+ 8801723283638

24 / 7 за поддршка на корисниците

WhatsApp + 8801758300772

Листа на канадски е-пошта

Најновата база на пошти има повеќе од 300 милиони деловни (b2b) списоци за е-пошта и 400 милиони потрошувачи (b2c) база на е-пошта од целата земја Најновата база на податоци за пошта секогаш ви ја обезбедува целата чиста и свежа маркетинг листа за е-пошта за поштенските кампањи на вашата компанија. Anyе добиете повеќе од добри податоци од која било друга компанија што дава услуги на пошта. Ние ќе ви доставиме 90% точни валидни податоци. Сите наши податоци се основни за двојно вклучување и дозвола, така што нема проблем со поплаките за ГДПР. Ние продаваме единствена копија од која било база на податоци. Една копија за еден клиент.

Најновата база на податоци за пошта исто така ќе ви помогне да ја изградите вашата насочена листа на контакти од која било насочена земја, личност, индустрија, град. Купувајте податоци од нас се безбедни и загарантирани квалитетни податоци. Исто така, имајте подготвени податоци што можете да ги купите и можете да ги користите за вашите кампањи. Исто така, ќе добиете помош од нас ако ви требаат какви било консултации за маркетинг кампањи по е-пошта.

Листа на адреси на е-пошта во Канада

Канадскиот список со адреси за е-пошта содржи бизнис во Канада и база на податоци за е-пошта за потрошувачи во Канада. Ние ви обезбедуваме светски најквалитетни и најпопуларни бази на податоци за е-пошта. Getе добиете се повеќе и повеќе продажби од нашите канадски списоци со е-пошта. Нашата база на податоци е заверена со жолти страници, бели страници, даночна евиденција и сл. 

Листата со адреси на е-пошта во Канада е една од најдобрите бази на податоци за пошта од преку Канада. Validе добиете само валидни водички листи од овие канадски списоци со е-пошта затоа што ги ажурираме сите наши води се месечни. Овие канадски списоци за е-пошта ќе ви помогнат да донесете продажба на вашата компанија.

Канадски списоци со е-пошта со деловни и лични информации. Најновата база на податоци за испраќање ги обезбедува сите проверени и директни договори за продажба од датотеката со канадски списоци со е-пошта. Можете да добиете само точен список со канадски е-пораки што ги содржи сите деловни и лични информации за контакт.

Ако сакате да ја изградите вашата специфична листа на адреси за е-пошта во Канада, тогаш можете да контактирате со нас. Бидејќи имаме добар тим за градење бази на податоци специјално за канадските списоци со е-пошта.

База на податоци за деловна е-пошта во Канада

0 милиони
Адреса за е-пошта на Канада Б2Б
База на податоци за деловна е-пошта во Канада

Базата на податоци за деловна е-пошта во Канада ги вклучува сите бази на податоци на локални деловни контакти во Канада. Databaseе ги добиете сите активни бази на податоци за деловни контакти од Канада. Оваа база на податоци за деловни е-пошта во Канада ќе ви помогне за основање на вашата деловна активност во Канада. Списокот за деловна е-пошта има само потврдени детали за контакт. 90% точни податоци со целосни информации за контакт.

Купете ја базата на податоци за е-пошта на Канада B2B

Износ на записи: 3 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на деловна активност * адреса * Град * Поштенски код * Држава

* Е-пошта * Телефонски број * Број на факс * Веб-страница адреса

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Цена: $ 600

Направете бесплатен примерок

База на податоци за потрошувачи на е-пошта во Канада

0 милиони
Адреса за е-пошта на Канада Б2Ц
Канадска листа на е-пошта

Списокот со е-пораки за потрошувачи во Канада ги вклучува сите детали за личен контакт со локалните луѓе во Канада. Можете да ја купите оваа листа за е-пораки за потрошувачи во Канада, заради промовирање на вашата услуга во Канада. Исто така, ако сакате да добиете специфични податоци од Канада, тогаш известете ги. Ние ќе ви помогнеме да се изгради свој список со е-пошта во Канада. Сите наши записи се валидни и ажурирани исто така, сè е OPT во списоците.

Пред сè, има детали за списокот со е-пошта за канадски потрошувачи.

Купете ја базата на податоци за е-пошта на Канада B2C

Износ на записи: 12 милиони

(Оттука, сите записи вклучуваат адреси за е-пошта!)

Вклучување на списокот:

* Име * Име на контакт * Возраст * адреса

* И-мејл адреса * IP адреса * Телефонски број

Тип на датотека: Excel, CSV

(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Прашање и одговор на списоци на канадски е-пошта

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Што е најважно, секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ние ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добиваме податоци секој месец, ажурираме.

Кога податоците се испорачуваат?

После тоа, правејќи нарачка во рок од 4 часа, вашите податоци ќе бидат доставени, а за сопствени податоци за контакт, ние земаме максимум 72 часа за изградба на податоци.

Што е точноста на податоците?

Како заклучок, ви обезбедуваме 95% податоци за точност. Нашата целосна адреса за контакт е потврдена од човечко и компјутерско око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Сепак, ние обезбедуваме податоци за адреси на деловни контакти, исто така, податоци за адреси за контакти на потрошувачи и лица за контакти со компании според наслов на вработен во компанијата и податоци за функцијата на работата Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт на насочена личност според индустрија или земја, исто така, држава и град.

Овој список со е-пошта е свеж?

Сепак, списокот со сите е-пошта е свеж и исчистен од нашиот тим.

Може ли да го користам за мојот CRM?

Со други зборови, подготвен е да ја користи секоја CRM платформа.

Може ли да изградам насочени водичи?

Покрај тоа, Ако сакате да градите насочени водичи, ние ќе ги изградиме за вас.

Зошто ти верувам?

Покрај тоа, ние работиме деловни активности во 2012 година. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Со други зборови, ние ќе ви обезбедиме Excel или CSV формат за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Покрај тоа, целата наша адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е ГДРП.

Кој е вашиот извор на податоци?

Како заклучок, нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги зедовме сите податоци од доверливи страници и се определуваме само за изворот на податоци. Ние градиме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувач.

Адресата за е-пошта е активна или валидна?

Покрај тоа, целата адреса за е-пошта е активна и излегувајте доколку некоја е-адреса не е валидна, па затоа ќе ви ги вратиме парите.

Списокот за е-пошта за маркетинг е ажуриран?

Што е најважно, нашиот список за маркетинг по е-пошта е ажуриран и неодамна ажуриран.

Овој список за маркетинг преку е-пошта го носи водството за продажба?

Со други зборови, Да, нашата листа за телемаркетинг донесе повеќе затворено водство за продажба за вашата компанија

Поврзани води

whatsapp копче-мин