Lista e postës elektronike të Tajvanit

Baza e të dhënave më të fundit të postave ka më shumë se 300 milion listë të postës elektronike të biznesit (b2b) dhe 400 milion konsumatorë (b2c) të bazës së të dhënave me email nga vendi në të gjithë botën. Baza e të dhënave më të fundit të postave gjithmonë ju ofron të gjithë listën e pastër dhe të freskët të marketingut me email për fushatat e postës së kompanisë suaj. Ju do të merrni më shumë se të dhëna të mira nga çdo kompani tjetër që ofron listën e postave. Ne do t'ju ofrojmë 90% të dhëna të sakta të vlefshme. Të gjitha të dhënat tona janë të zgjedhura dhe lejet e dyfishta bazë, kështu që nuk ka problem me ankesën e GDPR. Ne shesim një kopje unike të çdo baze të të dhënave tona. Një kopje për një klient.

Baza e të dhënave më të fundit të Postave gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të synuar të kontakteve nga çdo vend, person, industri, qytet i synuar. Blerja e të dhënave nga ne është e sigurt dhe e garantuar e të dhënave me cilësi. Gjithashtu, keni të dhëna të gatshme që mund t'i blini dhe mund t'i përdorni për fushatat tuaja. Gjithashtu, do të merrni ndihmë nga ne nëse keni nevojë për ndonjë këshillim për fushatat e marketingut me email.

lista e numrave të telefonit

Lista e Emailit të Tajvanit

Lista e postës elektronike të Tajvanit mund ta bëjë biznesin tuaj të rritet më shpejt. Sepse nëse keni një listë të saktë dhe aktuale të postimeve të klientëve. Prandaj, ju mund t'u dërgoni atyre email të ftohtë. Më vonë, reklamat promocionale do të tërheqin produktet dhe shërbimet tuaja. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve e shet këtë listë të postës elektronike të Tajvanit me një çmim të ulët. Sepse mund ta blini lehtësisht dhe të filloni marketingun. Nga ana tjetër, marketingu dixhital po rritet më shpejt se kurrë. Njerëzit duan të marrin oferta edhe në emailet e tyre. Kjo është arsyeja pse marketingu me email është bërë një pjesë thelbësore e marketingut dixhital. Më tej, ne po ju ofrojmë emrat e plotë të klientëve të mundshëm, llogaritë e LinkedIn dhe adresat e emailit. Sidoqoftë, mund të shtoni filtra të personalizuar në këtë listë postimesh.

Për këtë arsye, lista e postës elektronike të Tajvanit mund të veprojë si një ndërrues i lojës. Prandaj, në listën tonë të postës elektronike të klientëve të Tajvanit, ju merrni të gjitha të dhënat e klientëve të qyteteve kryesore. Të tilla si Kaohsiung, Taipei i Ri, Taichung, Tainan, Taipei dhe shumë të tjera. Në fakt, analistët dhe ekspertët tanë të të dhënave janë aktivë ditën në natë. Ju gjithashtu mund të komunikoni me ta me të dhënat tuaja të dëshiruara. Për shembull, profesionistët tanë në marketingun dixhital janë gati t'ju shërbejnë.

Përfundimisht, lista e emaileve në Tajvan nuk mund ta rrisë biznesin tuaj brenda një dite. Por do të harxhojë kohë dhe do të kursejë para. Sepse me bazën tonë të të dhënave të dedikuar, ju mund të gjeneroni drejtime b2c. Prandaj, sipas drejtimeve, ju mund të përgatisni reklamën tuaj dhe t'u dërgoni atyre email. Duke pasur parasysh çdo lloj databaze, mund të na pyesni në çdo kohë.

0
Adresa e emailit të konsumatorit

Lista e emailit të konsumatorit në Tajvan

Lista e Emailit të Tajvanit

Lista e postës elektronike të klientëve të Tajvanit që ne krijojmë pas mbledhjes së të dhënave nga burimet tona të besueshme. Prandaj, burime të besueshme nga ne mbledhin të dhëna nga lojërat online, bastet, faqet e lojërave të fatit, etj. Në fakt, ato mbledhin të dhëna edhe nga eCommerce, faqet e internetit të tregtisë F dhe burime offline. Më pas na dërgojnë të dhënat e klientëve potencial sipas standardeve evropiane. Pra, nëse blini një listë emailesh në Tajvan, nuk do të pendoheni. Nga ana tjetër, Baza e të Dhënave të Postës së Fundit është një nga ofruesit më të mirë të shërbimeve të të dhënave. Sepse të gjithë shesin vetëm bazat e të dhënave. Por ne kemi ekipe individuale në çdo sektor. Pra, ju do të merrni shërbim dhe mbështetje të nivelit të lartë me listën e postimeve nga ne.

Për më tepër, lista e postës elektronike të klientëve të Tajvanit mund të gjenerojë shumë informacione. Prandaj, ju mund të mbledhni nevojat e klientëve. Sipas pritshmërive dhe ankesave të tyre. Së bashku me promovimet dhe reklamat, ju gjithashtu mund të mbledhni reagime. Mos u trembni. Sepse Baza e të Dhënave më të fundit të Postimeve është këtu për t'ju shpëtuar prej saj. Mbi të gjitha, ekspertët tanë në marketing do t'ju tregojnë se si të afroheni më shumë me klientët potencialë.

Shuma e regjistrave: 834,496

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Adresa Email e Tajvanit

Blerja e adresës së emailit në Tajvan është një veprim i mirë. Por ju mund ta merrni këtë bazë të dhënash të listës së postimeve nga kushdo në internet. Baza e të dhënave më të fundit të postimeve ka më shumë se 80%, klientë të përsëritur. Pra, për një provë, ju mund të merrni produktet dhe shërbimet tona. Sepse ne kurrë nuk i zhgënjejmë konsumatorët tanë. Prandaj, ne besojmë se nëse klientët tanë mund të arrijnë më shumë, ne do të arrijmë gjithashtu. Ata do të tregtojnë për tonat. Pra, ne kemi bërë 100% përpjekje për t'i bërë listat e postës elektronike dhe bazat e tjera të të dhënave të shkëlqyera.

Prandaj, kur blini adresën e postës elektronike të Tajvanit, i merrni gjërat e dëshiruara të gjitha në një vend të vetëm. Si përfundim, lista e postës elektronike të Tajvanit nuk është vetëm produkte ose shërbime. Për shembull, ne na pëlqen t'u shërbejmë klientëve tanë sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo është arsyeja pse ne pranojmë të gjitha llojet e mënyrave të pagesës. Pasi të bëjmë një porosi, ne do të kryejmë verifikimin e dyanshëm. Më pas dërgoni bazën e të dhënave në formatin Excel ose CSV në emailin tuaj.

Lista e postave elektronike të biznesit të Tajvanit

0
Adresa e postës elektronike të biznesit
Lista e postave elektronike të biznesit të Tajvanit

Lista e postës elektronike të biznesit në Tajvan është një mënyrë e shkëlqyeshme për të krijuar ndërgjegjësimin e markës. Anasjelltas, Baza e të dhënave më të fundit të postimeve kujdeset gjithmonë për nevojat e klientëve tanë. Prandaj, ne mund ta përmirësojmë biznesin tuaj. Sepse, ne përgatisim listën e postës elektronike të Tajvanit sipas GDPR. Përveç kësaj, ju merrni certifikatën CAN-Spam. Kjo është arsyeja pse ata janë mjaft të fortë. Mbi të gjitha, ne vendosim informacion 100% të saktë në këto baza të të dhënave të listave të postimeve. Por nëse gjeni të dhëna të fryrjes prej më shumë se 5%. Prandaj, me kënaqësi do t'ju ofrojmë një garanci zëvendësimi.

Për më tepër, ju nuk mund ta përhapni biznesin tuaj vetëm me listën e postës elektronike të biznesit të Tajvanit. Prandaj, do t'ju duhet udhëzues dhe planifikim i duhur. Kjo është arsyeja pse ju mund të kontaktoni ekipet tona të marketingut dixhital. Ata janë gjithashtu aktivë 24/7. Mbi të gjitha, ju sigurojmë se bazat tona të të dhënave përditësohen rregullisht. Prandaj, nëse na ndiqni, do të rrisni shitjet tuaja. Në fakt, shitjet mund t'ju bëjnë më fitimprurës. Njerëzit e Tajvanit pëlqejnë të qëndrojnë me tendencat dhe gjithashtu me kombet më të zakonshme të jetesës. Pra, ju duhet t'i ofroni ato sipas pritshmërive të tyre. Përndryshe do të humbisni hapësirën e marketingut.

Shuma e regjistrave: 28,000

(Të gjitha regjistrimet përfshijnë adresat e postës elektronike!)

Lista përfshin:

* Emri i Fistit * Emri i Biznesit * Adresa * Qyteti * Kodi Zip * Shteti

* Adresa Email * Numri i telefonit * Numri i faksit * Adresa e faqes në internet

Lloji i skedarit: Excel, CSV

(Tarifë një herë)

Dorëzimi: Shkarkoni menjëherë.

Pyetje dhe përgjigje
Kur Adresa juaj e Kontaktit azhurnohet për herë të fundit?

Më e rëndësishmja, Çdo muaj ne azhurnojmë adresën tonë të kontaktit. Ne i ndërtojmë të dhënat tona nga më shumë burime. Pra, pasi kemi marrë të dhëna çdo muaj, ne azhurnojmë.

Kur dorëzohen të dhënat?

Pas kësaj, duke bërë porosi brenda 4 orëve të dhënat tuaja do të dorëzohen dhe për të dhënat e kontaktit me porosi ne marrim një maksimum 72 orë për ndërtimin e të dhënave.

Isfarë është saktësia e të dhënave?

Si përfundim, Ne ju ofrojmë të dhëna saktësie 95%. Adresa jonë e kontaktit është e verifikuar nga njeriu dhe kompjuteri.

Whatfarë lloji të dhënash siguroni?

Sidoqoftë, Ne ofrojmë të dhëna për adresën e kontaktit të biznesit gjithashtu të dhëna për adresën e kontaktit të konsumatorit dhe personin e kontaktit të kompanisë nga titulli i punonjësve të kompanisë dhe të dhënat e funksionit të punës. Gjithashtu mund të krijoni një listë të postës elektronike nga informacioni i kontaktit të personave të synuar nga industria ose vendi, gjithashtu shteti dhe qyteti.

Kjo listë e-mail është e freskët?

Sidoqoftë, Lista elektronike e të gjithave është e freskët dhe e pastruar nga ekipi ynë.

A mund ta përdor atë në CRM tim?

Me fjalë të tjera, është gati të përdorë çdo platformë CRM.

A mund të ndërtoj drejtues të synuar?

Për më tepër, Nëse ju pëlqen të ndërtoni një plumbi të synuar, ne do ta ndërtojmë atë për ju.

Pse te besoj ty

Përveç kësaj, Ne jemi duke bërë biznes në vitin 2012. Ne jemi e vetmja kompani më e madhe për ofruesin e të dhënave. E gjithë adresa e kontaktit është 95% e saktë. Nëse merrni më shumë se 5% të dhëna për fryrje, atëherë ne do të zëvendësojmë të dhënat tona. Kjo është garancia jonë.

Formatfarë formati për adresën e kontaktit?

Me fjalë të tjera, Ne do t'ju ofrojmë format excel ose CSV për adresën tuaj të kontaktit të porositur.

Listat e postave kanë leje?

Për më tepër, e gjithë adresa jonë e kontaktit është një bazë e lejimit dhe GDRP e gatshme.

Cili është burimi juaj i të dhënave?

Si përfundim, burimi ynë i të dhënave është platformë e ndryshme. Ne morëm të gjitha të dhënat nga faqet e besuara dhe zgjedhim vetëm burimin e të dhënave. Ne ndërtojmë listën e postës elektronike nga burimi i biznesit dhe burimi i konsumatorit.

Adresa e postës elektronike është aktive apo e vlefshme?

Për më tepër, e gjithë adresa e postës elektronike është aktive dhe dilni nëse ndonjë adresë e-mail nuk është e vlefshme, kështu që ne do t'i kthejmë paratë tuaja.

Lista e marketingut me email është e azhurnuar?

Më e rëndësishmja, lista jonë e të gjithë marketingut me email është e azhurnuar dhe e azhurnuar së fundmi.

Kjo listë e marketingut me email sjell epërsinë e shitjes?

Me fjalë të tjera, Po, lista jonë e telemarketingut sjell më shumë epërsi të shitjeve për kompaninë tuaj

Drejtuesit e lidhur