Дополнителен додаток на Medicare води


Додаток на додаток на Medicare води кои водат до водство преку директен маркетинг, телемаркетинг и маркетинг кампања преку е-пошта. Нашата обезбедување на целата база на податоци имаат висококвалитетен гарантен додаток води кој било друг продавач на податоци. Поради нашата директна пошта води Aged имаат поголема склоност да се купи најдобро за да се фокусираме на одредени демографски цели. Ова може да ве спаси значително. Затоа, ние нудиме список на додатоци на медицински лица што се генерира од високо насочени веб-страници кои се дизајнирани да целат само-мотивирани апликанти за осигурување кои бараат Интернет за производи и услуги за додатоци на Medicare. Одличен начин за вас, како агент за осигурување, да ја развивате вашата деловна активност. Снабдувањето со лекови може да биде одличен производ за додавање на вашето портфолио. Исто така, овде изградете ги своите целни поштенски листи.

Листа со е-пошта за дополнување на возраст

Дополнителен додаток на Medicare води

Износ на записи: 5000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
Контакт е-маил адреса
Контакт телефонски број
Број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија

Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано

Вкупен трошок: $ 50
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.

Слична листа