Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA

Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA është një listë numrash kontakti me mijëra të dhëna të verifikuara për marketing. Në fakt, këta numra telefoni u përkasin njerëzve që studiojnë në SHBA. Prandaj, ju mund t'i telefononi ata dhe t'i ndani produktet tuaja me ta. Ju gjithashtu mund të promovoni biznesin tuaj tek ata dhe ta bëni të njohur biznesin tuaj për të rinjtë e SHBA. Nëse keni produkte ose shërbime që mund të jenë të dobishme për këta studentë, mund t'i promovoni ato me telefonata direkte. Përveç kësaj, ju mund t'i bëni ata të kuptojnë rëndësinë e produkteve tuaja më lehtë nëse mund të flisni me ta. Pra, duhet të merrni listën tonë të numrave të telefonit të studentëve në SHBA dhe të filloni fushatat tuaja.

Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA përmban pikat më të mira të shitjeve b2c që mund të përdorni për marketing. Ne po e ofrojmë këtë listë të verifikuar me një çmim që është më i ulët se të tjerët. Për më tepër, ju mund të bëni të gjitha llojet e telemarketingut dhe të merrni përgjigje të larta me listën tonë. Prandaj, ju mund të rrisni fitimin tuaj dhe të merrni shitje të reja pa shpenzuar mijëra para.

Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA është një nga listat më të mira të numrave celularë në treg tani. Ne kemi një ekip ekspertësh që mbledh numrat nga shumë burime dhe i verifikon ato. Më pas, ata heqin numrat që janë jashtë përdorimit dhe shtojnë pjesën tjetër në listën përfundimtare. Përveç kësaj, ne ju premtojmë një sistem të mirë mbështetjeje, kështu që mund të jeni të sigurt se do të merrni rezultatet më të mira me ne.  

Lista e numrave celularë të studentëve në SHBA

Lista e numrave celularë të studentëve në SHBA mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketing. Nga thirrjet e ftohta deri te fushatat me SMS me shumicë, lista jonë e numrave është e përshtatshme për të gjitha llojet e telemarketingut. Telemarketing është një mënyrë e lirë për të kontaktuar drejtpërdrejt shumë njerëz dhe për të folur me ta. Ju gjithashtu mund të merrni ofertat dhe promovimet tuaja për shumë njerëz me të. Megjithatë, ju nuk mund të drejtoni telemarketing pa një listë të numrave celularë që ka kontakte përkatëse. Në fakt, një listë numrash telefoni mund t'i drejtojë fushatat tuaja të marketingut në rrugën e duhur. 

Lista e numrave celularë të studentëve në SHBA mund të sigurohet që i gjithë marketingu juaj të arrijë audiencën e duhur. Ju mund të drejtoni fushata që mund t'ju sjellin shumë klientë të rinj dhe të rrisin ROI-në e biznesit tuaj. Për shembull, ju mund të telefononi në mënyrë të ftohtë drejtuesit dhe të ndërveproni me ta për veçoritë e produkteve tuaja. Përveç kësaj, mund t'i lini gjithashtu t'u tregoni atyre për ofertat emocionuese dhe t'u ofroni atyre zbritje në shërbimet tuaja. Për më tepër, ju mund të drejtoni fushata SMS me shumicë për të kursyer kohë dhe për t'u dërguar mesazhe masive atyre. Prandaj, mund të kurseni kohë dhe të merrni më shumë fitim nëse blini listën tonë të numrave të telefonit të studentëve në SHBA.

Lista e numrave të telefonit të studentëve në SHBA

Numri i kontaktit të studentëve në SHBA drejton

Plumbat e numrit të kontaktit të studentëve në SHBA përmbajnë vetëm numra të vërtetë telefoni. Në fakt, të dhënat tona janë të freskëta dhe të sakta, sepse ne i mbledhim gjithmonë numrat nga burime dhe regjistrime të besuara. Jo vetëm kaq, por ne gjithashtu e rishikojmë listën më vonë dhe heqim drejtimet e rreme. Prandaj, ju mund të blini listën tonë pa frikë nga drejtimet e gabuara. Për më tepër, ju mund të shkarkoni një listë mostër, kështu që ju mund të pastroni dyshimet tuaja. Lista jonë ka një normë saktësie 95% dhe një shkallë të ulët fryrjeje, kështu që fushatat tuaja do të jenë më efektive se kurrë. Pra, gjeneroni më shumë shitje dhe rrisni ROI-në e biznesit tuaj me listën e numrave të telefonit të studentëve në SHBA.

Numri i kontaktit të studentëve në SHBA mund të jetë partneri juaj më i mirë në marketing. Tani mund të dërgoni katalogun tuaj të produkteve tek klientët kryesorë përmes mesazheve me tekst duke përdorur numrat tanë. Për më tepër, mund t'i telefononi ata dhe të konvertoni shumë klientë të mundshëm me oferta dhe marrëveshje të reja. Për më tepër, thjesht mund të regjistroni një mesazh dhe ta përdorni në telefonata të automatizuara për të kursyer burimet tuaja. Përveç kësaj, ju mund të blini një herë listën tonë të numrave të telefonit celular dhe ta përdorni për aq kohë sa të dëshironi.

Paketa e Biznesit

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 12,000

Pako e Vogël

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Paketa Provuese

Shuma: 10,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Blini bazën e të dhënave të telefonave celularë të studentëve në SHBA

Blini bazën e të dhënave të telefonave celularë të studentëve në SHBA për të kursyer kohë dhe para në marketing. Në fakt, ju mund ta merrni këtë bazë të dhënash të numrave të telefonit me një çmim të ulët së bashku me shërbime të tjera. Ne ofrojmë gjithashtu një platformë SMS me shumicë për fushatat SMS me numrat tanë. Ju gjithashtu mund ta bëni listën gati për t'u integruar drejtpërdrejt në sistemet tuaja CRM. Kështu, ju mund të drejtoni lehtësisht fushata të automatizuara dhe të arrini shumë perspektiva menjëherë. 

Ju mund të blini bazën e të dhënave të plotë të telefonave celularë të studentëve në SHBA me një çmim me shumicë. Sidoqoftë, nëse dëshironi, mund të blini edhe paketa më të vogla të listës me një çmim më të ulët. Ne kemi përvojë të gjatë në treg, si dhe një reputacion të mirë për shkak të shërbimit tonë të sinqertë. Prandaj, mund të jeni i sigurt se do të merrni vlerën më të mirë për paratë tuaja nëse blini listën tonë të numrave të telefonit të studentëve në SHBA.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur