Lista e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi

Lista e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi është një bazë të dhënash e gjithanshme që mund ta merrni tani nga databaza e fundit e postimeve. Ai përmban bazat e të dhënave të numrave të kontaktit të punëkërkuesve aktualë me kohë të pjesshme në Indi. Pra, kjo listë e numrave celularë është jetike për ju, nëse jeni duke kërkuar për një bazë të dhënash të besueshme kontakti të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi. Këtu, ne ofrojmë lista të freskëta, aktive dhe të vlefshme të numrave të telefonit celular, të cilat janë sipas GDPR. Pavarësisht kësaj, do ta merrni me një çmim shumë të ulët.

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve në Indi me kohë të pjesshme është një grup i të dhënave kryesore të numrave celularë që ne ofrojmë. Do të ishte një burim i madh për biznesin tuaj nëse mund ta zbatoni atë në mënyrën e duhur. Duke përdorur listën e numrave celular mund të arrini mijëra punëkërkues me kohë të pjesshme në Indi. Nëse keni ndonjë shërbim dhe ose ofertë për to, ju lehtë mund ta promovoni atë. Në thelb, kjo listë e kontakteve B2C ka shumë të ngjarë mënyra më e thjeshtë dhe më themelore për të kontaktuar klientët dhe perspektivat tuaja.

Lista e numrave të telefonit të punëkërkuesve në Indi me kohë të pjesshme është një shërbim të dhënash me kosto të ulët që ju nevojitet për të përmbushur qëllimin e biznesit tuaj. Ne, Baza e të Dhënave të fundit të Postimeve, jemi një faqe interneti e besuar ku do të merrni të dhënat tuaja të dëshiruara. Megjithatë, ne jemi një kompani e njohur e ofruesve të shërbimeve të të dhënave dhe kemi disa vite që merremi me të dhënat. Për më tepër, profesionistët tanë janë të trajnuar mirë dhe punojnë me përkushtim për t'u dhënë klientëve tanë një përvojë më të mirë shërbimi.

Listat e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi

Listat e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi janë një shërbim i të dhënave miqësore për biznesin që duhet ta blini nga ne për të rritur të ardhurat e biznesit tuaj. Baza e të dhënave të fundit të postimeve ofron trajnime të duhura për profesionistët e saj dhe është shumë e sinqertë për shërbimet që ne ofrojmë. Ata mbledhin të dhëna nga burime të ndryshme të besueshme dhe përveç kësaj, verifikojnë çdo të dhënë si nga sytë e njeriut ashtu edhe nga softueri i automatizuar. Pavarësisht kësaj, ne përditësojmë të dhënat në baza të rregullta. Kjo do t'ju sigurojë më të sakta nga të dhënat tona të listës së numrave të telefonit të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi. Blini listën tonë të numrave të telefonit dhe bëjeni biznesin tuaj më fitimprurës.

Listat e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi do t'ju ndihmojnë të rritni markën tuaj dhe të rrisni dukshmërinë e biznesit tuaj. Lista jonë e numrave të kontaktit ka potencialin për të gjeneruar më shumë drejtime në biznesin tuaj dhe për të rritur angazhimin tuaj ndaj klientit. Lista e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi është një shërbim special i bazës së të dhënave që u prezantua së fundi në treg. Aktualisht, lista e numrave të telefonit celular është paketa më e kërkuar e të dhënave, pasi një mesazh zanor dhe marketingu me SMS ofron shkallën më të lartë të përgjigjes së klientit se çdo strategji tjetër e marketingut dixhital. 

Lista e numrave të telefonit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi

Baza e të dhënave të kontaktit për punëkërkuesit me kohë të pjesshme në Indi

Baza e të dhënave të kontaktit të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi është një koleksion gjithëpërfshirës i numrave celularë që do t'ju ofrojë të gjitha të dhënat e kontaktit të drejtpërdrejtë të klientëve dhe perspektivave tuaja. Informacioni i kontaktit që ne ofrojmë në faqen tonë të internetit, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit, është i përditësuar dhe i verifikuar. Pra, këtu do të merrni numrat më të fundit dhe të besueshëm të telefonit. Prandaj, do t'ju ndihmojë të rrisni fushatën tuaj të telemarketingut dhe të rrisni përfitimin e biznesit. Në listën tonë të numrave të telefonit të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi, do të merrni informacione të tjera të rëndësishme kontakti përveç numrave të telefonit celular.

Baza e të dhënave të kontaktit të punëkërkuesve në Indi me kohë të pjesshme është për më tepër një e dhënë shumë e dobishme për biznesin tuaj. Megjithatë, të dhënat që do të merrni në listën e kontakteve janë, për shembull, emrat e kontakteve, mosha, gjinia, adresat, numrat e telefonit, adresat e emailit, profilet e LinkedIn, etj. Në fakt, të dhënat që ne ofrojmë në listë janë 95% të vërteta dhe të arritshme. Nëse përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular, ju sigurojmë se do të jeni në gjendje të kryeni me sukses fushatën tuaj të marketingut përmes marketingut të mesazheve SMS dhe zanore me shumicë dhe të sillni efektivitet në biznesin tuaj.

Paketa e Biznesit

Shuma: 1 milion të dhëna

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2,500

Pako e Vogël

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,500

Paketa Provuese

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Blej Lista e numrave celularë të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi

Blini listën e numrave celularë të punëkërkuesve në Indi me kohë të pjesshme nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit dhe merrni një kthim të çmendur të investimit (ROI). Ju do të merrni listën e numrave të kontaktit të punëkërkuesve në Indi me kohë të pjesshme nga ne me një çmim të madh. Më tej, është një bazë të dhënash që është shumë e thjeshtë për t'u blerë dhe përdorur. Pra, çdo person që ka aftësi minimale teknike mund të menaxhojë listën e numrave të telefonit. Të gjitha të dhënat tona janë origjinale dhe me cilësi të lartë dhe ne i shesim me një mënyrë të vetme pagese. Pra, do të sigurojë që të mos ketë kosto shtesë pas blerjes. 

Bleni listën e numrave celularë të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi me një çmim të ulët dhe rrisni fushatën tuaj të marketingut. Pra, shkoni për listën e numrave të telefonit të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi dhe shkarkoni atë. Baza jonë e të dhënave është e para-ndërtuar dhe e gatshme për zbatim. Për më tepër, do të merrni listën e kontakteve të punëkërkuesve me kohë të pjesshme në Indi në formatet Excel dhe CSV. Pra, ju lehtë mund ta eksportoni atë në platformat e njohura CRM. Sidoqoftë, nëse hasni ndonjë problem, na informoni pa asnjë vonesë. Shërbimi ynë ndaj klientit 24/7 do t'ju ndihmojë të merrni zgjidhjen më të mirë të mundshme.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur