Lista e numrave të telefonit të pronarit të biznesit

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit të pronarit të biznesit

Lista e numrave të telefonit të pronarëve të biznesit është një nga shërbimet më të mira në këtë segment. Pra, është një ndihmë e madhe për biznesin tuaj për të rritur shitjet. Sidoqoftë, Baza e të Dhënave të Postës së Fundit ofron një listë të numrave të telefonit të pronarit të biznesit. Më e rëndësishmja, këtu mund të merrni gjithçka me bazën e të dhënave të numrave të kontaktit të pronarit të biznesit. Prandaj, ne do të ndihmojmë biznesin tuaj që të rrisë shitjet dhe fitimet në një kohë të shkurtër. Ekipi ynë i shitjeve dhe profesional mund të përmirësojë biznesin tuaj. Ne sigurohemi që kur të përdorni këto të dhëna, do të keni sukses. 

Lista e numrave të telefonit të pronarëve të biznesit është një shërbim i shkëlqyer në të gjithë botën. Në mënyrë të ngjashme, databaza jonë e numrave të kontaktit është reale, e freskët dhe aktive. Ne mund t'ju japim një listë më shumë se 95% të saktë të numrave të telefonit. Gjëja më e rëndësishme është që lista jonë e numrave të telefonit të jetë e duhur dhe origjinale. Gjithashtu, ju mund të merrni vendimmarrës të përsosur në këtë listë. Pra, pronarët e bizneseve fillojnë fushatat e marketingut të numrave të telefonit. Gjithashtu, ju mund të merrni shërbimin më autentik që mund të ndihmojë biznesin tuaj. 

Prandaj, është shërbimi më i fuqishëm dhe më i famshëm në këtë seksion. Gjithashtu, ne mund ta ndihmojmë biznesin tuaj të funksionojë brenda një kohe të shkurtër. Lista e numrave të telefonit të pronarit të biznesit mund të ndryshojë politikën tuaj të biznesit. Pra, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është një faqe interneti e shkëlqyer kur e krahasoni me të tjerët. Ne sigurojmë që ju të jeni në vendin e përsosur këtu sepse ne jemi një ofrues i besueshëm i listës së numrave. Pra, ju mund të blini shumë lehtë bazën e të dhënave tona të numrave të kontaktit.

Listat e numrave të telefonit B2C të pronarëve të biznesit

Listat e numrave të telefonit B2C të pronarëve të biznesit janë një nga shërbimet më autentike në këtë vend. Lista jonë e numrave të telefonit mund t'ju japë një mënyrë shumë të thjeshtë për të arritur qëllimin tuaj. Më e rëndësishmja, është një mënyrë më e lehtë për t'u lidhur me të tjerët shumë shpejt. Lista e numrave të telefonit të pronarëve të biznesit është shumë e rëndësishme për industrinë tuaj. Pra, ju mund ta merrni këtë shërbim me një çmim të përballueshëm. Aktualisht, ekipi ynë i shitjeve do t'ju ndihmojë të përmirësoni biznesin tuaj shumë mirë. Kur përdorni këtë shërbim, biznesi juaj do të rritet. 

Gjithashtu, listat e numrave të telefonit të pronarëve të biznesit tonë B2C janë reale, të freskëta dhe aktive. Në këtë vend, ne mund të përmirësojmë biznesin tuaj shumë shpejt. Gjithashtu, ju mund të merrni këtu avantazhe të mëdha për ndihmën tuaj. Në mënyrë të ngjashme, ne mund t'ju ofrojmë një bazë të dhënash të numrave të kontaktit me cilësi të lartë. Ne sigurohemi që kjo të jetë shumë efektive për biznesin tuaj. Gjithashtu, baza e fundit e të dhënave të postimeve mund t'ju japë numra aktivë dhe të vlefshëm. Ju nuk mund ta arrini objektivin tuaj pa një numër aktiv.

Lista e numrave të telefonit të pronarit të biznesit

Blej Lista e numrave të telefonit të pronarit të biznesit

Blini listën e numrave të telefonit të pronarit të biznesit dhe përfitoni mundësinë më të mirë. Gjithashtu, mund të merrni listën më të saktë dhe të besueshme të numrave të telefonit. Aktualisht, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ofron këtë bazë të dhënash të numrave të kontaktit me një çmim të ulët. Pra, ju mund ta përdorni këtë shërbim sepse do të ndihmojë biznesin tuaj. Në mënyrë të ngjashme, ju bën një mënyrë shumë të lehtë dhe ju ndihmon të arrini tek njerëzit kyç. Pra, për biznesin tuaj, ne ju japim një listë me të gjithë numrat e telefonit të aftë, administrativ dhe biznesmen. 

Gjithashtu, ju mund të merrni një listë të saktë të numrave të telefonit të pronarit të biznesit nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Vendi i parë ku do të gjeni gjithçka është në bazën e fundit të të dhënave të postimeve. Këtu do t'ju japim numrat e telefonit të biznesmenëve nga burime të besueshme dhe shumë vende të tjera. Ne sigurojmë që ju mund të na kontaktoni nëse keni nevojë për një listë të mirë kontaktesh. Blini listën e numrave të telefonit të pronarit të biznesit dhe merrni një shërbim të shkëlqyer.

Paketa e Biznesit

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 5,000

Pako e Vogël

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2,500

Paketa Provuese

Shuma: 10,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Baza e të dhënave e numrave të kontaktit të pronarit të biznesit

Baza e të dhënave të numrave të kontaktit të pronarit të biznesit është një mundësi e shkëlqyer për biznesin tuaj. Gjithashtu, mund të gjeni një listë të informacioneve të kontaktit në bazën tonë të fundit të të dhënave të postimeve. Këtu, jo vetëm që ju jep një numër telefoni, por gjithashtu ju jep një listë të të gjithë numrave të telefonit të pronarëve të bizneseve. Sigurisht, kjo ju bën më të mirë në dhënien e këshillave, përpjekjen për të marrë ndihmë dhe për të bërë biznes. Në këtë rast, ne mund t'ju ndihmojmë në më shumë se një mënyrë. Ekipi ynë i ekspertëve përditëson çdo muaj listën tonë të numrave të telefonit B2C.

Gjithmonë mund të merrni listën më të përditësuar të numrave të telefonit të pronarëve të biznesit nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Prandaj, shikoni faqen tonë të internetit nëse dëshironi të blini këtë listë kontaktesh. Megjithatë, do të merrni një ide që mund t'ju ndihmojë shumë lehtë. Nga ana tjetër, ju mund të mësoni më shumë rreth shërbimit tonë, të merren me paratë, etj. Kështu, ju mund të blini bazën tonë të fundit të të dhënave të postimeve sa më shpejt që të mundeni. Pra, ju mund të blini bazën e të dhënave të numrave të kontaktit të pronarit të biznesit tonë me një vlerë të lirë. Më e rëndësishmja, shërbimi ynë është i disponueshëm 24/7 në ditë për urgjencën tuaj.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur