Lista e Numrave të Singaporit WhatsApp

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Të dhënat e numrit të WhatsApp në Singapor 5 milionë

Lista e numrave WhatsApp në Singapor është një nga listat më të mira të kontakteve të b2c WhatsApp në treg. Si të tillë, ne kemi përfshirë vetëm kontakte të freskëta dhe korrekte në listën tonë. Në fakt, ne punojmë shumë për të ruajtur cilësinë e listës sonë. Ne kemi një ekip për të krijuar listat. Së pari, ata mbledhin të dhënat nga të dhënat e besuara. Më pas, ata shqyrtojnë të dhënat për të hequr kontaktet joaktive. Ata kontrollojnë më tej listën për të hequr kontaktet e kopjuara. Prandaj, lista jonë e numrave WhatsApp në Singapor jep një shkallë saktësie prej 95% dhe shkallën më të vogël të kthimit të mesazheve. Ju mund të jeni i sigurt se do të merrni rezultatet më të mira nga të dhënat tona. Lista jonë do të gjenerojë të ardhura të mëdha për biznesin tuaj.

Lista e numrave WhatsApp në Singapor do t'ju japë drejtime shitjesh për marketingun WhatsApp. Për shkak të kësaj, lista jonë do t'ju sjellë shitje të reja dhe kështu do të rrisë shumë fitimin e biznesit tuaj. Tani mund të planifikoni marketingun tuaj pa asnjë shqetësim. Ne do t'ju japim miliona kontakte të audiencës tuaj të synuar. Pra, ju mund të dërgoni të gjitha llojet e përmbajtjes për t'i tërhequr ata në blerjen e shërbimit tuaj. 

Lista e numrave WhatsApp të Singaporit sipas bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun WhatsApp. Në fakt, ne jemi një nga kompanitë lider në treg. Përveç kësaj, ne u kemi shitur lista njerëzve për një kohë të gjatë. Ne gjithashtu kemi fituar besimin e klientëve tanë me shërbimin tonë. Prandaj, mund të na besoni ne për t'ju siguruar kthimin më të mirë të investimit (ROI). 

Lista e numrave të telefonit WhatsApp të Singaporit

Numri i whatsapp në Singapor

Lista e numrave WhatsApp në Singapor është një nga më të mirat në treg. Si i tillë, drejtimet e mira mund të ndihmojnë biznesin tuaj në shumë mënyra. Mund ta përdorni për marketing në WhatsApp. Në fakt, WhatsApp është platforma më e njohur e mesazheve në botë. Në fakt, ajo ka më shumë se 2 miliardë përdorues aktivë në muaj. Për më tepër, më shumë se gjysma e tyre e vizitojnë platformën të paktën një herë në ditë. Prandaj, lista jonë e numrave WhatsApp në Singapor do t'ju japë mjetet për të arritur këtë audiencë masive. 

Lista e numrave WhatsApp të Singaporit janë të dhënat më të mira për marketingun WhatsApp që mund të gjeni në treg. Tani mund t'i dërgoni të gjitha llojet e përmbajtjes tek klientët tuaj për t'i kthyer ato. Për shembull, mund t'i telefononi drejtuesit për t'i njoftuar për ofertat dhe zbritjet tuaja të reja. Përveç kësaj, ju mund t'u dërgoni atyre katalogë produktesh për t'i tërhequr ata. Ju gjithashtu mund të përdorni fushata SMS me shumicë për të mbajtur kontakte me ta. Me listën tonë të numrave WhatsApp në Singapor, mund të jeni i sigurt se të gjitha këto arrijnë audiencën e duhur dhe ju sjellin më shumë fitime. 

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Drejtuesit e lidhur