Lista e emailit në Katar

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit në Katar

Lista e postës elektronike të Katarit mund të jetë një burim i shkëlqyeshëm për marketing efektiv me email. Tani mund të drejtoni të gjitha llojet e marketingut me email për një audiencë të madhe. Në fakt, ju mund të merrni shumë drejtime të reja shitjesh nëse bëni marketing me email me listën tonë. Në fakt, ne jemi të kujdesshëm që të përfshijmë vetëm drejtues aktivë në listën tonë. Për më tepër, ekipi ynë mbledh të dhënat nga burime të besuara, në mënyrë që të mund të mbështeteni në drejtimet tona. Ata gjithashtu kontrollojnë listën për të shmangur kontaktet e rreme dhe të kopjuara. Pra, ju mund të merrni përgjigjet më të mira aktive nëse përdorni listën tonë të postës elektronike të Katarit për marketingun tuaj me email.

Lista e postës elektronike të Katarit ju ofron një nga listat më të mira të postës elektronike b2c në treg. Si i tillë, drejtimet e mira mund t'ju sjellin më shumë fitime nga fushatat tuaja. Pra, lista jonë mund të jetë furnizuesi juaj më i mirë i klientëve të rinj. Për më tepër, ekspertiza jonë në treg na bën një nga kompanitë lider në këtë industri. Ne kemi fituar gjithashtu besimin e klientëve tanë. Prandaj, ju mund ta blini listën tonë pa asnjë shqetësim.

Lista e postës elektronike të Katarit mund të jetë burimi juaj më i mirë për drejtuesit më të mirë të postës elektronike. Në fakt, klientët tanë ofrojnë një shkallë saktësie prej 95% dhe shkallën më të vogël të kthimit të emailit. Ne ofrojmë gjithashtu një mostër të paktën që mund ta shkarkoni lehtësisht nga faqja jonë e internetit. Prandaj, mund të kontrolloni cilësinë e listës sonë përpara se ta blini atë. Në përgjithësi, blerja e listës sonë mund të jetë vendimi juaj më i mirë për marketingun me email.

0
Email Adresa

Lista e emaileve të konsumatorëve të Katarit

Lista e emailit në Katar

Lista e emaileve të klientëve të Katarit ka drejtimet më të mira të emailit b2c për marketingun me email. Në fakt, ju mund të drejtoni të gjitha llojet e marketingut me email për një audiencë të madhe me listën tonë. Tani mund të shpenzoni kohën tuaj duke krijuar oferta dhe përmbajtje më të mira marketingu. Lista jonë do t'ju japë audiencën e duhur për të paraqitur përmbajtjen tuaj. Për më tepër, ju do të merrni vetëm drejtues aktivë në listën tonë. Kështu, mund të jeni të sigurt se marketingu juaj do të sjellë rezultatet më të mira me listën tonë.

Lista e emaileve të klientëve të Katarit do t'ju ndihmojë të arrini audiencën tuaj të dëshiruar. Si i tillë, ju mund t'i njoftoni ata për produktet dhe ofertat tuaja të reja. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të promovoni shërbimet tuaja dhe të provoni shitjet e buta. Ju gjithashtu mund ta përdorni listën për të rritur ndërgjegjësimin e markës dhe për të krijuar lidhje me audiencën. Në këtë mënyrë, ju mund ta përdorni listën për të gjeneruar drejtime të reja për të ardhmen. Meqenëse shumë nga këto procese janë të automatizuara, ju mund t'i bëni të gjitha këto në një kohë të shkurtër. Prandaj, lista jonë e emailit në Katar do t'ju ndihmojë të merrni shitje të reja dhe më shumë fitime në një kohë të shkurtër.

Adresa Email e Katarit

Bleni adresën e emailit të Katarit sot me një çmim të ulët nga ne. Ju mund ta merrni këtë listë të verifikuar në faqen tonë të internetit në çdo kohë. Për më tepër, ekipi ynë mbështetës është gjithmonë aty për t'ju ndihmuar me më shumë detaje në listë. Përveç kësaj, ju mund të porosisni një listë të personalizuar nga ne nëse dëshironi. Ju gjithashtu mund të shkarkoni listën tonë në format Excel, Text dhe CSV. Pra, ju mund të drejtoni marketing edhe me sistemet tuaja CRM nëse përdorni listën tonë të postës elektronike të Katarit.

Blini adresën e emailit të Katarit me një çmim me shumicë për të marrë listën e plotë. Mund të merrni gjithashtu versione më të vogla të listës nëse nuk keni nevojë për kaq shumë kontakte. Për më tepër, listën normale mund ta merrni brenda vetëm 4 orëve nga porositja. Nëse keni porositur një listë të personalizuar, ajo do të jetë gati brenda 72 orëve. Pra, bëni porosinë tuaj sot këtu dhe filloni marketingun me email.

Shuma e regjistrimit: 476,676

Lloji i skedarit: Excel, CSV
Përditësuar së fundmi
(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Lista e emailit të biznesit të Katarit

Lista e emaileve të biznesit të Katarit ju jep një koleksion të klientëve të postës elektronike që përdorni në marketingun tuaj me email. Ai përmban vetëm kontakte reale të emailit për përdorimin tuaj. Në fakt, të gjitha drejtimet tona janë të freskëta dhe të sakta. Për më tepër, ne kemi një reputacion të mirë në treg që kemi fituar nga shërbimi ynë i mirë. Prandaj, ju mund të besoni tek ne dhe të na zgjidhni si ofruesin e listës suaj të postës elektronike. Lista jonë e postës elektronike në Katar do t'ju ndihmojë të arrini audiencën tuaj të synuar dhe të bëni një marketing efikas mbi to.

Lista e emaileve të biznesit të Katarit do t'ju japë kontakte të verifikuara me email të cilëve mund t'u besoni. Lista përmban emrat, adresat e emailit dhe ID-të e LinkedIn të mijëra kontakteve. Prandaj, ju mund të mësoni më shumë për drejtimet tuaja dhe të drejtoni një marketing më të saktë për t'i bindur ata. Tani ju mund të merrni përmbajtjen tuaj të marketingut tek publiku masiv pa shpenzuar shumë para ose përpjekje. Lista jonë do ta bëjë të lehtë marketingun me email për ju dhe do t'ju ndihmojë t'i ktheni drejtuesit në klientë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur