Блогови за бази на е-пошта


Ова е вообичаено прашање и иако одговорот е многу едноставен, од некоја или друга причина, се чини дека многу луѓе се збунуваат за тоа како можат да го постигнат тоа, па јас ќе го илустрирам ова, чекор по чекор со слики. Чекор 1: Најавете се како клиент во вашата апликација […]

Како можам да увезувам претплатници


TiedCo објави ослободување на нов стабилокин, целосно обезбеден од еврото (ЕУР) и јенот (ЈПИ) и способен да се тргува на комплетно прикажаната платформа за тргување со криптовалути beaXchange.com. Неговото издание го означува влезот на Јапонија на пазарот за стабилно Bitcoin со крипто валута деноминирана во светот на Јен. TiedCo соработуваше […]

TiedCo го најавува лансирањето на Tiedcoin - Световите ...
И ја достигнуваме последната клучна точка. Без претплатници нема маркетинг по е-пошта и нема идни клиенти за вашите производи или услуги. Пред да влезам во разни стратегии, ја повторувам најважната идеја кога станува збор за добивање претплатници: клучот е во понудата. Ако сакате вашиот претплатник […]

Како брзо да го зголемите бројот на претплатници на вашата ...


Добро, веќе ја имате дефинирана стратегијата за маркетинг по е-пошта и не можете да бидете каталогизирани како спамери. Сега доаѓа најтешкото: натерајте го вашиот претплатник да кликне на вашата е-пошта и да го прочита. Немојте да мислите дека бидејќи сте се претплатиле на вашиот блог, ќе ги отворите сите ваши […]

Како да напишете е-пошта што е отворена и прочитана


Повторно, му се обративме на пријателот Сет Годин и неговата дозвола за маркетинг: првото нешто што мора да направите за да пристигнат кампањите е да побарате овластување од лицето за да можете да им испраќате е-пошта. И за тоа мора да работите со двојни формулари за избор. Ова само значи дека […]

Двојни листи за влезАко го читате овој пост, тоа е затоа што сакате да објаснам како да направите е-пошта маркетинг. Сакате да видите како можете да добиете клиенти и приход благодарение на вашата поштенска листа. Во овој дел од објавата го објаснувам токму тоа. Сите практични информации што ви требаат, така што од […]

Како да креирате стратегија за маркетинг преку е-пошта


Фактот што можете да комуницирате со вашиот претплатник благодарение на тоа што ја имате вашата е-пошта, без сомнение е голема предност. Но, не и единствената. Сепак, треба да ја земете предвид и страната Б на дискот. Никогаш не е сè розово. Предности на е-пошта маркетинг Доверба: е-поштата е најдобриот канал за […]

Кои се предностите и недостатоците на маркетингот преку е-пошта?


Како и секогаш, има луѓе кои мислат дека во која било стратегија сè оди. Луѓето кои мислат дека додавање вредност се обидуваат да ги поддржат своите читатели на сите нивни производи. Без разлика дали се добри или не, тие само сакаат свои лесни пари. Тие се оние кои се погодени од Paypaltia или зависноста од купување трансакции. И направете […]

Што не е маркетинг преку е-пошта?КОЈ Е Е-МАЈЛЕН МАРКЕТИНГ, ЗОШТО Е ТОА ВАНО ЗА ВАШИОТ ОНЛАЈН БИЗНИС И КАКО ДА СЕ ТРИПЛИРАТЕ ВАШИТЕ ПРОДАБА БЛАГОДАРНИЦИ ЗА тоа? Со добра стратегија за маркетинг преку е-пошта. Да, тоа е вашиот голем потенцијал. Е-поштата е посебен канал за комуникација што ни овозможува да воспоставиме поблиски односи со нашите читатели. И […]

ШТО Е ЕМИЛА МАРКЕТИНГ