Adresat e Emailit Bordi i Drejtorëve të Kompanive Amerikane

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Listat e postës elektronike të Bordit të Drejtorëve të Kompanive të SHBA

Listat e postës elektronike të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane mund të jenë një pasuri e madhe për çdo biznes. Ata janë njerëzit që mund t'i japin biznesit tuaj forcën që ju nevojitet. Gjetja e bordit të drejtorëve të kompanisë amerikane është një nga më të rëndësishmet për këdo në SHBA. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një nga faqet më të besueshme nga ku mund të merrni informacion të saktë. Gjithashtu, ne do të marrim përgjegjësinë për të gjitha detajet.

Për shembull, listat e postës elektronike të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane mund t'ju mbështesin gjithashtu nëse mund të gjeneroni ide të reja. Sot, ju mund të merrni shpejt një direktori me të gjitha emailet e drejtpërdrejta, emrat, adresat postare, titujt dhe detajet e tjera të kontaktit të bordeve të ndryshme të drejtorëve të kompanive amerikane. Menjëherë pas shkarkimit, mund të importoni informacionin në CRM-në tuaj dhe të filloni të kontaktoni me bordin e drejtorëve të këtij grupi të rëndësishëm të korporatave amerikane me email ose me metoda të tjera. Çdokush mund ta përdorë atë sepse është jashtëzakonisht e thjeshtë për t'u kuptuar.

Listat e postës elektronike të bordit të drejtorëve për korporatat amerikane mund t'ju ndihmojnë shumë. Sidoqoftë, faktori më i rëndësishëm është që drejtoria e postës elektronike duhet të jetë e saktë për këtë. Ju nuk do të merrni një rezultat të mirë nëse nuk blini të dhëna aktuale dhe të sakta. Pothuajse të gjitha bazat e të dhënave tona të kontakteve do të kenë saktësi gati 100% falë bazës së të dhënave më të fundit të postimeve. Për më tepër, ne kemi burime nga të cilat mbledhim të gjitha të dhënat që mund të jenë një avantazh i rëndësishëm për çdo organizatë.

0
Email Adresa

Drejtues i postimeve të Bordit të Drejtorëve të Kompanive të SHBA

Adresat me email të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane

Postimi i drejtuesve të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane do të sjellë një mundësi të re për cilindo nga bizneset që funksionojnë në SHBA dhe gjithashtu jashtë SHBA-së. Si rezultat, ju mund të merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të krijuar ndërveprime biznesi më të favorshme me përdorimin e listave të postës elektronike. Nëse jeni duke kërkuar për një lloj të caktuar kontaktesh, Baza e të Dhënave të Postimeve më të Fundit mund t'ju ndihmojë të ngushtoni kërkimin tuaj dhe të arrini qëllimet tuaja. Për më tepër, ju mund të zgjidhni ose modifikoni listën e emaileve sipas dëshirës tuaj. Nëse përdorni ndihmën e stafit tonë mbështetës, i gjithë procesi do të shkojë mjaft mirë. Ne jemi të hapur gjatë gjithë kohës për t'ju ofruar të gjitha shërbimet që ju kërkoni.

Çdo biznes që përpiqet të sigurojë fonde për një projekt të ardhshëm, nga ndërmarrjet e vogla lokale deri te korporatat e mëdha mbarëbotërore, mund të përfitojë nga përdorimi i kompanive tona amerikane të bordit të drejtorëve të postimeve. Rrjedhimisht, është e qartë pse duhet të përdorni drejtorinë e postës elektronike b2b. Kompania juaj duhet të përqafojë listën më të plotë që vetëm ne mund t'i japim, pavarësisht se sa e madhe apo e vogël është. Pra, merrni atë sot për të mirën e kompanisë suaj. Biznese dhe industri të ndryshme, duke përfshirë firmat e investimeve, kapitalin sipërmarrës, kapitalin privat dhe korporatat e investimeve janë përfshirë në bazën e të dhënave tona.

Baza e të dhënave të postës elektronike të Bordit të Drejtorëve të Kompanive të SHBA

Baza e të dhënave të postës elektronike të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane ofron lista emailesh të verifikuara nga njeriu dhe me cilësi të lartë. Do të vijë tek ju me shumë më pak para. Ju mund të shfletoni uebsajte të ndryshme përpara se të bëni zgjedhjen tuaj përfundimtare. Për më tepër, ju mund të rishikoni komentet e klientit që marrim përpara se të futemi në bazën tonë të të dhënave. Mjetet që ju nevojiten për të krijuar lidhje më të forta me lojtarët e rëndësishëm në kompaninë tuaj janë të disponueshme nga Baza e të Dhënave të Postës së Fundit. Ju mund të kontaktoni me individët që vendosin për financimin e bizneseve të ndryshme në këtë rrethanë. Ky është mjeti më i mirë për një firmë të krijuar që kërkon të tregtojë mallrat ose shërbimet e saj ose një sipërmarrës të ri.

Baza e të dhënave të postës elektronike të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane është për ata që e dinë se kontaktet e drejtorëve janë vendimtare dhe do të jenë më personale. Duke përdorur të dhënat nga listat tona të postës elektronike të synuara dhe të sakta të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane, ju mund të lidheni me individët që kanë më shumë rëndësi dhe t'u dërgoni emaile atyre që është një hap përpara për kompaninë tuaj. Pra, ju mund të përdorni edhe një herë bazën e të dhënave në maksimum dhe të kapërceni kufizimin tuaj.

Shuma e regjistrave: 48,600

Lista e përfshirë:

  • Emri i Kontaktit
  • Adresa
  • qytet
  • shtet
  • Kodi Zip
  • Numri i telefonit
  • Numri i faksit
  • Adresa e postës elektronike (e-mail)
  • Emri i Kompanise

Lloji i skedarit: fjala MS, CSV

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë

Kostoja totale: $ 1100 (tarifë një herë)

Kostoja totale: $ 1,100

Merrni Shembullin tuaj Falas

Bordi i Drejtorëve të kompanive amerikane

Për të përmbledhur temën, bordi i drejtorëve të kompanive amerikane është thelbësor për çdo biznes, siç e dimë të gjithë. Pra, nuk mund të injoroni se keni nevojë për bordin e drejtorëve të kompanive amerikane për të rritur më shumë biznesin tuaj në SHBA. Për më tepër, Baza e të Dhënave të Postimeve të Fundit ju ofron të gjitha llojet e lajmeve me detaje të plota që do t'ju ndihmojnë së shpejti. E tëra çfarë ju duhet të bëni është ta blini, ta shkarkoni dhe ta përdorni. Në të vërtetë, kushdo me shumë pak njohuri mund të blejë dhe të përdorë listën e postës elektronike të bordit të drejtorëve të kompanive amerikane.

Bordi i drejtorëve i kompanive amerikane e çon biznesin tuaj në një nivel më të lartë. Vetëm një listë e mirë kontaktesh mund ta shpëtojë biznesin ose kompaninë tuaj në shumë situata. Çdo biznes do të përjetojë ulje-ngritje gjatë gjithë ekzistencës së tij, siç e dimë të gjithë. Ky është një fakt, por organizatat e mbështetura nga bordet e drejtorëve të korporatave amerikane nuk do të mbeten kurrë prapa. Pra, pa u menduar më, zgjidhni listat më të mahnitshme të kontakteve dhe verifikoni vetë pjesën tjetër.

Bordi i Drejtorëve të Kompanive SH.B.A. Pyetje & Përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Do muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Kështu që pas marrjes së të dhënave çdo muaj, bëjmë azhurnim.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pasi të bëjmë porosinë brenda orëve 4, të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhëna kontakti me porosi marrim një orë maksimale 72 për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Ne ju ofrojmë të dhëna të saktësisë 95%. E gjithë adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga sytë njerëzorë dhe kompjuterikë.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Ne sigurojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të ndërtoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave në shënjestër nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Pse te besoj ty

Ne jemi duke bërë biznes në 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është e saktë 95%. Nëse merrni më shumë se të dhëna për kërcim 5%, atëherë ne do t'i zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Ne do t'ju ofrojmë format shkëlqyes ose CSV për adresën e kontaktit tuaj të porositur.

Listat e postave kanë leje?

E gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë leje dhe GDRP është e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne i morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besueshme dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Drejtuesit e lidhur