Lista e numrave të telefonit në Kinë

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania popullore dhe më e mirë për bazën e të dhënave. Megjithatë, ne kemi më shumë se 5 miliardë bazë të dhënash të numrave celularë nga e gjithë bota. Nëse ju pëlqen të blini të dhënat e kontaktit të klientit, atëherë ju jeni vendi i duhur. Si përfundim, do të merrni të gjithë bazën e të dhënave të sakta dhe të re. Këtu do të merrni të gjitha të dhënat e cilësisë së lartë. Gjithsesi, ne ju siguruam të gjitha të dhënat e numrave celularë të përdoruesve aktivë dhe realë. Të gjitha janë të dhëna unike të telemarketingut për të përdorur fushatat tuaja të telemarketingut. Sidoqoftë, do të merrni të dhëna për klientët, të dhëna për blerjet, të dhëna për njerëzit e pasur, të dhëna jashtë shtetit nga vende të ndryshme.

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju shërbejmë të gjitha llojet e listës së numrave të telefonit për biznesin tuaj online. Ju mund t'i përdorni këto të dhëna në çdo platformë. Nëse ju pëlqen të merrni të gjithë bazën e të dhënave të përditësuara, atëherë shikoni produktet tona më poshtë. Dhe nëse ju pëlqen të ndërtoni dhe personalizoni bazën e të dhënave, e merrni gjithashtu këtu. Është e thjeshtë që thjesht të na tregoni kërkesat tuaja të të dhënave, atëherë ne do t'ju ofrojmë atë. Baza më e fundit e të dhënave të postimeve që bën biznes nga viti 2012 në tregun e bazës së të dhënave. Ne jemi burimi i madh për bazën e të dhënave.

lista e numrave të telefonit

Lista e numrave të telefonit në Kinë

Lista e numrave të telefonit në Kinë është një mënyrë e shkëlqyer për një biznes. Ndërkohë, bizneset që tashmë janë ngritur dhe funksionojnë mund të përdorin listën e numrave të telefonit të Kinës për marketing. Në fakt, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve e shet këtë listë të numrave celularë të Kinës me një çmim me shumicë. Nga ne, ju mund të merrni numrin e telefonit celular të Kinës më shumë se 95% të saktë. Më e rëndësishmja, ne po ofrojmë edhe një garanci zëvendësimi. Prandaj, nëse merrni më shumë se 5% të dhëna të fryrjes. Atëherë mund ta fitoni.

Përfundimisht, një listë e numrave të telefonit të Kinës mund t'ju ndihmojë të krijoni një biznes në Kinë. Në fakt, mund t'ju ndihmojë të rritni biznesin ose shërbimin tuaj të produktit në Kinë. Pas kësaj, lista e numrave të telefonit të Kinës përdoret kryesisht për marketing. Për shembull, kjo listë e numrave celularë të Kinës, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve të mbledhura së bashku. Prandaj, ne morëm ndihmë nga burimet tona të besueshme dhe ekspertët në gjenerimin e plumbit. Kjo listë është 100% e garantuar dhe vjen nga një bazë të dhënash që është optimizuar dy herë.

Ndërkohë, GDPR miraton të dhënat. Pra, mund të blini listën e numrave të telefonit celular në Kinë. Lista e numrave të telefonit në Kinë është mjaft e mirë për marketing. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është e njohur në biznesin e të dhënave. Edhe ne shesim listën e numrave të telefonit në Kinë me një çmim që është më i ulët se ai me pakicë. Për më tepër, do të merrni të dhënat e kontaktit të kinezëve, adresat e postës, gjininë dhe shumë të tjera. Por ju mund të shtoni çdo lloj filtri që dëshironi.

Lista e numrave celularë të konsumatorit në Kinë

Lista e numrave të telefonit në Kinë

Lista e numrave celularë në Kinë është Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve që shërben me cilësi të lartë. Pra, ne ofrojmë një çmim të ulët. Por kjo nuk do të thotë se Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit shërben të dhëna me cilësi të ulët. Në fakt, Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit shet listën e numrave të telefonit në Kinë për më shumë se 1 milion klientë. Për shkak të kësaj, ne marrim reagimet më të mira. Për shembull, klientët tanë na thanë në një anketë se norma jonë e fryrjes ishte më pak se 5%!!

Për më tepër, lista e numrave celularë të Kinës që mund të blini nga ne në çdo kohë. Po, ne u japim klientëve tanë kaq shumë liri të fjalës. Në fakt, kur blini dhe paguani për një sistem. Prandaj, ju merrni më shumë sesa thjesht numra telefoni dhe adresa. Ju gjithashtu merrni emrin e plotë, adresën aktuale, kodin postar, numrin e telefonit, adresën dhe informacione të tjera rreth klientit. Për më tepër, kjo listë e numrave të telefonit në Kinë ju jep një plan për biznesin tuaj në planin afatgjatë.

Paketa 20 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 20 Milion

Çmimi: $ 20,000

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 5 Milion

Çmimi: $ 7,500

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 3 Milion

Çmimi: $ 4,000

Paketa 2 Miliona

Lista e përfshirë:

  • Emri i personit të kontaktit
  • adresa e kontaktit
  • Numri i telefonit
  • Zgjedhin në datën

Numrat Gjithsej të Telefonit: 2 Milion

Para Çmimit

Çmimi: $ 9,000

Çmimi i ri

$3,000

Paketa 1 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 1 Milion

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat Gjithsej të Telefonit: 100,000

Çmimi: $ 350

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 30k

Çmimi provues: 149 dollarë

Shkarkoni mostrën falas të Kinës

Pyetje dhe përgjigje për numrin e telefonit të Kinës

Kur është përditësuar për herë të fundit numri i celularit në adresën e kontaktit?

Pas kësaj, çdo muaj ne përditësojmë kontaktet tona të telefonit celular. Ne ndërtojmë listën tonë celulare nga më shumë burime. Pra, pasi marrim të dhëna çdo muaj, ne bëjmë përditësime.

Kur dorëzohet lista e numrave të qelizave?

Prandaj, pasi të bëni porosinë brenda 4 orëve, lista juaj e numrave të porositur do të dorëzohet dhe për kontaktet e personalizuara të numrit celular, ne marrim maksimum 72 orë për të dhënat e ndërtimit.

Farë është saktësia e numrave telemarketing?

Për më tepër, Ne ju sigurojmë 95% saktësi të numrave celularë. I gjithë numri ynë i kontaktit celular është i verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Çfarë lloj liste numrash klientësh ofroni?

Si përfundim, të dhënat e listës së numrave të klientëve të konsumatorëve dhe personi kontaktues i kompanisë sipas titullit të punonjësit të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e telefonave celularë sipas informacionit të kontaktit të personit të synuar sipas industrisë ose vendit, si dhe shtetit dhe qytetit.

Kjo listë e telemarketingut sjell epërsinë e shitjeve?

Me fjalë të tjera, Po lista jonë e telemarketingut sjell më shumë avantazh të shitjeve të mbyllura për kompaninë tuaj.

Përdorimi i listës së klientëve në ndonjë platformë CRM?

Për më tepër, Po, ju mund të përdorni listën e klientëve në çdo platformë CRM.

Kush mund të sigurojë listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular?

Për më tepër, baza e fundit e të dhënave të postimeve ju ofroi listën më të mirë të të dhënave të numrave të telefonit celular.

Ku mund të gjesh drejtimin e mirë të telemarketingut?

Për më tepër, këtu në bazën e fundit të të dhënave të postimeve do të gjeni drejtimin më të mirë të telemarketingut.

Pse i besoj bazës së të dhënave më të fundit të postimeve?

Si përfundim, Baza e të Dhënave të Postave më të fundit që bën biznes nga viti 2012. Ne jemi kompania e vetme më e madhe për ofruesin e listës së numrave të telefonit. I gjithë numri i telefonit të kontaktit është 95% i saktë.

Formatfarë formati për listën e numrave telemarketing?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për listën tuaj të porositur të numrave të telemarketingut.

Lista e numrave të telefonit a keni leje?

Në mënyrë të ngjashme, lista jonë e të gjithë numrave të kontaktit është një bazë leje dhe GDRP gati.

Cila është burimi i listës tuaj të telemarketingut?

Më e rëndësishmja, burimi i listës sonë të telemarketingut është një platformë e ndryshme. Ne morëm të gjithë numrat e telemarketingut nga faqet e besuara dhe vendosëm vetëm burimin. Ne ndërtojmë drejtimin e klientit nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Për çfarë qëllimi e përdorim këtë drejtim të shitjeve?

Megjithatë, ju mund ta përdorni këtë drejtim të shitjeve për të krijuar kompaninë tuaj marketing online me sms ose fushata marketingu me thirrje të ftohta.

Drejtuesi i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve?

Si përfundim, Po drejtuesi ynë i telemarketingut është gati për të përdorur qendrën e thirrjeve. Nëse dëshironi të përdorni këtë prizë telemarketing në qendrën e thirrjeve, është gati ta përdorni në qendrën e thirrjeve.

Çfarë është lista e numrave të telefonit?

Si përfundim, që numrat përdorin për sms ose fushata telemarketing.

Si të blini një listë të numrave celularë?

Megjithatë, ju mund të flisni me listën tonë të shitjeve për blerje të numrave celularë.

Si të merrni listën e klientëve?

Gjithsesi, në të njëjtën mënyrë ju mund të merrni listën e klientëve nga këtu.

Drejtuesit e lidhur