за нас


Кои сме ние

Најновата база на податоци е еден од најдобрите даватели на податоци за е-пошта. Најновата база на податоци започна бизнис во 2012. Најновата база на податоци лоцирана во Квинсленд Австралија. Најновата база на податоци е приватна компанија ASIC регистрирана ограничена. Најновото име и број за регистрирање на компанијата е базиран на податоци за глобална деловна активност Pty Ltd .ABN 85 140 552 567 ACN 140 552 567. Регистрирани во 2009. Најновата база на податоци има преку 200 веб-страници за да собере бази на податоци за е-пошта и насочена база на податоци за е-пошта. Најновата база на податоци ги следат сите правила за анти-спам за градење на база на е-пошта. Најновата база на податоци, сите списоци со е-пошта се основна е-пошта за дозвола, кога ќе се користат, нема да има поплаки за интернет провајдери на корисниците.

Лична услуга

Ние помагаме да го промовирате вашиот бизнис преку Интернет. . Личната услуга е клучен елемент на нашата деловна активност и нашиот искусен персонал тесно соработува со клиентите за да помогне да се претворат можностите за маркетинг во профитабилна реалност. Ние ги испорачуваме вашите цели со тоа што сме попаметни од другите добавувачи на податоци и преку обезбедување дури и попаметни решенија за податоци. Ние ви снабдуваме бази на податоци за донесувачи на одлуки во компанијата и е-пошта и телефони за да ги промовирате производите или услугите на вашата компанија