Стоматолошки води


Ние нудиме Најдобар стоматолог води кон сигурни информации за стоматолозите за вашите маркетинг и продажни напори. Нашите списоци со стоматолози можат да користат маркетинг за директно испраќање пошта, маркетинг преку е-пошта и платформа за телемаркетинг. Потребно е да имате моќ да пребарувате по специјалитет, состојба на лиценца, присуствувано стоматолошко училиште, деловна големина и друга квалификација. Правилната публика може да помогне во подобрувањето на рентабилност на вашата кампања. Добијте ги најдобрите и најсовремени техники за стоматолошки маркетинг. Овие води или изгледи потоа се „негуваат“ на некој начин сè додека не се подготвени да ги купат. Со нашата кампања за непосредни заби, ги поставуваме вашите реклами на врвот на работната површина, лаптопите, таблетите и мобилните уреди во вашата локална област кога луѓето.

Списоци со забни пошта

Стоматолошки води

Износ на записи: 316,000
Списокот вклучува:
Име на бизнис
Адреса
Град
Држава
Поштенски број
Контакт е-маил адреса
Контакт телефонски број
Број на факс
Веб-сајт адреса
Код на СИЦ
Бизнис категорија

Тип на датотека: Excel, CSV
Ажурирано: Неодамна ажурирано

Вкупен трошок: $ 1000
(Еднократен надомест)
Испорака: веднаш преземете.