Изградба на е-мејл листа


Најновата база на податоци за испраќање имаат над членовите на тимот-градежни списоци со е-пошта 10 кои прават список со е-пошта за нашите клиенти. Ако мислите дека ќе имате сопствени листи за е-пошта, можете да изберете кое било лице одоздола и да го ангажирате. Ако ангажирате личност од тука, тогаш тој ќе работи на вашата задача. тој ќе изгради насочен список со е-пошта според вашите барања.

Тука сите наши членови имаат над 5 години искуство во работа со списоци за е-пошта. Тие ќе ги градат вашите целни списоци за е-пошта според вашите барања. Вие само вработувате личност од тука и им давате инструкции каков вид список сакате да изградите, тогаш нашиот меимбер ќе ја изгради вашата листа. Најважно е оваа листа да биде единствена и да продава само на вас. Оваа листа ве поседува само вас.

Ангажирајте ја искусната личност за градење листи со е-пошта.

Нашиот тим менаџер

шеахан али

Име: Мд: Сајахан Алид

Наслов: Менаџер на водечка генерација

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

И-мејл адреса:  [заштитена по е-пошта]

Образование: Диплома за компјутерски науки.

Искуство: Менаџмент на тим, Управување со проект, генерација на олово, список за изградба на е-пошта, насочено генерирање на олово, продажни води, маркетинг по е-пошта, менаџер за е-пошта за маркетинг, консултант за е-пошта за маркетинг.

 

Менаџер на тим за водење генерации (најнова база на податоци за испраќање)

Мд: Сајахан Али е наша компанија менаџер на тим за водење генерации. Тој има 6 години искуство во работата на генерација на олово. Тој е активен, чесен, напорен работник, искусен човек за генерација на олово. Ако треба да изградите насочено водство, тогаш можете да го ангажирате ова лице. ова лице ќе биде изграден на вашата целна адреса за е-пошта. Под Sajahan Alid имаат искусни 15 стручни лица за водечка генерација. Тој е менаџер на тимот. Значи, ако треба да изградите олово, можете да го ангажирате овој тим. Тие ќе ви дадат точни, активни и реални водичи за е-пошта за вас.

Ангажирајте го Саџахан Алид

Мизанур рахман

Име: Мд: Мизанур Рахман

Наслов: Менаџер на градежни списоци со е-пошта

Часови за час: 25 $

Адреса: Бајпас Маџира, Шахаханпур, БХНУМУгура

Телефонски број: + 8801723283638

И-мејл адреса:  [заштитена по е-пошта]

Образование: Диплома за компјутерски науки.

Искуство: Менаџмент на тим, Управување со проекти, Е-пошта, Телефонски список, список за е-пошта, градење на олово, водечки продажби, маркетинг по електронска пошта, менаџер за е-пошта, консултант за е-пошта за маркетинг.

Менаџер на тим за градители на е-пошта (најнова база на податоци за испраќање)

Мд: Мизанур Рахман е менаџер на тим за електронска пошта за нашата компанија. Тој има 6 години искуство во градењето на списоци со е-пошта. Тој е активен, искрен, напорен работник, искусен човек за градење на таргатиран список со е-пошта. Ако треба да се изгради насочен список со е-пошта, тогаш можете да го ангажирате ова лице. ова лице ќе биде изграден на вашата целна адреса за е-пошта. Под Мизанур Рахман има искуство со 10 експерт за генерација на олово. Тој е менаџер на тимот. Значи, ако треба да изградите список со е-пошта, можете да го ангажирате овој тим. Тие ќе ви дадат точни, активни и реални водичи за е-пошта за вас.

Ангажирајте го Мизанур Рахман

Контакт член на тимот