdo vend për promovimin e kompanisë suaj.

Pothuajse kemi rekorde xNUMX milion b30b nga SH.B.A. Kështu që nëse e blini këtë listë do të merrni id 2 milion email edhe emrin e biznesit 4 milion gjithashtu adresoni edhe faqen në internet edhe numrin e faksit edhe emrin e kontaktit. Pra, tani filloni fushatat tuaja në SH.B.A. Mbi të gjitha detajet për databazën e postës elektronike të biznesit në SHBA.

Blej Baza e të Dhënave E-mail të Azhurnuar më të Fundit në SHBA

Shuma e rekordeve: 30 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Emri i Biznesit * Adresa * Qyteti * Kodi Zip * Shteti

* Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Faqja e internetit adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë. 30

Lista e Konsumatorit në Sh.B.A.

0 milion
Adresa Email B2C e SHBA
Baza e të dhënave për konsumatorët në SHBA

Me e rendesishmja,. Lista e postës elektronike të konsumatorëve në SHBA do t'ju japë një ROI të mirë (kthimi i investimit). Baza e të dhënave më të fundit të postave ju siguroi vetëm njerëzit e SHBA-së të kontaktojnë adresën personale të postës elektronike. Nëse dëshironi të merrni adresën e postës elektronike të USA b2c si yahoo, gmail, hotmail, outlook, aol etj. Adresë e-mail falas, atëherë mund të shihni të dhënat e listës së postës elektronike të konsumatorit në SHBA sepse, kjo bazë e të dhënave përfshinte vetëm USA B2C ose adresën personale të postës elektronike.

Lista e emailit të konsumatorit në SHBA gjithashtu përfshin të gjithë personat, adresën personale. Të dhënat tona personale të Sh.B.A-së verifikohen gjithashtu, azhurnohen në 2019. Të dhënat e konsumatorit të SH.B.A.-së gjithashtu kanë përfshirë të gjithë adresën IP të personit që do t'ju ndihmojë të ankoheni nga ISP-ja.

Pra, nëse dëshironi të tregtoni biznesin tuaj në SH.B.A., atëherë mund të përdorni këtë listë emaili sepse do t'ju kursejë kohën dhe paratë tuaja. Gjithashtu, ju mund të ndërtoni listën tuaj të konsumatorëve nga ne. Mbi të gjitha detajet për bazën e të dhënave të konsumatorëve në SHBA.

Blej Baza e të Dhënave të E-mail të Azhurnuar më të fundit në SHBA

Shuma e rekordeve: 40 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Mosha * adresa * Adresa e emailit

* IP adresa * Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2500

Pyetje dhe përgjigje e listës së postës elektronike në SHBA

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur

buton whatsapp-min