Стоматолошки води


Ние обезбедуваме Најдобар стоматолог доведува до сигурни информации за стоматолозите за вашите напори за маркетинг и продажба. Нашите списоци со стоматолог можат да користат директен маркетинг по пошта, маркетинг по електронска пошта и платформа за телемаркетинг. Треба да имате моќ да пребарувате според специјалитет, состојба на лиценца, присутно стоматолошко училиште, големината на канцеларијата и другите квалификации. Вистинската публика може да помогне во подобрувањето на рентабилност на вашата кампања. Добијте ги најдобрите и најсовремени техники за стоматолошки маркетинг. Овие води или потенцијални клиенти потоа се „негуваат“ на некој начин, сè додека не бидат подготвени за купување. Со нашата кампања за инстант стоматологија, ги ставаме вашите реклами на врвот на работната површина, лаптопите, таблетите и мобилните уреди во вашата локална област кога луѓето.

Списоци со забни пошта

Стоматолошки води

Износ на записи: 316,000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
Контакт е-маил адреса
Контакт телефонски број
Број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија

Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано

Вкупен трошок: $ 1000
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.