Купете список за е-пошта за бизнис

Купете список за деловни е-пошта од Најновата база на податоци за пошта затоа што тука ќе добиете само точна адреса за е-пошта за контакт b2b. Имаме B2B поштенска листа од САД, Велика Британија, Канада, Австралија, Нов Зеланд, Швајцарија, Шпанија, Белгија, Австрија, Тајван, Кина, Бразил, Аргентина, Ирска, Франција, Германија, Виетнам, Индија, Холандија, Еквадор, Бангладеш, Полска , Португалија, стапка на Обединети Арапски Аме, итн. Најновата база на податоци за пошта ќе ја изгради вашата насочена пошта за вашиот бизнис. Ние сме голема компанија за даватели на поштенски списоци во светот. Ние ќе ви помогнеме да купите или изградите насочени списоци со бази на податоци за е-пошта за маркетинг кампањи на Интернет за вашата компанија. Најновата база на пошти има над 300 милијарди b2b (деловни) и 400 милијарди b2c (потрошувачи) списоци со пошта од различни земји во светот. Ако мислите дека можете да купите список со е-пошта, тогаш можете да ги видите нашите списоци за е-пошта.

Во ова време, маркетинг кампањите по пошта е добар начин за промовирање деловни активности преку Интернет. Ако се обидете да добиете повеќе клиенти или да ја зголемите продажбата од Интернет, тогаш можете да користите техника за е-пошта бидејќи е многу корисна во овој момент и многу вредна техника. Со техниката за маркетинг по пошта можете да добиете информации за директен контакт за клиентот за да можете да ги контактирате со вашите понуди. Може да им се јавите или да им испратите пошта или да им испратите текстуална порака. Дека е добар начин за воспоставување на вашата деловна активност преку Интернет. Во меѓувреме, имате повеќе компанија за даватели на бази на е-пошта, но мора да ја изберете вистинската компанија за даватели на списоци за е-пошта за да ја добиете вашата насочена листа за испраќање, ова е поважно за да добиете резултати од поштенските кампањи. Најновиот поштенски список ви овозможи да ја насочите публиката со реномирана листа на е-пошта и да се одлучите само за адреса за е-пошта. Најновата база на податоци за пошта ви достави и списоци со потрошувачи по поштенски кодови на корисниците. Купете насочени списоци за е-пошта за вашиот тим на трговци b2b. Нашата листа на деловни е-пошта вклучуваше врска со профилот на социјалните медиуми.

База на податоци по е-пошта според наслов на работата

Листата за извршни контакти на носителите на одлуки ги вклучува сите детали за контакт на извршната личност на компанијата. Може да контактирате детали за извршен директор, директор за финансии, директор за управување, ЦТО, ЦИО, менаџер за часови, сопственици на деловни активности, претседател на компанијата, одбор на директор, список со контакти за инвеститори. Исто така, ако сакате да изградите база на податоци за контакти со одредена личност, ние исто така можеме да ви помогнеме во ова. Најновата база на пошти има добар тим за составување списоци со е-пошта и тие ќе ви помогнат да изградите список за е-пошта за вас. Доколку немате доволно време за изградба на список за испраќање, тогаш само кажете ни дека нашиот тим ќе направи список со контакти за вас.

Најновата база на податоци за пошта, исто така, ја обезбедува вашата поштенска листа од вашата специфична личност според насловот на работното место. Имаме над 200 милиони списоци со е-пошта за професионални лица. Имаме база на е-пошта од извршен директор, финансиски директор, сметководител, менаџер за ИТ, менаџер за продажба, развивач на софтвер, раководител на ИТ, службеник за развој на деловни активности, директори на инженерство, сопственик, партнери, инвеститор, менаџер за човечки ресурси, адвокат, доктори, управни директори, директори, директор CTO, директор за медиуми, директор за производство, основач, КОО, претседатели Детали за контакт на лицето ЕТЦ.

Ексклузивни списоци за маркетинг по е-пошта

Најновата база на податоци за пошта ви обезбеди ексклузивна листа за маркетинг по е-пошта за вашите промотивни кампањи на Интернет. Најновиот список за испраќање ви обезбеди само исчистен список со е-пошта. Имаме ексклузивни податоци како список со адвокати, список на лекари, список со е-пошта на КПД, список на стоматолог, планер на настани, корисник на биткоин, предводник на девизен курс итн. Специјален список со контакти за е-пошта. Најновата база на пошти ви обезбеди случајна е-пошта за вашите мрежни маркетинг кампањи. Сите наши води се проверени и точни.

