Список со телефонски броеви


Најновата база на податоци за испраќање го ажурираа и чисти списокот со телефонски броеви од земјите во светот. Ако сакате да добиете добар список со телефонски броеви, тогаш можете да купите список со телефонски броеви или список на мобилни телефони од тука. Затоа што тука ќе добиете само точни и исчистени и вистински води.

Најновата база на податоци за испраќање е добар давател на телефонски листи. Ако треба да направите маркетинг кампањи на СМС или кампањи со ладно повикување, тогаш ви треба добар телефонски список. Најновата база на податоци за испраќање ќе ви овозможи насочена или специфична листа со телефонски броеви за вас. Ако купите список со телефонски броеви од тука, така ќе добиете добар успех со вашите маркетинг кампањи со ладно повикување или СМС.

Најновата база на податоци за пошта ви овозможува водечки телефонски продажби од различни земји. Како САД, Велика Британија, Канада, Австралија, Шпанија, италија, германија, швајцарија итн. Можете исто така да добиете список со телефонски броеви за деловни услуги и список со телефонски броеви на потрошувачи. Сега деновите со sms маркетинг и студените повици ви даваат добар ефект за вашиот маркетинг преку Интернет. Ако добиете добри списоци со телефонски броеви во повик-центар, тогаш тоа е огромна предност за вас.

Листа за деловни телефони

Најновата база на податоци за испраќање ви обезбедува телефонски список за деловни активности за маркетинг преку Интернет СМС или кампањи за ладно повикување. Getе добиете број за контакт со деловно лице со целосни детали. Ако ви треба одредено лице, контактирајте со мобилен или телефонски број, можете да контактирате со нас.

Телефонски список за потрошувачи

Обидете се да добиете телефонски број на потрошувачи или список со мобилни телефони? Најновата база на податоци за пошта ви обезбедува список со потрошувачи за вас. Ние ќе ви обезбедиме ажурирани и чисти контактирани телефонски и телефонски број на потрошувачи. Погледнете подолу наши потрошувачи Телефони.

Добијте повеќе список со телефони на потрошувачи

Предност Телефон води за продажба

  • Добијте ги добрите клиенти за продажба на вашата компанија.
  • Телефонски водичи ви се доставуваат брзо по е-пошта
  • Водачите се ваши за преземање на вашиот компјутер
  • Горди сме на нашите податоци и ги составува од голем број извори
  • CSV формат и се компатибилни со бирачи и друг CRM софтвер
  • Преземете ја контролата врз вашата продажба достапниот начин
  • 90% гарантирано поврзување
  • Одлучете се во води и дозвола
  • Подготвено е GDPR.
 

Кога последен пат ажурирани се бројот на мобилниот телефон?

Секој месец го ажурираме списокот со броеви за контактни телефони. Ние ја градиме нашата Мобилна листа од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога ќе се достави списокот со броеви за мобилни телефони?

Откако ќе нарачате во рок од 4 часа, ќе ви биде доставен списокот со телефонски броеви и за кориснички контакт водичи за мобилни телефони, потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на телефонските броеви?

Ние ви обезбедуваме 95% точност Мобилни броеви. Нашиот целосен мобилен број за контакт е потврден од човечко и компјутерско око.

Кој тип список на мобилни броеви што го обезбедувате?

Ние обезбедуваме деловен телефонски број, исто така, податоци за списокот на мобилни телефони на потрошувачите и лице за контакт со компанијата по име на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работата Исто така, можете да изградите список на мобилни телефони според информации за контакт на насочени лица според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Овој список за телемаркетинг донесува предност во продажбата?

Да, нашиот список за телемаркетинг донесува повеќе затворена предност за продажба на вашата компанија.

Користете список со мобилни броеви на која било платформа crm?

Да, можете да користите список со мобилни броеви на која било платформа со CRM.

Зошто ти верувам?

Ние работиме деловно од 2012 година. Ние сме единствената најголема компанија за давател на списоци со телефонски броеви. Телефонскиот број на сите контакти е точен 95%. Ако добиете повеќе од 5% телефонски број на отскокнување, тогаш ќе го замениме нашиот телефонски број што се одбива. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за списокот со броеви за телемаркетинг?

Ние ќе ви овозможиме ексел или CSV формат за нарачаниот список со броеви за телемаркетинг.

Листа за мобилни телефони имаат дозвола?

Нашата листа за контактни мобилни броеви е основа за дозвола и подготвена е ГДРП.

Кој е вашиот список за телемаркетинг

Нашиот извор на списокот за телемаркетинг е различна платформа. Ги зедовме сите броеви за телемаркетинг од доверливи страници и се определуваме само од изворот. Ние правиме список со мобилни броеви од деловен извор и потрошувач.

Која цел ја користиме оваа листа со броеви на мобилни телефони?

Можете да го користите овој список со броеви за мобилни телефони за да креирате маркетинг кампањи преку Интернет СМС-пораки на вашата компанија или ладни повици.

Списокот со броеви за мобилни телефони е подготвен да го користи центарот за повици?

Да, нашиот список со броеви за мобилни телефони е подготвен да го користи центарот за повици. Ако сакате да го користите овој список со телефонски броеви за телефонски центар, тој е подготвен да го користи за телефонски центар.