Baza e të dhënave të monedhës virtuale të Coinbase

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Baza e të dhënave të monedhës virtuale të Coinbase

Baza e të dhënave të monedhës virtuale Coinbase nga ne ju ndihmon të lidheni me të tjerët që punojnë në kompaninë Coinbase. Në këtë kohë, njerëzit janë më shumë në përdorimin e monedhave virtuale. Duke qenë se këto monedha janë më të shpejta se monedhat tradicionale, njerëzit e zgjuar i përdorin këto për të kryer transaksionet e tyre çdo ditë. Pra, ajo që mund t'ju japim janë kontaktet e tregtarëve dhe blerësve në këtë sektor. Gjithashtu, nëse dëshironi të shisni monedhat tuaja virtuale, mund të kontaktoni me to nga kontaktet tona. Pra, blini bazën tonë të të dhënave të monedhës virtuale Coinbase dhe pasurohuni. 

Baza e të dhënave të monedhës virtuale Coinbase mund t'ju japë shumë opsione për të rritur startup-et tuaja. Sepse, nëse doni të investoni në kriptovaluta ose monedha të tjera virtuale, duhet të krijoni lidhje fillimisht. Më pas, me ndihmën e një ndërmjetësi, ju mund të investoni paratë tuaja në aksione ose platforma të tjera. Me pak fjalë, ajo që po ju japim është mundësia për të kontaktuar shumë tregtarë, shitës dhe blerës. Pra, merrni ofertat tona tani para se të jetë tepër vonë.

Baza e të dhënave të monedhës virtuale Coinbase mund t'ju ndihmojë të rritni tregtinë tuaj. Sepse, si shitës, keni nevojë për klientë që mund të blejnë monedhën tuaj virtuale. Pra, nga ne, ju mund të merrni kontaktet e ndërmjetësve që mund t'ju ndihmojnë për të marrë ata klientë. Për më tepër, ju mund të investoni paratë tuaja në një formë të monedhës virtuale. Në fakt, ju mund të kontaktoni personat e duhur që i duhen biznesit tuaj nga databaza jonë.

Lista e numrave të telefonit të monedhës virtuale të Coinbase

Lista e numrave të telefonit të monedhës virtuale Coinbase do t'ju bashkojë me njerëzit e këtij sektori. Vetëm nga ne, ju mund të merrni 95% numra të saktë me një shkallë të lartë përgjigjeje. Edhe nëse merrni disa numra joaktivë, ne do t'i ndryshojmë edhe me numra aktivë. Pra, nuk ka nevojë të shqetësoheni për shërbimin tonë. Sepse vetëm nga ne, ju mund të merrni shërbim të cilësisë premium me një çmim më të lirë. Në ditët e sotme, monedhat virtuale po lulëzojnë në platformën dixhitale. Për të mbajtur veten të përditësuar me transmetimin, duhet të hyni në botën e monedhave virtuale ku nuk ka kufi për paratë. Bashkohuni me ne në këtë sipërmarrje dhe merrni bazën e të dhënave tona të monedhës virtuale Coinbase. 

Lista e numrave të telefonit të monedhës virtuale Coinbase do t'ju ndihmojë të lidheni me të tjerët në platformë. Ju mund të dëshironi të arkëtoni monedhat tuaja virtuale ose t'i transferoni ato në bankën tuaj. Në këtë rast, ju mund të përdorni bazën e të dhënave tona. sepse nga ne, ju mund të merrni numrat e ndërmjetësve të palëve të treta. Pra, duke u lidhur me ndonjë prej tyre, ju mund ta konvertoni bitcoin-in tuaj në para. 

Baza e të dhënave të monedhës virtuale të Coinbase

Paketat e numrave të telefonit të monedhës virtuale të Coinbase

Paketat e numrave të telefonit të monedhës virtuale Coinbase mund të jenë një zgjidhje e plotë për problemet tuaja. Sepse ne mund t'ju sigurojmë shërbime cilësore. Për më tepër, nga numrat tanë, ju mund të lidheni me njerëz të vërtetë që punojnë në këtë arenë. Ju mund të blini çdo monedhë virtuale si Ethereum, Tether, USD Coin, XRP dhe Solana nga profesionistë vetëm duke i kontaktuar ata duke përdorur numrat tanë. Me pak fjalë, ju mund të shisni ose blini monedhat tuaja duke përdorur bazën e të dhënave tona të monedhës virtuale Coinbase.

Paketat e numrave të telefonit të monedhës virtuale Coinbase mund të sjellin një kthim të lartë në investimin tuaj. Ndërsa përditësojmë numrat tanë rregullisht dhe heqim numrat e pavlefshëm. Pra, kur doni të krijoni kontakte me të tjerët përmes mesazheve ose telefonatave, mund të lidheni lehtësisht me ta. Pikat tona janë të freskëta dhe të pastra dhe ne ju ofrojmë klientë të cilësisë premium me një çmim të lirë. Pra, merrni ofertën tonë më të mirë tani.

Paketa e Biznesit

Shuma: 1 milion të dhëna

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 9,000

Pako e Vogël

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 5,000

Paketa Provuese

Shuma: 100,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 2,000

Blini numrat e telefonit të monedhës virtuale të Coinbase

Bleni numrat e telefonit të monedhës virtuale Coinbase nga ne dhe përmirësoni pozicionin tuaj në botën e kriptove. Ndërsa bota po përparon dita-ditës, formati i monedhave fizike po ndryshon në monedha virtuale. Për të vazhduar me teknologjinë, një numër i madh njerëzish po ruajnë monedhat virtuale si asete. Gjithashtu, njerëzit i përdorin këto si një mjet shkëmbimi. Pra, ju gjithashtu mund të jeni pjesë e këtij sektori duke blerë bazën e të dhënave tona të monedhës virtuale Coinbase.

Blini numra telefoni të monedhës virtuale Coinbase për të rritur fitimin tuaj në biznes. Gjithashtu, ju mund të shkarkoni numrat tanë të telefonit si në formatet CSV ashtu edhe në Excel dhe t'i përdorni ato në sistemin tuaj CRM në përputhje me rrethanat. Për më tepër, ne ofrojmë çmime të ulëta për shërbimin tonë të klasit të lartë. Për më tepër, ne kemi një ekip mbështetës që punon gjatë gjithë kohës për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me këtë çështje. Pra, blini numrat tanë të telefonit menjëherë dhe jini të suksesshëm në biznesin tuaj. 

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur