Списоци на е-пошта на Того


LatestDatbase.com и нашиот стручен маркетинг тим нудат Togo Email списоци за водечки продажни производи, списоци со е-пошта на B2B, деловни води, списоци со електронска пошта, услуги за додавање е-пошта, обратна IP технологија, целосна услуга преку Интернет маркетинг кампањи, маркетинг автоматизација и уште повеќе. Сите бази на податоци со списоци со е-пошта содржат активни и работни списоци со адреси за е-пошта кои секогаш бараат информации за корисни производи и услуги релевантни за нив. Е водечки и високо доверлив давател на податоци за е-пошта на високо-квалитетни контакти со списоци, вклучувајќи список со потрошувачи, список на бизниси и многу други списоци со адреси за е-пошта кои се точни и достапни.

Листа на адреси за е-пошта на Того

Списоци на е-пошта на Того

Само списоци со адреси за е-пошта

Износ на евиденција: 483

Цена: $ 5

Тип на датотека: Excel, CSV
неодамна ажурирани
(Еднократен надомест)

Испорака: веднаш преземете.

Ние им помагаме на пазарот да ги ажурираат своите стари списоци со клиенти со додавање на адреси за е-пошта до неа. Нашата услуга за закажување е-пошта е една од ваков вид, со тоа што може да земе нова маркетинг база на податоци со адреси за е-пошта и да одговара и да ја ажурира со контакти со деловни е-пошта. Најважната компонента за да се постигне успех преку маркетинг преку е-пошта е да се купи деловна е-пошта за бизнис, за директен список со е-пошта B2B од автентичен провајдер за бази на податоци за е-пошта на B2B, на пазарот кој може да ја дефинира приказната за успехот за однапред претставините кампањи за е-пошта.

Прашање одговор

Кога вашата адреса за контакт последно се ажурира?

Секој месец ја ажурираме нашата адреса за контакт. Ги градиме нашите податоци од повеќе извори. Значи, откако добивме податоци секој месец, правиме ажурирање.

Кога податоците се испорачуваат?

По нарачката во рок од 4 часа вашите податоци ќе бидат доставени и за прилагодени податоци за контакт потребни се максимум 72 часа за градење на податоци.

Што е точноста на податоците?

Ви даваме податоци за точноста 95%. Нашата целата адреса за контакт е верификувана од човечки и компјутерски око.

Кој тип на податоци што ги обезбедувате?

Ние нудиме податоци за адреса за деловен контакт, исто така, податоци за адреса за контакт со потрошувачи и лице за контакт со компанија според наслов на вработените во компанијата и податоци за функцијата на работа. Исто така, можете да изградите список со е-пошта според информации за контакт со целни лица по индустрија или земја, исто така, држава и град.

Зошто ти верувам?

Ние работиме бизнис во 2012. Ние сме единствената најголема компанија за давателот на податоци. Целата адреса за контакт е точна 95%. Ако добиете повеќе од 5% податоци за отскокнување, тогаш ние ќе ги замениме нашите податоци. Тоа е нашата гаранција.

Кој формат за адреса за контакт?

Ние ќе ви овозможиме ексел или формат CSV за вашата нарачана адреса за контакт.

Листите за испраќање имаат дозвола?

Нашата целосна адреса за контакт е основа за дозвола и подготвена е GDRP.

Кој е вашиот извор на податоци?

Нашиот извор на податоци е различна платформа. Ги преземавме сите податоци од доверливи страници и се определивме само во извор на податоци. Изработуваме список со е-пошта од деловен извор и извор на потрошувачи.