Lista e emailit në Tajlandë

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e emailit në Tajlandë

Lista e postës elektronike të Tajlandës ju mbështet të prekni njerëzit e Tajlandës. Nëse jeni biznesmen dhe dëshironi të rritni biznesin tuaj në Tajlandë, atëherë mund të tregtoni me një listë emaili. Kur keni një listë të re email-i, mund të rrisni shitjet tuaja. Për këtë arsye, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve heq dorë nga lista e postës elektronike në Tajlandë si shërbimi më i vlefshëm për fushatë. Nëse e dëshironi këtë listë, organizata jonë mund të jetë në gjendje t'ju ndihmojë në reklamimin e ideve tuaja të biznesit. Gjithashtu, ne sigurojmë që do të jemi pronari më i mirë i kontaktit midis furnizuesve të tjerë.

Në të njëjtën kohë, nëse blini listën tonë të postës elektronike të klientëve në Tajlandë, do të merrni informacionin. Kur specialistët tanë krijuan këtë listë, ata mbledhin dhe më pas përfshinin gjithashtu shumë informacione. Në mënyrë të ngjashme, kur mbledhni emaile b2c, të tilla si lista e emaileve në Tajlandë, mostra të tilla mund të shihen. Për shembull, emrat dhe mbiemrat, adresa e emailit, adresat e LinkedIn, etj. Kjo është arsyeja pse ju nuk keni pyetje për atë listë.

Për më tepër, ju mund të blini shërbimet tona në çdo moment. Përsëri, ne do të jemi në dispozicion për angazhimin e konsumatorëve 24 orë në ditë, shtatë ditë në javë. Po, ka gjithashtu të gjitha gjërat për lehtësinë e klientit tuaj si pagesa. Atje, ju mund të paguani duke përdorur çdo mënyrë që është më e përshtatshme për ju. Nga ana tjetër, ne ofrojmë një shërbim pagese një herë kur blini nga ne listën e emailit në Tajlandë.

milion
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e Konsumatorëve në Tajlandë

Lista e emailit në Tajlandë

Lista e emaileve të klientëve në Tajlandë do të rrisë fitimet tuaja, por ju duhet ta merrni atë nga një burim i besueshëm. Në mënyrë të ngjashme, ju duhet të ekzaminoni dhe vlerësoni mostrat e tyre. Në të vërtetë, nëse vizitoni faqen tonë në atë kohë, mund të shihni mostrat, rishikimin dhe pozicionin tonë. Nëse lista është e kënaqshme, rishikimi dhe pozicioni i faqes duhet të kontrollohen. Nga ana tjetër, marketingu me email është metoda më efektive për të promovuar qëllimet e biznesit. Në mënyrë të ngjashme, ne sigurojmë që faqja jonë e internetit të jetë ndër faqet e tjera të internetit ose platformat më të mëdha. Tani, nëse jeni gati, mund ta merrni nga ne.

Për të përsëritur, marketingu me email tani është forma më efektive e reklamimit. Në një moment, ne ju japim një listë të re emaili në Tajlandë, si dhe informacione kontakti. Përveç kësaj, e rëndësishme është që klientët tanë të marrin nga konsumatorët kryesorë që paguajnë. Në fakt, ne duam që ju të dini se ne duhet të japim një listë unike dhe të përditësuar të postës elektronike. Për më tepër, ne riorganizojmë të gjithë kontratën tonë çdo muaj. Me fjalë të tjera, ne garantojmë që ju duhet të jeni në gjendje të merrni një listë të ligjshme të emaileve të klientëve të Tajlandës nga ne.

Paketa e plotë B2C

Shuma e regjistrave: 1.1 Milion

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 800 dollarë

Adresa Email e Tajlandë

Blej adresat e emailit në Tajlandë nga Baza e të Dhënave të Postimeve më të fundit do të jenë lista kontakti unike dhe pa gabime. Lista e emailit në Tajlandë mund t'ju ndihmojë të ndërtoni biznesin tuaj më të lartë. Kjo listë do të na dorëzojë me një kosto minimale. Me një fjalë, ne sigurojmë që blerja nga ne do të ndihmojë në rritjen e fitimit të biznesit tuaj. Tani, nëse ndiheni të qetë, mund të na pranoni ose të mbështeteni tek ne. Prandaj, ne do t'ju vëmë në kontakt me demografinë tuaj të synuar në mënyrë që të mund të tregtoni mallrat tuaja në mënyrë më efektive.

Në të njëjtën mënyrë, ne vazhdojmë të premtojmë se nëse blini adresën e emailit në Tajlandë nga ne, lidhja juaj do të rritet. Aktualisht, ju mund të na zgjidhni për të rritur dukshmërinë e mallrave tuaja në Tajlandë, që do të ishte alternativa më e mirë. Pra, nëse i blini këto adresa emaili nga ne, duhet të merrni një listë aktuale. Në fund të fundit, lista jonë e emailit në Tajlandë duhet të kontribuojë në rritjen e fitimit dhe të ardhurave tuaja.

Lista e emailit të biznesit në Tajlandë

Adresa e emailit B2B
Lista e emailit të biznesit në Tajlandë

Lista e emaileve të biznesit në Tajlandë mund të përdoret për të kontaktuar blerësit e mundshëm. Nëse keni nevojë për një listë emailesh në Tajlandë, mund të përdorni shërbimin tonë. Kur të na punësoni, ne do t'ju këshillojmë se si të punoni reklamat e kompanisë suaj. Këtu, ne do t'ju sigurojmë që lista e emaileve të klientëve të Tajlandës do t'ju ndihmojë të arrini më shumë individë. Kur po kërkoni të rrisni shitjet tuaja në Tajlandë, është koha të përdorni listën tonë. Përsëri, zgjedhja e neve për të blerë adresën e emailit në Tajlandë do të jetë një zgjedhje e mençur.

Nga ana tjetër, ne mund të sigurohemi që marketingu me email do të ndihmojë kompaninë tuaj të rritet. Nëse e blini këtë listë një herë, do t'i merrni tre herët e tjera falas. Pas kësaj, kjo listë do të jetë e disponueshme në formatet e skedarëve CSV dhe Excel, të cilat mund t'i shkarkoni lehtësisht. Ju lutemi kaloni nëpër faqen tonë dhe kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me listën e kontakteve. Lista e postës elektronike të biznesit të Tajlandës tani është gati për përdorim në organizatën tuaj. Ne premtojmë se do ta vendosë organizatën tuaj përpara ofruesve të tjerë të shërbimeve të të dhënave.

Paketa e plotë B2B

Shuma e regjistrave: 43,000

Lloji i skedarit: Excel, CSV

Përditësuar së fundmi

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Kostoja totale: 150 dollarë

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur