Списоци со е-пошта на Света Елена


Најнова база на податоци за испраќање: Додека насочените списоци за маркетинг преку е-пошта се фокусираат на специфични групи потрошувачи, експлозиите на е-пошта ви овозможуваат да споделувате специјални зделки, претстојни настани и други информации за компанијата со повеќе публика во едно испраќање. Нашите списоци со е-пошта вклучуваат луѓе кои ја дадоа својата дозвола да бидат на списокот со е-пошта, што значи дека очекуваат да добијат е-пошта од оние што го рекламираат она што нивниот бизнис треба да го продаде.

Список на адреси за е-пошта на Света Елена

Списоци со е-пошта на Света Елена

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 551

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Луѓето ги видоа ефектите и моќта што ги држи списоците за маркетинг преку е-пошта и има повеќе од доволно докази за да ни покажат дека преку списоците за маркетинг преку е-пошта, несомнено можете да го проширите вашиот бизнис и да постигнете поголем прилив на приход во краток временски период. Ние, во групата за податоци со е-пошта го имаме предвид ова додека го градивме списокот со адреси за е-пошта, одржувајќи го компатибилен за мулти-канални комуникации преку е-пошта, директни пораки, телемаркетинг и друго.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.