Lista e themeluesve të emailit


Listat e themeluesve të emailit përfshijnë vetëm detajet e kontaktit të themeluesit të biznesit. Lista e emailit themelues ka të dhëna të sakta 90%. Asnjë listë e kopjuar ose e pavlefshme. Të gjithë themeluesit vijnë nga SH.B.A. Do të merrni detajet e kontaktit të plotë të themeluesit të biznesit që do t'ju ndihmojnë të arrini themeluesin e biznesit.

Lista e postave elektronike të themeluesit të biznesit përmbajnë emrin, adresën e telefonit, adresën, telefonin, emailin, faqen e internetit, emrin e kompanisë, etj. Kjo është listë unike vetëm nga informacionet e kontaktit të themeluesit të biznesit në Sh.B.A.

Lista e themeluesve të emailit

Lista e themeluesve të e-mailit është GDRP gati, kështu që ju keni mundësinë t'i dërgoni atyre ndonjë ofertë për ta. Mund të arrini lehtësisht te themeluesi i Biznesit me këtë bazë të dhënash. Ne kemi detaje të kontaktit të themeluesit 60,541.

Lista e themeluesve të emailit

Shuma e regjistrave: 60,541

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

Emri
Emri i Kontaktit
Titulli i punës së personit të kontaktit
Emri i biznesit
Adresa
qytet
shtet
Kodi Zip
Email adresa
Numri i telefonit
Numri i faksit
Faqja e internetit
Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

Kostoja totale: $ 1710

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Drejtuesit e lidhur

Pyetje dhe përgjigje

Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne ofrojmë të dhëna të adresës së kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna të adresës së kontaktit të konsumatorit dhe personit të kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu ju mund të ndërtoni listën e postës elektronike përmes informacionit të kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi gjithashtu shtet dhe qytet.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.