Список на броеви на мобилни телефони

Списокот за мобилни телефони исто така можете да го добиете од Најновата база на податоци за пошта. Ние ќе ви доставиме список со броеви од мобилни телефони од САД, Велика Британија, Канада, Австралија итн. И дека телефонските водства можете да ги користите за кампањи за ладно повикување на вашата компанија или кампањи за рекламирање на СМС-маркетинг. Најновата база на податоци за пошта ви обезбедува само активен телефонски број за да можете лесно да ги достигнете со вашите понуди. Сега телемаркетингот е добар ефективен за маркетинг преку Интернет. Повеќе компании ја користат оваа техника за да ги промовираат своите производи на Интернет.

Базата на податоци за телефони е точна и сите се со двоен оптички контакт за да можете да им испратите понуда. Списокот за повици неодамна е потврден со нашето ажурирање месечно. Списокот за телефонски маркетинг ќе помогне да се дојде до вистинската личност за брзо време. Уверени сме дека ќе добиете добар поврат на инвестицијата (рентабилност) од нашата телефонска маркетинг листа. Ако треба да ја измените списокот за телефонски маркетинг, тогаш можете да контактирате со нас, за да ја изградиме листата со контакти за вашата насочена личност.

Ги ажурираме сите наши податоци и ги ставаме нови информации месечно. Ако сакате да купите е-мејл листа, препорачуваме да ги користите нашите подготвени е-пошта листи за само едно време и ние сме убедени дека по користење на нашата една мејлинг-листа ќе сакате да купите повеќе. Нашата листа на подготвени е-пошта е најдобрата мејлинг листа на светот.

Имаме огромни извори на податоци што ги користиме за генерирање на олово. Ние не градиме спам води, ние градиме Опти-во и дозволи основните води. Некои компании кои обезбедуваат стара е-пошта ја води стапката на успех е ниска. Конвертирате води кон продажба.

Размислете за купување директна листа од последната пошта база на податоци, бидејќи тоа ви дава светот No 1 ажурирани е-мејл маркетинг листи. Секој во светот има различни вкусови, интереси и искуства. Овие разлики преведуваат во тоа како тие комуницираат со производи и услуги, вклучувајќи го и вашиот бизнис. Ние ќе ви помогнеме во изградбата на вашата листа. Нашиот тим има се повеќе и повеќе искуство градење води за нашите клиенти.
Од нашата мејлинг листа, ќе добиете многу директни продажби за вашиот бизнис. Во нашата база на податоци ги имаме сите детали за контакт на клиентите кои можете да ги користите за да ги конвертирате за да доведат до продажни води. Исто така, ако сакате да изградите насочени продажби, тогаш можете да ни кажете за вашите производи или услуги, а потоа ќе ги изградиме вашите сопствени продажби.

Имаме голема поштенска листа од повеќе категории и земји. Нашиот тим е најдобар во светот во градењето на списоци за пошта. Нашиот тим ги следи меѓународните правила за е-пошта за да ги направите вашите води.

Географија - Групирањето според локација е одлично за национална и глобална продажба. Ова ви овозможува да креирате сопствени електронски пораки врз основа на сезонски фактори или настани што се случуваат во избраните области.

Насочени Наслов - Ние ќе ги собереме вашите води под вашиот насочени наслов лице како извршен директор, CFO, сопственици, купувачи, менаџери, ИТ лица, инженери, лекари, архитектура, дизајнери, програмери, сметководители, консултанти, советници, ИТ. Дали знаете што е јасен интернет? Кликни тука за да дознаете што е тоа и кој е најдобриот обезбедувач на јасен интернет во САД.

Пред купување води форма нас треба да ги прочитате нашите мејлинг листа faq. Видете подолу нашите правила на користење на нашите води.

* Ако некое лице не се повлече од списокот, треба веднаш да го отстраните тоа лице од вашите списоци.
* не испраќате никаква незаконска понуда или вест до нив
* Не испраќајте никаква спам порака.
* Не испраќајте никаков вирус до нив

Некои од нашите клиенти велат