+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Инженери Поштенски листи

Најновата база на податоци за испраќање има повеќе од 300 милиони е-списоци со бизнис (b2b) и 400 милиони потрошувачи (b2c) од е-пошта од целата светска земја. Најновата база на податоци за испраќање секогаш ви обезбедува сите чисти и свежи списоци за маркетинг на е-пошта за кампањи за испраќање на вашата компанија. Getе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија давател на списоци со пошта. Ние ќе ви доставиме точни валидни податоци 90%. Сите наши податоци се двокреветни и основни за дозвола, така што нема проблем со жалба на GDPR. Ние продаваме единствена копија на нашата која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за испраќање исто така ќе ви помогне да ја креирате насочената листа со контакти од која било целна земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и гарантирани податоци за квалитет. Исто така, имате подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви треба консултација за маркетинг кампањи преку е-пошта.

Инженери Поштенски листи

0
Адреса за пошта на инженери
Инженери Поштенски листи

Инженери поштенски список за креирање на маркетинг кампањи на вашата компанија за е-пошта. Можете да достигнете денес врвни директори на инженерството со експертиза во различни дисциплини. Тие исто така реагираат на општите понуди, вклучувајќи претплати, веб-семинари, семинари и многу повеќе. Скоро, Најновата база на податоци за испраќање ви ги овозможува сите ажурирани списоци за испраќање на инженери до вас. Затоа што, оваа поштенска листа се ажурира 2018 и од тука ќе добиете точни податоци 95%. Значи, Најновата база на податоци за испраќање има искусен тим за создавање податоци. Како резултат, ви нудиме само пред сè валидна и активна е-пошта.

Затоа, Нашата цел има маркетинг преку е-пошта што се насочени категории или наслов на работа Настани повеќе. Исто така, изградете таргетиран список со списоци на располагање на извршниот директор, ЦФО, ЦМО, КОО, ЦТО, ЦИО, Претседатели, Претседател, ГМ, ДМ, Менаџер и многу други.

Купете ги најновите ажурирани списоци за испраќање на инженери

Износ на записи: 30,000
(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта)

Листите вклучуваат:

* Име * Име на деловна активност * Адреса * Град * Поштенски код

* Држава * Адреса за е-пошта * Телефонски број * број на факс * Адреса на веб-страница

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Инженери Прашања и одговори со списоци за пошта

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Поврзани води

whatsapp копче-мин