Lista B2B e Indisë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emailve të Biznesit në Indi

Lista e postës elektronike të biznesit të Indisë është tani baza e të dhënave më e mirë e kontakteve për marketingun me email. Lista jonë e emailit përfshinte detaje kontakti me cilësi të lartë. Në bazën tonë të të dhënave të postës elektronike, të gjitha informacionet vijnë nga disa burime të besueshme. Ju mund të përdorni udhëzimet për të rritur shitjet e kompanisë suaj. Pra, mos e humbni kohën tuaj askund tjetër. Përdorni një bazë të dhënash të gatshme marketingu për promovimin e biznesit tuaj. Baza e të dhënave të postës elektronike të Indisë është e dobishme për fushatat e ftohta të marketingut me email. Me të dhënat tona, ju do të keni shitje të mira; kjo është një garanci që ofron Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit.

Lista e emaileve të biznesit të Indisë do të zgjerojë bazën tuaj të klientëve në mënyrë që të përmirësoni shitjet. Përveç kësaj, nëse jeni këtu, mund ta dini tashmë se një nga mënyrat më efektive për t'u lidhur me tregun tuaj të synuar është përmes marketingut me email, i cili mund të gjenerojë kthimin më të lartë në shpenzimet tuaja të marketingut. Sipas ekspertëve të marketingut në internet, marketingu me email është gjithashtu një burim informacioni popullor për shumë njerëz të përfshirë në disa biznese. Blerja e listave të postës elektronike mund të ndihmojë me këtë dhe të përfitojë ndjeshëm kompaninë tuaj. 

Për më tepër, kur blini listën e postës elektronike të biznesit të Indisë, do të keni mundësinë të tregoni ndonjë nga idetë dhe produktet tuaja për të gjithë njerëzit që lidhen me biznesin dhe kompanitë. Pra, kjo do të bëjë një favor të madh për biznesin tuaj. Baza e fundit e të dhënave të postimeve ka qenë në këtë sektor që nga viti 2012, dhe ne e dimë se çfarë është më e mirë për fushatën tuaj të marketingut me email. Pra, na besoni në këtë departament sepse ne mund ta zgjidhim tërësisht çështjen tuaj të marketingut.

milion
Informacioni i kontaktit të biznesit

India B2B kryeson

Lista e Emailve të Biznesit në Indi

Drejtuesit e b2b të Indisë janë lista e postimeve më e fundit dhe e përditësuar së fundmi. Ju do të merrni të gjitha detajet aktive dhe të sakta të kontaktit nëse blini listën e postës elektronike të biznesit të Indisë nga faqja jonë. Ne e verifikuam listën e emaileve pothuajse rregullisht, kështu që nuk do të merrni të dhëna të prapambetura. Ju mund të përdorni lidhjet e kontaktit të Indisë b2b në çdo platformë të marketingut CRM ose email. Lista e postës elektronike të biznesit të Indisë përmban të gjitha detajet nga drejtoria e biznesit të Indisë. Pra, nuk do të pendoheni pak pasi të keni blerë bazën e të dhënave; kjo është garancia jonë.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju ofron informacione të përditësuara dhe të verifikuara nga njeriu në Indi b2b. Ne jemi një nga burimet ideale dhe të besueshme të ofruesve të të dhënave që mund t'ju çojë te klientët e saktë të mundshëm. Ekipi ynë i shërbimeve të gjenerimit të drejtuesve verifikon dy herë të gjitha adresat tona të postës. Ekipi ynë me përvojë i shitjeve dhe marketingut mblodhi të gjitha informacionet. Të gjitha listat e bizneseve përfshinin vetëm emailet e verifikuara të biznesit. Listat e postës elektronike të Indisë gjithashtu ofrojnë detajet e kontaktit të kompanive të mëdha indiane, bizneseve të mesme dhe të biznesit të vogël. Prandaj, baza e të dhënave të postës elektronike të biznesit do t'ju ndihmojë të merrni perspektivat e synuara të shitjeve për biznesin tuaj. Bleni listat e marketingut me email në Indi me plane biznesi të vogla.

Lista e Email e Kompanisë India

Lista e postës elektronike të kompanisë së Indisë është më shumë sesa thjesht një bazë të dhënash. Për shembull, baza e të dhënave b2b e Indisë përmban të gjitha informacionet e kontaktit të personave të nivelit c të kompanisë aktive. Nëse përpiqeni të merrni drejtime të shitjeve në Indi, atëherë mund të provoni me perspektivat tona të shitjeve në Indi. Baza e të dhënave të postës elektronike të Indisë do t'ju ofrojë vetëm adresën e emailit të biznesit të kontaktit të personit të vërtetë dhe aktiv të biznesit indian. Lista e marketingut të Indisë do t'ju japë një kthim të mirë të investimit (ROI). Pra, është një paketë e plotë që mund ta blini tek ne me një tarifë të ulët.

Nëse blini listën e postës elektronike të kompanisë së Indisë, do të merrni detajet e plota të kontaktit të CEO, CFO, MD, pronarit të kompanisë, partnerit të kompanisë së Indisë dhe detajet e kontaktit të vendimmarrësve nga kompani të ndryshme. Të gjitha listat tona të kontaktit përfshinin emrin e personit të kontaktit, adresën e emailit, numrin e telefonit, titullin e punës, pozicionin e punës, ndarjen e punës, qytetin, shtetin, vendin, emrin e kompanisë, vitin e gjetur të kompanisë, kategorinë, faqen e internetit, adresën, profilin LinkedIn të personit kontaktues , etj. Kjo mund të jetë një pasuri e madhe për ju kur do të merrni iniciativën për marketing.

Paketa e plotë

Shuma e regjistrave: 1.5 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 450 dollarë

Pako e Vogël

Shuma rekord: 200,000

Përfshihet lista jonë indiane B2B:

Lista e emailit të biznesit

Merrni Shembullin tuaj Falas

Baza e të dhënave të postës elektronike të Indisë

Baza e të dhënave të postës elektronike të Indisë përmban vetëm të dhëna cilësore të klientëve të postës elektronike të biznesit. Nëse dëshironi të krijoni biznesin tuaj në Indi, atëherë mund të provoni listën tonë të postës elektronike të biznesit të Indisë. Kjo listë e emaileve të biznesit do t'ju ndihmojë të merrni detajet e kontaktit të personit të biznesit që janë 100% të sakta. Ju mund të merrni një mostër falas të listës së postës elektronike të biznesit të Indisë. Në të vërtetë, lista e emailit të kompanisë është një bazë të dhënash unike. Dhe Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit është krijuesi krenar i saj.

Baza e të dhënave të postës elektronike të Indisë do t'i kthejë klientët tuaj ekzistues kompanisë tuaj. Ju do të merrni cikle të mira shitjesh nga drejtoria e postës elektronike të biznesit. Ju mund të merrni listën e emaileve duke ndjekur një proces të thjeshtë. Pas përfundimit të pagesës, mund ta shkarkoni menjëherë skedarin në kompjuterin tuaj. Skedari do t'ju vijë në një format Excel ose CSV. Në fund, kjo listë do t'ju ndihmojë të merrni më shumë gjenerim të drejtimit për kompaninë tuaj. Për më shumë pyetje, mund të na kontaktoni në çdo kohë.

India pyetje dhe përgjigje për listën e postës elektronike të biznesit:
Lista e postës elektronike të biznesit në Indi Përditësuar së fundmi?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë të dhënat tona.

Koha e dorëzimit të të dhënave?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen.

Çfarë është saktësia e bazës së të dhënave në Indi?

Si përfundim, 95% të dhëna të sakta nga India.

Kush më siguron listën e postës elektronike në Indi?

Sidoqoftë, Baza e të dhënave më të fundit të postave ju ofrojnë një listë të postës elektronike.

A mund të marr një shembull falas të listës së postës elektronike në Indi?

Përveç kësaj, Po shikoni lidhjen tonë të listës së shembullit.

Kush janë ofruesi i besuar i adresave të postës elektronike në Indi?

Me fjalë të tjera, www.latestdatabase.com

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e regjistruar.

Cila format e postës elektronike do të jetë dorëzimi?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë formatin excel ose CSV.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, Të gjitha të dhënat zgjedhin dyfish dhe vijnë nga faqja e besuar.

A mund të marr listën e personave në shënjestër nga India?

Pas kësaj, Po kontaktoni me ekipin tonë të shitjeve.

Kjo listë e-mail b2b është e freskët?

Sidoqoftë, Të gjitha listat e postës elektronike b2b janë të freskëta dhe të pastruara.

Drejtuesit e lidhur