Lista e Numrave të Tajvanit WhatsApp

Baza e të dhënave të fundit të postimeve është kompania më e madhe e ofruesit të bazës së të dhënave. Ne kemi më shumë se 300 milionë listë emailesh të biznesit (b2b) dhe bazën e të dhënave të emaileve të 400 milionë konsumatorëve (b2c). Gjithashtu 5 miliardë të dhëna për numrat e telefonit celular. Dhe 2 miliardë të dhëna të përdoruesve të whatsapp. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ofron gjithmonë të dhëna të sakta dhe të freskëta. Ne do t'ju ofrojmë të dhëna të vlefshme 100% të sakta. Të gjitha të dhënat tona janë zgjedhja e dyfishtë dhe baza e lejes.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.  

Të dhënat e numrave të WhatsApp në Tajvan 5 milionë

Lista e numrave të WhatsApp në Tajvan ju jep kontaktet më të mira për marketing dixhital. Tani mund të arrini të gjithë njerëzit e vërtetë nga Tajvani me listën tonë autentike të kontakteve. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka të gjithë numrat e kontaktit të përditësuar dhe të vërtetë. Kështu, ju e zgjeroni më shumë biznesin tuaj në vend. Me sa duket, WhatsApp tani është një nga programet më të përdorura të mesazheve që mund të gjeni. Për më tepër, WhatsApp është shumë i popullarizuar në mesin e llojeve të tjera të ngjashme të softuerëve. Pra, me këtë bazë të dhënash kontakti, ju mund të lidheni lehtësisht me klientët tuaj të preferuar dhe të synuar.

Për shembull, lista e numrave WhatsApp në Tajvan mund të gjenerojë më shumë drejtime shitjesh që mund të ndihmojnë biznesin tuaj. Gjatë krijimit të drejtorisë së kontaktit të WhatsApp, ne ndjekim disa rregulla dhe rregullore. Përsëri, ne mbledhim numrat nga burime të ndryshme të besueshme. Prandaj, do të merrni pothuajse 100% saktësi dhe shkallën më të vogël të fryrjes nëse blini të dhëna celulare Taiwan WhatsApp nga faqja jonë. Përveç kësaj, ne kemi ofruar listën e kontakteve që nga viti 2012; kështu që ju mund të na besoni pa marrë parasysh se çfarë është situata.

Lista e numrave të WhatsApp në Tajvan është më e mira për marketing në këtë situatë krize aktuale. Për më tepër, mund t'ju japë një kthim të menjëhershëm të investimit (ROI). Baza e të dhënave më të fundit të postimeve po shet numrat WhatsApp për biznesin tuaj me një çmim shumë të ulët. Kështu, ju mund të blini listën tuaj të numrave WhatsApp në Tajvan nga ne pa u shqetësuar. Ndërkohë, ne kemi përvojë të madhe në këtë sektor. Përveç kësaj, ne kemi fituar një reputacion të mirë për shërbimin tonë cilësor.

Lista e numrave të telefonit të Whatsapp të Tajvanit

Numri i whatsapp në Tajvan

Lista e numrave të Whatsapp të Tajvanit nuk ka alternativë. Pra, duhet t'ju duhen këto të dhëna nëse doni të promovoni më shumë biznesin tuaj. Përveç kësaj, ju mund të drejtoni një fushatë të suksesshme marketingu me të dhënat. Si i tillë, WhatsApp mund të jetë i dobishëm në marrjen e klientëve të rinj. Përveç kësaj, ju lejon të dërgoni mesazhe dhe gjithashtu mund t'u telefononi konsumatorëve tuaj. Përsëri, ju mund të dërgoni imazhe, audio, video etj përmes WhatsApp. Në mënyrë të ngjashme, ju gjithashtu mund t'u dërgoni atyre mesazhe promovuese që do t'ju japin më shumë shanse për t'u rritur. Duke bërë këtë, ju mund të rrisni vlerën e markës suaj. 

Duke reklamuar përmes Listës së Numrave të Whatsapp të Tajvanit, mund të kontaktoni shumë klientë në të njëjtën kohë. Tani mund të bëni një mesazh promocional dhe ta dërgoni te të gjithë kontaktet në listë. Në këtë mënyrë, ju mund të kurseni para dhe kohë. Për më tepër, të gjitha reklamat me siguri do t'ju japin përvojë të madhe. Këtë mund ta përdorni për të sjellë më shumë konsumatorë në biznesin tuaj. Prandaj, ju po merrni një shans për të ndërtuar një marrëdhënie të mirë me konsumatorët tuaj.

Paketa 5 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 5 Milion

Çmimi: $ 10,000

Paketa 3 Milionë

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 3 Milion

Çmimi: $ 6,000

Paketa 1 Milionë

Numrat totalë të WhatsApp: 1 Milion

Çmimi: $ 2,500

Paketa 500K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 500,000

Çmimi: $ 1,500

Paketa 100K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 100,000

Çmimi: $ 800

Paketa 50K

Lista e përfshirë:

Numrat totalë të WhatsApp: 50,000

Çmimi: $ 500

Bëni Porosinë për Paketën Provë

Shuma e listës: 10,000

Çmimi provues: 300 dollarë

Drejtuesit e lidhur