Lista e UEE-ve në Emiratet e Bashkuara Arabe

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e UEE-ve në Emiratet e Bashkuara Arabe

Lista e emailit të Emirateve të Bashkuara Arabe mund të jetë pasuria juaj për marketing me email. Në fakt, mund t'ju ndihmojë të drejtoni një marketing të suksesshëm me email. Si i tillë, marketingu me email është një nga mjetet më efektive të marketingut dixhital. Për më tepër, kushton shumë pak dhe ju siguron kthimin më të mirë të investimit (ROI). Marketingu me email gjithashtu kërkon shumë më pak kohë se llojet e tjera të marketingut. Prandaj, mund të jetë i dobishëm për biznesin tuaj në shumë mënyra. Mund të kursejë kohë dhe para. Sidoqoftë, ju duhet një listë e mirë e-mail për të filluar marketingun me email. Pra, duhet të merrni listën tonë të postës elektronike të Emirateve të Bashkuara Arabe tani dhe të arrini një numër të madh njerëzish me marketingun tuaj.

Lista e emailit të Emirateve të Bashkuara Arabe mund të jetë burimi juaj më i mirë për marketingun me email. Një listë e mirë e-mail mund t'ju japë drejtime aktive. Prandaj, ju mund t'i ktheni drejtuesit në klientë me marketing efektiv. Megjithatë, nëse lista juaj është e gabuar, ajo do t'ju japë drejtime të pasakta. Pra, ju mund të humbni kohën tuaj në drejtimet e gabuara nëse lista juaj e emailit nuk është e besueshme. Kështu, opsioni i zgjuar është të zgjidhni një kompani të besuar si e jona si ofruesin e listës suaj të postës elektronike. 

Lista e emaileve të Emirateve të Bashkuara Arabe do t'ju japë kontakte të reja që mund të jenë të dobishme për biznesin tuaj. Në fakt, të dhënat tona janë 95% të sakta dhe ju japin normën më të vogël të kthimit të emailit. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve është një kompani e besuar në treg. Ne jemi të sinqertë në shërbimin tonë, kështu që klientët tanë kthehen gjithmonë tek ne. 

0 milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Postës Elektronike të Konsumatorit në Emiratet e Bashkuara Arabe

Lista e UEE-ve në Emiratet e Bashkuara Arabe

Lista e emaileve të klientëve të Emirateve të Bashkuara Arabe do t'ju ndihmojë të merrni klientë të rinj dhe të merrni më shumë fitime. Nga shitjet e buta deri te fushatat me email me shumicë, lista jonë do t'ju ndihmojë të drejtoni të gjitha llojet e marketingut me email. Për më tepër, lista jonë e emailit është e gatshme dhe e gatshme për GDPR. Prandaj, nuk duhet të shqetësoheni më për ankesat e klientëve. Lista jonë do t'ju ndihmojë gjithashtu të drejtoni marketing të saktë me email bazuar në profesionin e drejtuesve. Ju mund të promovoni markën tuaj dhe të bëni veten të njohur për publikun masiv. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të merrni më shumë trafik në uebsajtin dhe bloget tuaja duke i promovuar ato tek drejtuesit.

Lista e emaileve të klientëve të Emirateve të Bashkuara Arabe do t'ju ndihmojë të promovoni produktet tuaja dhe të bëni marketing të përmbajtjes për një audiencë më të madhe. Në fakt, ju mund t'u dërgoni atyre katalogët dhe fotot e produkteve tuaja. Ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre oferta dhe oferta të reja për t'i bërë ata të blejnë shërbimet tuaja. Përveç kësaj, ju mund të ndërtoni një marrëdhënie me bazën tuaj të klientëve dhe t'i edukoni ata në shërbimin tuaj. Të gjitha këto do t'ju ndihmojnë të bëni një emër për biznesin tuaj në treg duke fituar më shumë fitime. Me pak fjalë, ju mund të merrni kthimin më të mirë të investimit (ROI) me listën tonë të postës elektronike të Emirateve të Bashkuara Arabe. 

Shuma e regjistrave: 2.5 Milion

(Prandaj të gjitha të dhënat nuk përfshijnë adresa emaili!)

Lista përfshin:

* Emri * Mbiemri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi postar

* Shteti * Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa e emailit e Emirateve të Bashkuara Arabe

Bleni adresën e emailit të Emirateve të Bashkuara Arabe dhe filloni marketingun me email për publikun e gjerë. Tani mund të merrni mijëra kontakte të verifikuara të njerëzve të vërtetë me një çmim të lirë! Kështu, ju duhet të porosisni në faqen tonë të internetit për të marrë listën me një tarifë të ulët, një herë. Lista juaj do të jetë gati brenda 4 orëve. Ju gjithashtu mund të shkarkoni një listë provë për të kontrolluar cilësinë e saj përpara se të blini. Pra, bëni porosinë tuaj tani! 

Blini adresën e emailit të Emirateve të Bashkuara Arabe për të ndihmuar biznesin tuaj të jetë përpara të tjerëve. Ju mund ta bëni biznesin tuaj të njohur për publikun dhe të rrisni shitjet tuaja me listën tonë. Prandaj, ne po e shesim të gjithë listën me një çmim me shumicë. Sidoqoftë, nëse dëshironi, mund të blini edhe versione të vogla të listës. Për më tepër, mund të porosisni gjithashtu një listë të personalizuar. Pra, lista e emailit të Emirateve të Bashkuara Arabe do të vlejë çdo qindarkë që shpenzoni!

Lista e postave elektronike të biznesit në Emiratet e Bashkuara Arabe

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e kontakteve B2B të Emirateve të Bashkuara Arabe

Lista e emaileve të biznesit në Emiratet e Bashkuara Arabe përmban kontakte me email të cilësisë më të mirë. Në fakt, ne, në bazën më të fundit të të dhënave të postimeve, jemi të kujdesshëm që të mos shtojmë asgjë tjetër përveç e-mail-eve më të mira në listën tonë. Kështu, ne kemi një ekip ekspertësh të të dhënave që mbledhin dhe shqyrtojnë kontaktet. Së pari, ata mbledhin kontakte nga burime të besuara. Më pas, ata verifikojnë kontaktet dhe heqin të gjitha drejtimet e rreme. Ata gjithashtu heqin të gjitha lidhjet joaktive. Prandaj, lista jonë do të sigurojë që marketingu juaj të arrijë audiencën tuaj të synuar. Në përgjithësi, ju mund të prisni rezultatet më të mira nga marketingu juaj me email nëse përdorni listën tonë të emaileve në Emiratet e Bashkuara Arabe. 

Lista e emaileve të biznesit në Emiratet e Bashkuara Arabe mund të jetë partneri juaj më i mirë në marketingun me email. Tani mund të arrish mijëra njerëz pa shpenzuar shumë para për reklama ose promovime. Ju mund të promovoni markën dhe produktet tuaja për publikun masiv me listën tonë. Për më tepër, tani mund të përqendroheni në ofertat dhe ofertat më të mira për klientët tuaj. Lista jonë do ta drejtojë përmbajtjen tuaj tek audienca e zgjedhjes suaj. Pra, merrni më shumë shitje dhe rrisni fitimin tuaj me listën tonë që do t'ju ndihmojë të konvertoni më shumë klientë. 

Shuma e regjistrave: 500,000

(Prandaj të gjitha të dhënat nuk përfshijnë adresa emaili!)

Lista përfshin:

* Emri * Mbiemri * Emri i biznesit * adresa * Qyteti * Kodi postar

* Shteti * Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur