Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar

Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar është një koleksion kryesor i të dhënave të kontaktit të popullit kinez që jeton në Mbretërinë e Bashkuar. Është një listë gjithëpërfshirëse e të dhënave të kontaktit që ofron Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit. Kjo bazë të dhënash është thelbësore për ju nëse doni të arrini tek njerëzit kinezë të Mbretërisë së Bashkuar për të promovuar biznesin tuaj përmes fushatës së marketingut. Për më tepër, ai ka potencialin që ju mundëson të rritni produktet dhe shërbimet tuaja dhe të rrisni angazhimin tuaj ndaj klientit. Pra, blini këtë listë të numrave të kontaktit me një çmim të madh nga ne dhe ngrini në qiell të ardhurat e biznesit tuaj.

Lista e numrave të telefonit kinez në MB është një të dhënë e dobishme kontakti B2C që do t'ju lejojë të arrini të gjithë audiencën tuaj të synuar që janë kinezë në vend dhe që jetojnë në MB. Këtu studentët, personat e biznesit dhe njerëzit e përfshirë në çdo profesion janë të arritshëm gjatë përdorimit të bazës së të dhënave tona. Ne gjithashtu do të ndihmojmë përpjekjet e marketingut të kompanisë suaj dhe do të rrisim ndërgjegjësimin për produktin ose shërbimin tuaj. Për më tepër, lista jonë e kontakteve B2C ka të ngjarë të jetë mënyra më e thjeshtë dhe më themelore për të kontaktuar klientët dhe perspektivat.

Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar është një shërbim me kosto të ulët që mund të sjellë efektivitet në biznesin tuaj. Pra, blini këtë grup të dhënash nga një shitës me reputacion të dhënash si Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ne jemi një ofrues i besuar i të dhënave që ka arritur njohje të mirë në treg. Përveç kësaj, ne ofrojmë një garanci 5% për zëvendësimin e të dhënave. Pra, blini listën tonë të numrave celular dhe merrni një kthim të çmendur nga investimi (ROI).

Lista e numrave të telefonit B2C kineze në Mbretërinë e Bashkuar

Gjithsesi, lista e numrave të telefonit B2C në MB në Mbretërinë e Bashkuar do t'ju ofrojë të gjitha të dhënat e kontaktit të drejtpërdrejtë të klientëve dhe të perspektivave tuaja. Informacionet e kontaktit që do të merrni nga faqja jonë e internetit janë të organizuara dhe verifikuara mirë. Këtu do të merrni të dhëna të tjera kontakti përveç numrave të telefonit celular, për shembull, emrat e kontakteve, adresat, profesionet, etj. Duke përdorur informacionin e njerëzve të synuar kinezë në Mbretërinë e Bashkuar, ju mund të kryeni me sukses fushatat tuaja të telemarketingut, marketingun me SMS me shumicë dhe marketingun e postës zanore.

Lista e numrave të telefonit B2C kineze në Mbretërinë e Bashkuar është për më tepër një pasuri e vlefshme për biznesin tuaj. Të dhënat që ne ofrojmë në listë janë 95% të vlefshme dhe aktive. Profesionistët e bazës së të dhënave më të fundit të postimeve mbledhin të dhëna nga burime të ndryshme të besueshme dhe verifikojnë çdo të dhënë si nga njerëzit ashtu edhe nga softueri i automatizuar. Jo vetëm kaq, por ato gjithashtu përditësojnë të dhënat në baza të rregullta. Pra, kur blini listën tonë të numrave të telefonit në Mbretërinë e Bashkuar kineze, do të merrni numra dhe të dhëna të plota të freskëta dhe autentike të kontaktit. Në fund të fundit, kjo do t'ju ndihmojë të rritni markën tuaj dhe të rrisni dukshmërinë e biznesit tuaj.

Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar

Lista e numrave të telefonit celular në Mbretërinë e Bashkuar kineze

Lista e numrave të telefonit celular në Mbretërinë e Bashkuar kineze është një bazë të dhënash speciale që është një shërbim shumë i fundit i mbërritjes në treg. Këto të dhëna të kategorisë speciale të ofruara nga Baza e të dhënave më të fundit të postimeve janë më të mundshme për ata që duan të rregullojnë problemet e gjeneratës së re. A keni një biznes në MB që punon me produktet, shërbimet dhe ofertat për popullin kinez dhe dëshironi ta promovoni atë? Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar mund të jetë zgjidhja më e mirë për ju.

Për më tepër, lista kineze në Mbretërinë e Bashkuar e numrave të telefonit celular do t'ju ofrojë të dhëna të detajuara kontakti të popullit kinez që jeton në MB. Në këtë epokë dixhitale, ka shumë pak njerëz që nuk përdorin celular. Pra, me një telefonatë zanore, ose marketing me SMS, është shumë e lehtë të arrish miliona njerëz në një kohë të shkurtër. Këtu, me të dhënat e biznesit të numrit të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar, ju do të shkoni për telemarketing, i cili është një fushatë efektive marketingu aktualisht.

Urdhër Biznesi

Shuma e regjistrave: 100,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 6,000

Rendit të Vogël

Shuma e regjistrave: 30,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 3,000

Rendi i gjurmëve

Shuma e regjistrave: 10,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blini bazën e të dhënave të numrave të kontaktit në Mbretërinë e Bashkuar kineze

Blini bazën e të dhënave të numrave të kontaktit në Mbretërinë e Bashkuar kineze me një çmim me shumicë. Ne, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofrojmë këto të dhëna me kosto të ulët. Lista e numrave të telefonit kinez në Mbretërinë e Bashkuar është një arkiv unik i të dhënave që mund të blihet në çdo kohë nga ne. Provoni të dhënat tona të të dhënave dhe zgjeroni fushatën promovuese të biznesit tuaj. Kjo do t'ju bëjë të aftë të gjeneroni më shumë drejtime që në fund do ta bëjnë biznesin tuaj më fitimprurës. Për më tepër, ne kemi një ekip mbështetës 24/7. Pra, ju mund të na trokasni në çdo kohë nëse keni ndonjë pyetje.

Blini bazën e të dhënave të numrave të kontaktit në Mbretërinë e Bashkuar kineze për ta vendosur kompaninë tuaj në renditjen më të lartë. Lista e të dhënave të numrave të kontaktit në Kinezisht në Mbretërinë e Bashkuar është tani gati për shkarkim. Mund ta shkarkoni në çdo kohë. Për më tepër, grupi ynë i të dhënave është i thjeshtë për t'u blerë dhe përdorur, gjë që do t'ju kursejë gjithashtu kohë dhe përpjekje produktive. Në të njëjtën kohë, nuk keni nevojë të keni ndonjë fuqi punëtore të aftë për trajtimin e të dhënave. Sidoqoftë, do të merrni listën e kontakteve në formatin Excel dhe CSV që mund të eksportoni në platformat tuaja CRM.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur