Блогови за бази на е-пошта


Ова е заедничко прашање и иако одговорот е многу едноставен, со причина или друга причина, се чини дека многу луѓе се збунети околу тоа како можат да го постигнат ова, па затоа ќе го илустрирам ова, чекор по чекор со слики. Чекор 1: Пријавете се како клиент во вашата апликација […]

Како можам да увезувам претплатници


TiedCo најави објавување на нов stablecoin, целосно колатерализиран со евра (EUR) и јени (JPY,) и способен да се тргува на целосно опремената платформа за тргување со cryptocurrency beaXchange.com. Неговото објавување означува влез на Јапонија на пазарот на stablecoin со светските први јени деноминирани cryptocurrency. TiedCo се здружил […]

TiedCo го најавува започнувањето на Tiedcoin - световите ...
И стигнуваме до последната клучна точка. Без претплатници нема маркетинг преку е-пошта и нема идни клиенти за вашите производи или услуги. Пред да влезам во различни стратегии, ја повторувам најважната идеја кога станува збор за добивање претплатници: клучот е во понудата. Ако сакате вашиот претплатник […]

Како брзо да го зголемите бројот на претплатници на вашата ...


Во ред, веќе имате дефинирана стратегија за маркетинг на е-пошта и не сте сигурни од каталогирање како спамер. Сега доаѓа најтешко: нанесете го вашиот претплатник да кликне на вашата е-пошта и да ја прочита. Немојте да мислите дека затоа што сте се претплатиле на вашиот блог, ќе ги отворите сите ваши […]

Како да напишете е-пошта што е отворена и прочитана


Повторно, се свртивме кон пријателката Сет Годин и неговиот маркетинг со дозвола: првото нешто што мора да го направите за да пристигнат вашите кампањи е да побарате овластување од лицето за да можете да им испратите е-пошта. И за тоа треба да работите со двојни формулации за избор. Ова значи само дека […]

Двојни листи за влезАко го читате овој пост тоа е затоа што сакате јас да објаснам како да направам маркетинг преку е-пошта. Сакате да видите како можете да добиете клиенти и приход благодарение на вашата листа со пошта. Во овој дел од објавата го објаснувам токму тоа. Сите практични информации што ви се потребни, така што од […]

Како да креирате стратегија за маркетинг преку е-пошта


Фактот дека можете да комуницирате со вашиот претплатник благодарение на е-поштата, без сомнение е голема предност. Но не и единствениот. Како и да е, треба да ја земете предвид и Б-страницата на дискот. Никогаш не е розово. Предности на маркетингот преку е-пошта Доверба: е-поштата е најдобриот канал до […]

Кои се предностите и недостатоците на маркетингот преку е-пошта?


Како и секогаш, има луѓе кои мислат дека во секоја стратегија се оди. Луѓето кои мислат дека додавањето вредност се обидува да ги поддржи своите читатели на сите нивни производи. Без разлика дали се добри или не, тие само ги сакаат своите лесни пари. Тие се оние кои се погодени од Paypaltia или зависноста од купување на трансакции. И направете […]

Што не е маркетинг преку е-пошта?ШТО Е МАРКЕТИНГ Е-ЕМИЛ, ЗОШТО Е САМО ВАНО ЗА ВАШИОТ ВАШИОТ БИЗНИС И КАКО ДА ГО ДОБИВИТЕ ВАШИТЕ ПРОДАБИ, БАРА ДА БЛАГОДАРАТЕ ДА? Со добра стратегија за маркетинг на е-пошта. Да, тоа е вашиот голем потенцијал. Е-пошта е посебен комуникациски канал кој ни овозможува да воспоставиме поблиски односи со нашите читатели. И […]

ШТО Е ЕМИЛА МАРКЕТИНГ