Lista e Numrave të Vietnamit WhatsApp

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ju dha listën e numrave të whatsapp. Nëse ju pëlqen të blini listën e numrave të whatsapp, atëherë jeni vendi i duhur. Sidoqoftë, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën e përditësuar dhe të saktë të numrave celularë të regjistruar në whatsapp. Kështu, ju mund të merrni të gjitha të dhënat aktive dhe të vlefshme të whatsapp. Ju gjithashtu mund të krijoni listën e numrave të Whatsapp të njerëzve të synuar.

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se 3 miliardë listë numrash whatsapp nga vende të ndryshme. Dhe të gjithë njerëzit aktivë në whatsapp. Nëse mendoni të bëni fushata marketingu në whatsapp, atëherë mund të blini listën e numrave celularë të synuar në whatsapp. Gjithsesi, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit ju jep një listë aktive dhe të saktë të numrit të whatsapp nga bota. Ju mund të porosisni tani për listën tuaj ws të bazës së të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e Numrave të Vietnamit WhatsApp

Lista e numrave në Vietnam WhatsApp mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun WhatsApp për audiencën tuaj të synuar. WhatsApp është platforma më e njohur e mesazheve në këtë moment. Në fakt, ajo ka më shumë se 2 miliardë përdorues aktivë në muaj! Prandaj, nëse mund ta arrini këtë audiencë të madhe, mund të prisni një kthim të madh prej tij. Përveç kësaj, ai ka një shkallë të lartë të hapjes së mesazheve. Kështu, ju mund të merrni më shumë shitje me një përpjekje minimale. Kjo platformë e sigurt mund të jetë mënyra më e mirë për ta çuar biznesin tuaj në një nivel tjetër. Pra, porosisni listën tonë të numrave në Vietnam WhatsApp sot dhe dilni përpara të tjerëve në treg.  

Lista e numrave të Vietnamit WhatsApp përmban drejtimet më të mira b2c për marketing dixhital në WhatsApp. Drejtimet e mira ju sjellin gjithmonë më shumë klientë. Prandaj, ai luan një rol shumë të rëndësishëm në marketing. Megjithatë, një listë e pasaktë mund të bëjë të kundërtën. Mund të humbasë kohën tuaj duke ju bërë të ndiqni drejtimet e gabuara. Kështu, ju duhet të merrni listën tuaj nga një kompani e besuar si Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit. 

Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po ofron listën më të mirë të numrave të Vietnamit WhatsApp për biznesin tuaj. Ne kemi shitur drejtues të WhatsApp për një kohë të gjatë në treg. Prandaj, ne kemi fituar besimin e klientëve tanë me vitet tona të shërbimit të mirë. Përveç kësaj, lista jonë ju jep një shkallë saktësie prej 95% dhe një shkallë minimale të kthimit të tekstit. Kështu, ju mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) nga lista jonë.

Lista e numrave të telefonit të Vietnamit WhatsApp

Lista e Numrave të Vietnamit WhatsApp

Lista e numrave të Vietnamit WhatsApp janë të sakta dhe të freskëta. Në fakt, ne i mbledhim këto të dhëna me kujdes për të siguruar cilësinë më të mirë. Së pari, ekipi ynë mbledh numrat nga shumë rekorde të besuara. Pastaj, ata i kontrollojnë ato për të gjetur të gjitha drejtimet joaktive dhe të rreme. Më në fund, ata heqin këto drejtime përpara se të shtojnë të dhënat në listë. Prandaj, të dhënat tona ju japin rezultatet më të mira nga marketingu juaj. Përveç kësaj, ai funksionon si një udhëzues për përmbajtjen tuaj. Tani mund të përqendroheni në krijimin e përmbajtjes më të mirë, lista jonë do të sigurohet që ajo të arrijë audiencën e duhur.

Lista e numrave të Vietnamit WhatsApp mund ta çojë marketingun tuaj dixhital në drejtimin e duhur. Tani mund të arrish një audiencë të madhe dhe të kthesh lehtësisht më shumë klientë në shitje. Për më tepër, WhatsApp ju lejon të dërgoni video dhe imazhe së bashku me mesazhe me tekst. Pra, ju mund t'u dërgoni atyre foto dhe katalogë të shërbimeve tuaja. Në mënyrë të ngjashme, ju mund t'u dërgoni atyre reklama video për të promovuar markën tuaj. Ju gjithashtu mund të kryeni promovime të shumta SMS. Në përgjithësi, lista e numrave në Vietnam WhatsApp do ta çojë biznesin tuaj në një nivel më të lartë pa probleme dhe me shpejtësi. 

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Drejtuesit e lidhur