Lista e emailit kanadez

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Email-eve në Kanada

Lista e postës elektronike të Kanadasë mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun me email. Si i tillë, marketingu me email është një nga llojet më të dobishme të marketingut. Në fakt, ajo ka një kthim më të mirë të investimit (ROI) sesa shumica e strategjive të tjera të marketingut. Pra, mund ta përdorni për të marrë klientë të rinj dhe për t'u bërë një emër i madh në industri. Sidoqoftë, nuk mund ta bëni këtë pa një listë të mirë emaili. Për më tepër, nëse përdorni një listë të pasaktë, do të humbni kohën tuaj duke ndjekur drejtimet e gabuara. Kështu, ju duhet një kompani e besuar për t'ju dhënë drejtime aktive. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve mund të jetë alternativa juaj më e mirë në këtë drejtim. 

Lista e emaileve në Kanada është një listë e verifikuar që ka vetëm kontakte aktive. Ne po e ofrojmë këtë listë me një çmim të lirë. Përveç kësaj, ne kemi përvojë të gjatë në biznes. Kjo dhe reputacioni ynë i mirë duhet të jetë i mjaftueshëm për t'ju bërë të na zgjidhni ne si partnerin tuaj të besuar. Për më tepër, ne kemi një ekip të fortë dhe me përvojë. Pra, mund të jeni i sigurt se lista jonë e emailit në Kanada do ta bëjë më të lehtë marketingun tuaj me email. 

Lista e postës elektronike të Kanadasë është krijuar me kujdes për t'u siguruar që të merrni drejtimet më të mira për marketing me email. Në fakt, lista jonë ju jep një normë saktësie prej 95%. Për më tepër, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Ne përdorim vetëm sajte të besuara për të mbledhur të dhënat. Ne gjithashtu heqim drejtimet joaktive nga lista. Prandaj, ju mund të merrni vetëm rezultatet më të mira nga lista jonë. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e postës elektronike të konsumatorëve të Kanadasë

Lista e postës elektronike kanadeze

Lista e emaileve të klientëve të Kanadasë ka drejtimet më të mira të emailit b2c për marketingun me email. Në fakt, ju mund të drejtoni të gjitha llojet e fushatave për një audiencë masive me listën tonë. Tani nuk duhet të shqetësoheni më për të arritur audiencën tuaj të synuar. Lista jonë do t'ju japë audiencën e duhur për të paraqitur përmbajtjen tuaj. Për më tepër, ju do të merrni vetëm drejtues aktivë nga lista jonë. Kështu, mund të jeni i sigurt se marketingu juaj do t'ju sjellë sa më shumë shitje dhe fitim për biznesin tuaj.

Lista e emaileve të klientëve të Kanadasë do të ndryshojë përvojën tuaj të marketingut me email. Ju mund të bëni të gjitha llojet e gjërave me listën tonë. Në fakt, ju mund t'u dërgoni atyre email për produktet dhe ofertat tuaja të reja. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të promovoni shërbimet tuaja dhe të provoni shitjet e buta. Ju gjithashtu mund ta përdorni listën për të rritur ndërgjegjësimin e markës dhe për të krijuar lidhje me audiencën. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni listën për të gjeneruar drejtime të reja për të ardhmen. Duke përdorur fushatat automatike të postës elektronike, mund të dërgoni email te të gjitha kontaktet tuaja menjëherë. Prandaj, lista jonë e postës elektronike në Kanada do t'ju ndihmojë të merrni shitje të reja dhe më shumë fitime në një kohë minimale. 

Shuma e rekordeve: 12 Milion

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i Kontaktit * Adresa e moshës *

* Adresa Email * IP adresa * Numri i telefonit

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e Postës elektronike të Kanadasë

Blini adresën e emailit të Kanadasë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit me një çmim të lirë. Në fakt, ne po e shesim këtë listë me një tarifë një herë që mund ta përballoni lehtësisht. Përveç kësaj, mund të shkarkoni gjithashtu një listë mostër. Ju gjithashtu mund ta shkarkoni listën në excel, CSV dhe format teksti. Kështu që ju përdorni listën tonë në çdo sistem CRM. 

Bleni adresën e emailit në Kanada sot dhe lehtësoni marketingun tuaj me email. Tani mund të blini listën tonë të emaileve në Kanada në çdo kohë. Në fakt, ne kemi një ekip mbështetës që do t'ju ndihmojë 24/7. Për më tepër, ju do ta merrni listën tuaj brenda 4 orëve. Nëse porositni një listë të personalizuar, ajo do të jetë gati brenda 72 orëve. Kështu, ju mund të bëni një porosi tani dhe të filloni marketingun me email për ta çuar biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Lista e postave elektronike të biznesit në Kanada

0 milion
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e Kontakteve B2B e Kanadasë

Lista e postës elektronike të biznesit të Kanadasë mund të jetë një pasuri për biznesin tuaj. Si i tillë, ai përmban mijëra kontakte me email për marketing të qetë me email. Prandaj, ju mund të arrini një numër të madh njerëzish nëse përdorni listën tonë. Në fakt, problemi më i madh me të cilin përballen njerëzit në marketing është arritja e audiencës së tyre të synuar. Në këtë rast, lista jonë mund të jetë zgjidhja juaj më e mirë. Tani mund të përqendroheni në krijimin e përmbajtjes së marketingut. Lista jonë e emailit në Kanada do t'ju japë audiencën e duhur për përmbajtjen tuaj.

Lista e postës elektronike të biznesit të Kanadasë mund t'ju ndihmojë të drejtoni marketing të dobishëm me email. Mund t'ju sjellë klientë të rinj dhe të rrisë fitimet tuaja në një kohë të shkurtër. Për më tepër, kërkon pak kohë dhe përpjekje shumë të ulët për të drejtuar një marketing të mirë me drejtime të postës elektronike. Pra, ju mund ta ndihmoni biznesin tuaj të rritet pa shpenzuar shumë para. Tani mund të dërgoni të gjitha llojet e promovimeve dhe ofertave për një audiencë masive. Ju mund të besoni tek ne dhe të blini listën tonë pa asnjë shqetësim. 

Shuma e rekordeve: 3 Miliona

(Prandaj të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi postar * Shteti

* Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Webfaqja adresë

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur