+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Список со е-пошта на ЦФО

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Список со е-пошта на ЦФО

0
Адреса за е-пошта на ЦФО
Список со е-пошта на ЦФО

Списокот со е-пошта CFO е најважниот список со пошта за промовирање на вашата деловна активност до целната личност. Може да добиете само 90% точни информации и детали за контакт на секој финансиски службеник за готвач. Списокот за испраќање на CFO вклучува само детали за контакт на службеникот за готвачи во САД. Можете да ја користите оваа листа со е-пошта на кое било место за да го промовирате вашиот бизнис или услуги на CFO.

Ако сакате да изградите своја сопствена и целна земја CFO листа, ве молиме, известете ги. Ние ќе ги изградиме вашите насочени

земји ЦФО води.

CFO листата е најважната база на податоци за е-пошта за кој било бизнис. Бидејќи овој производител на компанијата само донесува детали за контакт. Getе добиете детали за контакт за извршни службеници за финансии на готвачи 38,650. Ова е единствен список што продава само една копија на еден клиент. Од една компанија нема податоци за дупликат. Ова вклучува име, адреса, град, извршен директор за финансии, телефонски број на извршната власт за финансии, детали за компанијата, итн. Вие исто така може да се изгради свој и насочени CFO води од нас.

CFO води ви обезбедува насочена публика од списокот со адреси за е-пошта преку cfo. Деловни директориуми на ЦФО ќе ви помогнат да направите маркетинг кампањи преку е-пошта за вашиот бизнис. Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува доверливи податоци од средниот исток, за cfo. CFO сите записи заверени со совршени алатки. CFO води е мулти-канален маркетинг. Нашите научници за податоци прават сите податоци се потврдени.

Купете ги најновите ажурирани списоци со email за CFO

Износ на записи: 38,654

(Сите записи вклучуваат адреси на е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име за контакт * Наслов за работа со лице за контакт * Име на деловна активност * Адреса

* Град * Држава * Поштенски код * Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Веб-страница

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Направете нарачка за пробен пакет

Износ на список: 4к

Пробна цена: 149 УСД

Преземете бесплатен примерок

CFO води

Списоци со C-ниво на професионалци поврзани со маркетинг преку е-пошта. Нашата база на податоци за е-пошта CFO нуди податоци од производство, ИТ, недвижнини, здравство, малопродажба, патувања, нафта и гас, телекомуникации, издаваштво, образование и друго. Нашата база на податоци е дизајнирана да ви овозможи директен пристап за комуникација со врвни финансиски директори преку директна пошта, е-пошта и телефон.

Ако ги внимавате овие клучни играчи кои се одговорни или распределуваат буџет, решенија за одобрување на проекти и решенија за стратешки сметки на една организација да го одведат вашиот бизнис на понови височини, вие сте на вистинското место, во потрагата по насоки имате решенија Ако сакате да се поврзете со шефот финансиски службеници за пишување на вашите производи, решенија или услуги, водичи за проверка можат да ви помогнат да обезбедите CFO листа, CFO Email списокот, списокот за испраќање CFO и списоците на CFO Telemarketing кои се дизајнирани да ги постигнат вашите маркетинг цели најефикасно.

Нашата база на податоци за е-пошта CFO се состои од детали како што се имињата на главните финансиски службеници, адреса на живеење, деловна адреса, заверен, валиден и ажуриран број за контакт, број за деловен контакт, заверена, валидна и ажурирана адреса за е-пошта на CFO, големината на приходот, име на компанијата, индустрија, СИК код, NAIC код, големина на вработените, возраста на директори, години искуство, квалификација, URL на веб-страница, држава, земја, поштенски код, припадност, број на факс и така натаму.

Со нашата потврдена база на податоци за е-пошта за главен службеник за процесирање, направете ја вашата деловна мрежа моќна и подигнете го списокот со клиенти што е базиран на дозвола и се залага за пристап. Да им помогнеме на професионалните професионалци во маркетингот да ја достигнат својата сегментирана публика, а истовремено да ја намалат загубата на водството до лош квалитет на податоците, е наша цел со списокот со контакти на главниот службеник за процеси.

Податоците за главните финансиски службеници обезбедуваат високо проверена база на податоци за контакт-управувано од резултатите на водечките глобални главни финансиски службеници за е-пошта од целата индустрија. А многу сигурна и базирана на резултат база на податоци, Главните финансиски службеници (CFO) е-пошта е сеопфатен список со верификувани податоци за водечките глобални CFO од целата индустрија и географии.

Најновата база на податоци за испраќање е една од најдобрите и добри извори за водечките CFO. Можете да ги купите другите списоци за cfo списоци од овде. Нашиот тим ќе ја изгради вашата целна земја или градскиот список со контакти. Ние ќе ги изградиме вашите cfo води што носат добра рентабилност. Започнете со вашите кампањи за е-пошта за cfo.

CFO списоци со е-пошта Прашање и одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин