Lista e postave elektronike të Bahreinit

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e postave elektronike të Bahreinit

Lista e emailit të Bahreinit është tani në dispozicion për një tarifë të lirë. Sidoqoftë, kjo listë e postës elektronike të Bahreinit do t'ju japë një shans të madh për të bërë biznes në Bahrein. Nga ana tjetër, lista në bazën e fundit të të dhënave të postimeve ka adresa emaili që janë të përditësuara. Pra, është e lehtë të mblidhen drejtuesit b2c. Pas kësaj, ju mund t'u dërgoni atyre oferta promovuese përmes emaileve të tyre reale. Më e rëndësishmja, ne vendosëm emrat e tyre të plotë, emailet dhe vendet në listë. Por nëse doni më shumë detaje, ne mund t'i shtojmë dhe t'ju dërgojmë. Për shembull, mund të shikoni mostrat tona falas për të parë se si funksionojnë ato në jetën reale.

Gjithashtu, ne kurrë nuk bëjmë një listë emailesh në Bahrein me të dhëna të gabuara. Më e rëndësishmja, përdorimi i listës sonë të postës elektronike e ndihmon kompaninë tuaj të kuptojë se sa të rëndësishme janë drejtimet b2c dhe marketingu dixhital. Sepse ne kemi bashkuar listat e emailit pasi kemi marrë informacionin nga burime të besueshme. Të tilla si lojëra online, dyqane me pakicë, qendra shërbimi, etj. Më pas, ne përgatisim të dhënat dhe sigurohemi që ato të jenë të sigurta për t'u përdorur.

Pra, ne bëjmë një listë emailesh të Bahreinit bazuar në GDPR. Në fakt, baza e të dhënave ka gjithashtu certifikimin CAN-Spam. Përpara se t'ju dërgojmë bazën e të dhënave, ne e kontrollojmë atë si me sy të njeriut ashtu edhe me kompjuter. Më vonë, ju merrni bazën e të dhënave të postës elektronike për Bahreinin në format Excel ose CSV ose txt. Ne kurrë nuk i ulim standardet tona për shkak të çmimit.

0
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Email e Konsumatorit në Bahrein

Lista e postave elektronike të Bahreinit

Lista e emaileve të klientëve të Bahreinit është mënyra më e mirë për mbledhjen e klientëve për Bahreinin. Sepse lista tregon se cilët janë klientët e vërtetë sepse adresat e tyre të emailit janë në të. Lista e emailit të Bahreinit, nga ana tjetër, përbëhet nga lista kontakti cilësore. Pra, kur lidheni me klientë të rinj, është më interesante. Në fakt, ekspertët tanë të të dhënave mund t'ju ndihmojnë të bëni një listë të adresave të emailit që i përshtaten nevojave tuaja. Ata punojnë rreth orës. Bazat tona të të dhënave janë në përputhje me GDPR, gjë që do të ndihmojë biznesin tuaj. Në fakt, certifikimi CAN-Spam ju lejon të dërgoni reklama dhe email të ftohtë pa asnjë problem. Për shkak të kësaj, ju mund të fitoni më shumë para.

Prandaj, ishte e vështirë për të marrë një listë të emaileve të klientëve të Bahreinit. Por tani, në bazën e fundit të të dhënave të postimeve, mund të gjeni çdo lloj bazë të dhënash. Megjithatë, ju mund të arrini klientët e duhur nëse blini një adresë emaili të klientit në Bahrein. Gjëja më e rëndësishme është që ju të mund të flisni me profesionistët tanë se si të rritni biznesin tuaj. Ata janë të gatshëm t'ju tregojnë mënyrën e duhur për të drejtuar një biznes në mënyrë që të merrni më shumë klientë potencialë.

Rekordet totale: 191,152

Çmimet: 350 dollarë

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e Email-it në Bahrein

Bleni adresën e emailit të Bahreinit tani më lehtë për shkak të internetit. Si rezultat, ju mund ta blini këtë listë emailesh në Bahrein me një çmim të ulët nga ne. Kjo do t'ju kursejë kohë dhe para. Për shkak se Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit u ofron klientëve gjithmonë bazën e të dhënave autentike dhe të saktë të emailit. Si rezultat, nuk do të bini kurrë pas emaileve apo reklamave tuaja të ftohta. Mbi të gjitha, nëse keni nevojë për këshilla të duhura për marketing me email, mund të na kontaktoni në çdo kohë. Baza e të dhënave të emailit të Bahreinit është mënyra më efektive për të kontaktuar njerëzit.

Më në fund, blerja e adresës së emailit të Bahreinit do të ndihmojë në zhvillimin e biznesit tuaj. Përdorimi i strategjisë së marketingut në internet. Ajo gjithashtu ka karakteristika të shumta. Ky është mjeti më efektiv që një kompani duhet të përdorë tani për të përmirësuar marketingun e saj në internet. Si rezultat, ju do të merrni listën më aktuale dhe të saktë të emailit të Bahreinit. Në fakt, nëse doni të zgjeroni biznesin tuaj në Bahrein. Pra, mos hezitoni të blini dhe ta bëni marketingun tuaj më të suksesshëm.

Lista e emaileve të biznesit të Bahreinit

0 k
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e kontakteve të Bahreinit B2B

Lista e emaileve të biznesit në Bahrein është produkti më i mirë për startup-et dhe bizneset ekzistuese. Por ju mund të blini adresat e emailit të Bahreinit me një çmim me shumicë nga Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve. Në fakt, çfarë dëshironi në marketingun dixhital për promovimet e markës suaj ose emailet e ftohta? Ju mund t'i bëni gjërat lehtësisht me adresën tonë të saktë dhe reale të emailit. Ndërkohë, klientët tanë zbuluan se lista jonë e emaileve në Bahrein ishte 100% e saktë. Por nëse merrni më shumë se 5% të emaileve të kthyera, duhet. Atëherë ne do t'ju japim me kënaqësi një zëvendësim garancie. Ekspertët tanë për të dhënat punojnë aq shumë për ju sa janë të zënë gjatë gjithë ditës dhe natës. Ju gjithashtu mund të merrni këshilla nga profesionistët tanë në marketingun dixhital.

Për më tepër, nëse nuk do të paguanim mjaftueshëm burimet tona dhe ekspertët e të dhënave, do të ishte e vështirë të krijonim një listë emailesh biznesi në Bahrein. Por gjithmonë mund të blini një adresë emaili në Bahrein nga ne me çmimin më të ulët të mundshëm. Në fakt, ju mund të na paguani në mënyra të ndryshme. Ne mund të shtojmë shumë nga informacionet e marketingut që ju nevojiten. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve e bën të lehtë për ju që të arrini barazim. Më e rëndësishmja, ne jemi gjithmonë aty për klientët tanë. Nëse reklamat e tyre mund të shfaqen, ata do të bëjnë shitje. Pra, me ndihmën e tyre, ne mund të zhvillojmë edhe biznesin tonë.

Lista e emailit të biznesitRegjistrimet totale: 100,000

Çmimet: 300 dollarë

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Çmimi: $ 300

Bëni Mostër Falas

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur