Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan

Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan do të jetë një pasuri për biznesin tuaj. Ai përfshin numrat celularë dhe detaje të tjera të njerëzve që jetojnë në Amerikë, por janë me origjinë kineze. Prandaj, ato mund të jenë të dobishme për marketingun dhe promovimet tuaja. Në fakt, ju mund të bëni marketing të synuar për këta njerëz dhe t'i konvertoni ata. Përveç kësaj, ju mund t'i kontaktoni drejtpërdrejt në numrat e tyre personalë, kështu që do të ketë më pak shanse për rikthim të thirrjeve. Tani nuk duhet të shqetësoheni se çfarë rruge duhet të ndiqni për fushatat tuaja të marketingut. Me listën tonë të numrave të telefonit kinezo-amerikan, ju mund të arrini audiencën tuaj si dhe të flisni drejtpërdrejt me ta. Kështu, mund të jeni të sigurt se do të ketë një ndikim të madh në biznesin tuaj.

Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan do të jetë një burim i dobishëm për biznesin tuaj. Në fakt, do të jetë burimi juaj kryesor për telemarketing. Për më tepër, këta numra telefoni janë të freskët dhe aktiv, ne jemi siguruar për këtë. Ata gjithashtu ndjekin GDPR dhe rregulloret e postës së padëshiruar, kështu që ju mund të telefononi pa u shqetësuar për çështjet ligjore. 

Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan mund t'ju sjellë rezultatet më të mira nga fushatat tuaja. Ne jemi siguruar që të verifikojmë të gjitha kontaktet në listën tonë të paktën dy herë për këtë qëllim. Përveç kësaj, ekipi ynë i të dhënave mbledh këta numra telefoni nga burime të besuara dhe të verifikuara në internet. Kështu, mundësia për të marrë drejtime joaktive nga ne është shumë e ulët. Me pak fjalë, numrat tanë të telefonit do t'i udhëheqin fushatat tuaja drejt suksesit. 

Baza e të dhënave të numrave celularë kinezë amerikanë

Lista e numrave celularë kinezo-amerikane është një bazë të dhënash kontakti me cilësinë më të mirë. Në fakt, të gjithë numrat në këtë bazë të dhënash janë të verifikuara dhe mjaft të mira për marketing b2c. Përveç kësaj, ne ofrojmë saktësi 95% për listat tona të kontakteve, kështu që ju mund të besoni në shërbimin tonë. Përveç përditësimeve mujore, ne përdorim një program AI për të kontrolluar kontaktet. Kështu, të gjithë numrat që dalin jashtë përdorimit, hiqen nga lista jonë. Për më tepër, numrat zgjedhen nga përdoruesit e tyre, kështu që edhe më pak shanse për ndonjë raportim të padëshiruar. 

Lista e numrave të celularëve kinezë amerikanë do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet tuaja të shitjes. Prandaj, ato përmbajnë kontaktet më të mira që mund të përdorni për të drejtuar marketingun me telefonata. Për më tepër, këto kontakte u përkasin njerëzve që kanë treguar interes për shumë produkte. Pra, ato mund të jenë objektivat kryesorë për të gjitha bizneset. Prandaj, ju keni më shumë gjasa t'i konvertoni ato dhe t'i bëni klientët tuaj. Tani ju mund të promovoni produktet tuaja duke u përpjekur gjithashtu t'i shisni ato me lehtësi. Në përgjithësi, ju mund të bëheni më aktiv me marketingun tuaj dhe ta përdorni atë në mënyrat më të mira të mundshme me listën tonë të numrave të telefonit kinezo-amerikan.

Lista e numrave të telefonit kinezo-amerikan

Lista e numrave të kontaktit kinezo-amerikan

Lista e numrave të kontakteve kinezo-amerikane mund të jetë një burim i dobishëm i drejtimeve të shitjeve për biznesin tuaj. Në fakt, ju mund ta përdorni atë për qëllime të ndryshme. Qofshin fushata SMS me shumicë ose telemarketing, lista jonë e numrave të kontaktit do të jetë e vlefshme për ju. Përveç kësaj, ju mund të bëni promovime, si dhe shitje për drejtuesit, kështu që mund të merrni edhe këto përfitime. Për më tepër, nëse doni të drejtoni fushata efektive SMS me shumicë, ne mund t'ju ofrojmë platformën më të mirë për të. Më pas, mund të përdorni listën tonë të numrave të telefonit kinezo-amerikan në platformë për fushata SMS fitimprurëse. 

Lista e numrave të kontaktit kinezo-amerikan është e përkryer për biznesin tuaj. Tani ju mund të kontaktoni drejtpërdrejt njerëz përkatës dhe t'i promovoni produktet tuaja tek ata. Për më tepër, ju mund t'u dërgoni atyre oferta dhe oferta me SMS për t'i tërhequr. Përveç kësaj, është më e lehtë të bindësh njerëzit duke folur me ta, në mënyrë që të mund t'i konvertosh njerëzit më lehtë me listën tonë. Ju gjithashtu mund t'i njoftoni ata për produkte të reja dhe të mbani kontakte me ta. Pra, ju mund të lidheni me një numër të madh njerëzish dhe t'u dërgoni atyre mesazhet e biznesit tuaj me ndihmën tonë. 

Urdhër Biznesi

Shuma e regjistrave: 100,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 6,000

Rendit të Vogël

Shuma e regjistrave: 30,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,000

Rendi i gjurmëve

Shuma e regjistrave: 10,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blej Kinez-Amerikane të Numrave Mobile

Blerja e një numri celular kinez amerikan çon në rritjen e shitjeve të biznesit tuaj me telemarketing efektiv. Për më tepër, ju gjithashtu mund të rritni identitetin e markës së kompanisë suaj me këtë. Jo vetëm kaq, por ne po i shesim edhe këto numra telefoni për një çmim të ulët. Në fakt, ju mund ta krahasoni atë me të tjerët në treg dhe do të shihni që ne ofrojmë balancën më të mirë të çmimit dhe cilësisë. Kështu, lista jonë e numrave të telefonit kinezo-amerikan mund të jetë një nga opsionet tuaja më të mira për marketing.

Blini klientë të numrave celularë kinezë amerikanë nga faqja jonë e internetit dhe ngrini nivelin e biznesit tuaj. Në fakt, ju mund të ndryshoni mënyrën se si funksionon biznesi juaj me këtë listë. Shumë kompani të mëdha përdorin listat e numrave të telefonit për të arritur objektivat e tyre, kështu që duhet edhe ju. Ne kemi një ekip të mbështetjes së klientit, si dhe një ekip shitjesh. Pra, mund të na kontaktoni në çdo kohë për listën e numrave tuaj të telefonit, ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt!

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur