Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë

Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë është një bazë të dhënash speciale nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit. Ne ju ofrojmë emrat e të gjithë studentëve kinezë, numrat e telefonit, emrat e institucioneve dhe informacione të tjera. Pra, nëse keni ndonjë produkt ose shërbim që mund t'i ndihmojë këta studentë kinezë, ata janë gati t'ju dëgjojnë. Përveç kësaj, ju mund të bëni reklama promovuese me bazën e të dhënave tona të dëshirueshme të kontakteve të studentëve kinezë. Ju mund të arrini 250.5 milion studentë ndërkombëtarë dhe vendas që aktualisht jetojnë në Kinë. Pra, ky mund të jetë një treg i madh për bizneset B2C dhe për përpjekjet tuaja promovuese.

Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë mund t'ju japë mbështetjen më të mirë për fushatën tuaj të marketingut. Në fakt, ne e ndërtuam atë me një kujdes të tillë që mban kontaktet më të fundit për marketingun tuaj me email. Për më tepër, të gjithë drejtuesit në këtë listë janë të zgjedhur dhe në përputhje me GDPR, kështu që nuk ka rrezik për çështje ligjore. Ne gjithashtu i verifikojmë numrat dy herë përpara se t'i shtojmë në listë, fillimisht nga sistemi ynë i AI, pastaj nga ekipi ynë i të dhënave.

Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë mund të jetë një pasuri e vlefshme për përparimin e biznesit tuaj. Të dhënat në listë janë të paktën 95% të sakta falë bazës së të dhënave më të fundit të postimeve, e cila gjithashtu siguron që të merrni sa më pak telefonata shkëputëse. Pra, duhet të merrni bazën tonë të të dhënave të kontakteve të studentëve kinezë të përgatitur paraprakisht tani për të marrë rezultate më të mira nga marketingu juaj. Ne kemi një ekip mbështetës, ata janë të gatshëm t'ju mbështesin 24/7.

Baza e të dhënave të kontaktit të studentëve kinezë

Baza e të dhënave të kontakteve të studentëve kinezë është një nga drejtoritë telefonike të nivelit më të lartë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ne përditësojmë listën e numrave tanë të telefonit të studentëve kinezë çdo muaj. Kështu që ju të mund të merrni numra telefoni të përditësuar kur e blini. Për shkak të kësaj, ju mund të gjeneroni më shumë drejtime shitjesh nga databaza jonë. Në këtë bazë të dhënash të numrave të telefonit, mund të merrni studentë të shumtë globalë dhe ndërkombëtarë të Kinës. Përveç kësaj, ju mund t'i merrni të gjitha këto drejtime me një çmim të volitshëm nga faqja jonë e internetit.

Baza e të dhënave të kontakteve të studentëve kinezë ju ofron kontakte të besueshme me email që ju japin kthimin më të mirë të investimit (ROI). Nëse dëshironi të blini paketa më të shkurtra, ky opsion është gjithashtu i disponueshëm! Pra, blini atë që ju nevojitet dhe paguani një çmim një herë për të marrë numrat e telefonit gjatë gjithë jetës tuaj! Motoja jonë është të japim shërbimin më të mirë me koston më të lirë. Pra, ju mund të merrni listën tonë të numrave të telefonit të studentëve kinezë për një çmim që është më i ulët se listat e tjera në treg.

Lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë

Kontaktet e studentëve në Kinë

Kontaktet e studentëve në Kinë janë dy llojesh. Një që ka lindur në Kinë dhe gjithashtu ata që vijnë nga një vend tjetër për të studiuar. Këta studentë shpesh kanë nevojë për stilolapsa, libra, çanta dhe materiale të tjera studimi. Pra, nëse keni një kompani të lidhur me këtë industri. Gjithashtu, nëse dëshironi të shisni produkte ose të bëni një anketë për këta studentë, lista e numrave të telefonit të studentëve kinezë mund të jetë ndryshimi i lojës për biznesin tuaj. Një anketë studentore mund t'ju ndihmojë me krijimin e planeve të reja të shitjeve. Gjithashtu, mund t'ju ndihmojë me përpjekjet tuaja të marketingut.

Kontaktet e studentëve në Kinë mund të jenë të dhëna të vlefshme për biznesin tuaj. Ju mund të përdorni listën e numrave të telefonit të studentëve kinezë për të promovuar ose reklamuar produktin ose shërbimin tuaj. Baza e të dhënave tona të kontakteve të studentëve kinezë përmban Emra, numra, adresa dhe informacione të tjera. Prandaj, ato mund të jenë një zgjidhje e dëshirueshme për përpjekjet tuaja të marketingut. Si rezultat, ju mund të bëni shumë gjëra të mira për biznesin tuaj me kontaktet e tyre. Këto kontakte janë të vështira për t'u gjetur. Për t'i gjetur ato, duhet të analizoni burime dhe regjistrime të shumta. Ju gjithashtu duhet t'i vërtetoni ato përpara se t'i shtoni ato në bazën e të dhënave tuaja. Prandaj, gjëja më e mirë për ju do të ishte të blini një listë të gatshme si lista e numrave tanë të telefonit të studentëve kinezë.

Paketa e Biznesit

Shuma: 500,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 12,000

Pako e Vogël

Shuma: 10,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 8,000

Paketa Provuese

Shuma: 10,000 Të dhënat

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 1,200

Blini listën e numrave të telefonit të studentëve kinezë

Blini listën e numrave të telefonit të studentëve kinezë nga faqja jonë e besueshme e internetit, Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Ne jemi në këtë treg të ofrimit të të dhënave për 10 vjet. Përveç kësaj, ne improvizojmë listën e numrave tanë të telefonit të studentëve kinezë çdo ditë. Pra, ne jemi ekspertë dhe me përvojë në këtë sektor. Nëse blini listën tonë të numrave të telefonit, do të merrni ofertën më të mirë që garantojmë.

Blini listën e numrave të telefonit të studentëve kinezë sa më shpejt të jetë e mundur. Ky është një treg konkurrues. Pra, nëse nuk po ndërmerrni asnjë hap për përpjekjet krijuese të marketingut, nuk mund të konkurroni. Çfarë po pret? Kryeni pagesën dhe shkarkoni listën e numrave të telefonit të studentëve kinezë sot. 

Pyetje dhe përgjigje
Kur Numri i Telefonit celular udhëheq Adresën e Kontaktit Azhurnimi i fundit?

Sipas çdo muaji, ne përditësojmë listën e numrave të telefonit tonë celular të kontaktit. Dhe ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Në të njëjtën mënyrë, pasi merrnim të dhëna çdo muaj, ne i përditësuam ato. Ndonjëherë ne e bëjmë atë më herët dhe e përditësojmë atë.

Kur dorëzohet lista e numrave të telefonit celular?

Siç mund të shihet pas bërjes së porosisë brenda 4 orëve, ne ofrojmë listën e numrave tuaj të telefonit do t'ju dorëzohet. Siç e dini për kontaktet e personalizuara, listat e numrave celularë, na duhen maksimumi 72 orë për të krijuar të dhëna.

Cila është saktësia e numrit të telemarketingut?

Për më tepër, ne ju ofrojmë 95% të saktë numra celularë. Këtu, numri ynë i celularit të kontaktit është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri. Dhe do të përditësohet gjithmonë për herë të fundit.

Çfarë lloji të listës së numrave celularë ofroni?

Aktualisht, ne ofrojmë numrat e telefonit të biznesit dhe të dhënat e listës së numrave celularë të konsumatorëve. Nga ana tjetër, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron çdo listë kontaktesh që mund të jetë person, punonjës, punëkërkues, të papunë, studentë, si kushdo. Gjithashtu, ne ndërtojmë titullin e punonjësve dhe të dhënat e funksionit të tyre të punës. Siç e dini, nëse keni nevojë për ndonjë numër celulari, ne mund t'ju ofrojmë në çdo kohë.

A sjell kjo listë e telemarketingut epërsinë e shitjeve?

Sigurisht, lista jonë e telemarketingut sjell më të sakta që shitjet të udhëheqin për kompaninë tuaj.

A përdoret lista e numrave celularë në ndonjë platformë CRM?

Sigurisht, ju mund të përdorni listën e numrave celularë në çdo platformë CRM.

Pse te besoj?

Deri më tani jemi aktivë ku kemi filluar biznesin në vitin 2012. Në përgjithësi, ne jemi kompania e vetme më e madhe që ofrojmë për listën e numrave të telefonit. Jo vetëm kontakti telefonik, por edhe klienti do të marrë listën e plotë të kontakteve. Dhe ne jemi 24 orë në ditë. Dhe ne u lidhëm me GDRP që do t'ju ndihmojë me besim. Më e rëndësishmja, është vendi i parë ku merrni të gjithë listën e kontakteve që është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% fryrje shtesë në çdo listë numrash, atëherë ne do të zëvendësojmë numrin tonë të telefonit të marrë. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Në pjesën më të madhe, ne do t'ju ofrojmë Excel, CSV, XML Spreadsheet, format për listën e numrave të porositur të telemarketingut.

A ka leje lista e telefonave celularë?

Definitivisht, lista jonë e të gjithë numrave celularë të kontaktit është në bazë të lejes dhe gjithashtu kemi GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Po kështu, burimi i listës sonë të telemarketingut janë platforma të ndryshme. Prandaj, ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut vetëm nga faqet e besuara dhe burimet e zgjedhjes. Dhe padyshim, ne i ndërtojmë listat tona nga burime biznesi dhe burime konsumatore.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë listë numrash celularë?

Këtu, mund ta përdorni këtë listë të numrave të telefonit celular për të krijuar fushatat e marketingut në internet të SMS-ve të kompanisë suaj ose të thirrjeve të ftohta.

Lista e numrave të celularit është gati për të përdorur një qendër thirrjesh?

Sigurisht, lista e numrave tanë celularë është gati për t'u përdorur në qendrën e thirrjeve. Dhe nëse dëshironi të përdorni këtë listë të numrave celularë për të telefonuar qendrën, atëherë mundeni. Sepse ne jemi gjithmonë të gatshëm ta përdorim atë në çdo thirrje që mund të keni.

Drejtuesit e lidhur